Какво мислите за партия Възраждане

ми наречи ме сектант и какво?

ми наречи ме сектант и какво?
Аз поне обещах, че само ще цитирам занапред. Никого не наричам, виждаш дори спрях да ползвам прякора на вожда ви. Само цитати, оттук нататък. С линк за произход, да си ги провериш. Като най-грозните, тия на Гунчева, ви ги спестих.
Няма за какво да се сърдиш на мене. Няма как вашите съпартийци да спечелят гилдията на образованите хора. Няколко пъти се обосновах защо.

Аз поне обещах, че само ще цитирам занапред. Никого не наричам, виждаш дори спрях да ползвам прякора на вожда ви. Само цитати, оттук нататък. С линк за произход, да си ги провериш. Като най-грозните, тия на Гунчева, ви ги спестих.
Няма за какво да се сърдиш на мене. Няма как вашите съпартийци да спечелят гилдията на образованите хора. Няколко пъти се обосновах защо.
само да те светна , че вожда ни си патентова прякора Копейкин... всяко споменаване и използване на името му без негово писмено разрешение може да те отведе в Европейския съд и да си платиш като поп за наглостта

само да те светна , че вожда ни си патентова прякора Копейкин... всяко споменаване и използване на името му без негово писмено разрешение може да те отведе в Европейския съд и да си платиш като поп за наглостта
Копейкин е литературен герой, на Гогол ако не се лъжа, не ми се проверява.
Вашият фюрер няма как да патентова световната литература.
Фюрер значи водач, да не ми се нацупиш пак!

Копейкин е литературен герой, на Гогол ако не се лъжа, не ми се проверява.
Вашият фюрер няма как да патентова световната литература.
Фюрер значи водач, да не ми се нацупиш пак!
казах учи и чети преди да кажеш каквото и да било!

"Възраждане" патентова търговска марка "Костя Копейкин"​

Искането за регистрация е направено още през юли от секретаря на партията​

Политическа партия "Възраждане" е заявила за регистрация в патентното ведомство търговска марка "Костя Копейкин". Това съобщава на профила си във "Фейсбук" адвокат Диана Попова от Софийската адвокатска колегия, като предоставя и скрийншотове от държавния регистър на търговските марки.

В него ясно личи, че заявката за марка "Костя Копейкин" е подадена на 20 юли 2022 г. и е под номер 2022166945N. Според адв. Попова (видно и от справката) въпросната марка е заявена от Деян Николов, секретар на "Възраждане София", чрез адвокат Петър Петров – зам. председател на партията. Марката е заявена за регистрация за стоки и услуги от класове 16, 25, 26, 35, 38, 41, 45. Въпросните класове на практика обхващат всякакъв вид търговска и рекламна дейност.

"Ноторен факт е, че лидерът на ПП "Възраждане" – Костадин Костадинов получи прякора „Костя Копейкин“, с който бива осмиван в социалните мрежи [...] Вероятно лидерът на ПП "Възраждане" смята, че притежавайки търговска марка „Костя Копейкин“, може да забрани на трети лица да използват този словен елемент и да започне някакви съдебни битки. Добре е да изясним, че това съвсем не е така. Търговската марка не дава абсолютни права върху елемента – в противен случай нямаше да останат свободни думи в говоримия език. Търговската марка осигурява закрила на търговеца, гарантираща, че трето лице няма право да използва този елемент в търговската си дейност, предлагайки стоки и услуги, сходни на заявените от маркопритежателя.", пише в своята публикация адв. Попова.

Тя обръща внимание и на т.нар. Ницска класификация в заявката за регистрация, която включва безброй стоки и услуги, сред които обаче са "печатни материали, дрехи, услуги, свързани с търговски сделки, реклама и маркетинг, телекомуникации, медии, обучение, адвокатски услуги..."

"На пръв поглед човек би решил, че марката не може да се използва в печатни издания или в медиите. Това обаче далеч не е така. Ако не притежавате онлайн медия, която се казва "Костя Копейкин", или ако не сте кръстили така рекламната си агенция, или не продавате телекомуникационни услуги под тази марка, не нарушавате правата на заявителя Деян Николов", съобщава още адв. Диана Попова.

1685996938605.png

Патентът ви е най-малкия ми проблем.
Щях да съм под байраците ви, дори в началото ви се кефех. После ви прочетох програмата, и никак не виждам как ще ни оцелее бизнесът без ЕС, като ни вдигнете данъка с още 7%, и като набутате децата в казарма.
Не ги пиша тия неща заради някаква злоба, просто осъществят ли се тия неща дето ги искате - бизнесът се връща в миналия век. Виденовата зима мисля я помниш, щом твърдиш, че си 20 години по-стар от мен.

По повод заканите на Костадинов, как щял да унищожава предатели до крак, по негово осмотрение. Коментар от ФБ:
Димитър Божанчев
4 дни ·
Добре де, такива закани не подбуждат ли полицейска проверка? Аз нямам илюзии, че този е посерко и популисткото му послание е към останалите ялови посерковци, но все пак? Във всяка една страна или кварталния или местния шериф биха те посетили за разговор за да определят по-нататъшни стъпки при фразеология от рода на “унищожаване… до крак”… това дори и метафорично да е, не е език, който аз лично бих допуснал, тъй като има достатъчно материал за да се вземе като директна заплаха…

Патентът ви е най-малкия ми проблем.
Щях да съм под байраците ви, дори в началото ви се кефех. После ви прочетох програмата, и никак не виждам как ще ни оцелее бизнесът без ЕС, като ни вдигнете данъка с още 7%, и като набутате децата в казарма.
Не ги пиша тия неща заради някаква злоба, просто осъществят ли се тия неща дето ги искате - бизнесът се връща в миналия век. Виденовата зима мисля я помниш, щом твърдиш, че си 20 години по-стар от мен.
как до 90 година живеехме без ЕС ? Как до 98 година живеехме със задължителна казарам от където наистина излизаха мъже? ЕС в момента ни взима повече отколкото ни дава! Само виж колко са ни заемите които има да ги плащат и твоите прапрапра внуци! Говориш страшни хуморестки в момента. Преди 90 година живеехме 1000000 пъти по добре от сега. Ти щастлив ли се чувстваш сега или си бил като дете на 80-те години?

как до 90 година живеехме без ЕС ?
Бедно и мизерно.
Как до 98 година живеехме със задължителна казарам от където наистина излизаха мъже?
Поредната ъъъ да, въздържам се от епитети. Не е вярно, само туй ще кажа. Който влезе леке излиза още по-голямо леке.
ЕС в момента ни взима повече отколкото ни дава! Само виж колко са ни заемите които има да ги плащат и твоите прапрапра внуци! Говориш страшни хуморестки в момента.
ЕС ми е гръбнакът на бизнеса. Въведем ли визи до ЕС и приключваме дотам.
Преди 90 година живеехме 1000000 пъти по добре от сега. Ти щастлив ли се чувстваш сега или си бил като дете на 80-те години?
Сега ми е в пъти по-добре. Ненавиждам соца, почти колкото казармата. Имам предостатъчно спомени и от двете.

• Haha
Реакции: Vbb
това , че ти си живял мизерно е благодарение на родителите ти които са те издържали ... като са били мързеливи ще живееш бедно.
Майка ми е с полувисше, за времето си е било високо образована.
и ще те наритам след малко
Давай!

Майка ми е с полувисше, за времето си е било високо образована.

Давай!
ти май още не си разбрал , че образованието не прави манталитета и успеха на човека. То да ва само знания , а как ще ги развие и за какво ще ги ползва е отделен въпрос. Ако ще и 10 висши да има като няма акъл в главата да печели пари и да живее нормално кел файда.

ти май още не си разбрал , че образованието не прави манталитета и успеха на човека. То да ва само знания , а как ще ги развие и за какво ще ги ползва е отделен въпрос. Ако ще и 10 висши да има като няма акъл в главата да печели пари и да живее нормално кел файда.
Даскалица.
Не стигаше за нормален живот.
Кола нямахме, ни цветен тв, ни пералня.
Сега не са проблем. по соца бяха лукс неземен.

Даскалица.
Не стигаше за нормален живот.
Кола нямахме, ни цветен тв, ни пералня.
Сега не са проблем. по соца бяха лукс неземен.
Де да знам, хич не ща да се намествам в този ваш спор, щото изглежда като нещо лично...и най-много да ви сдобря и аз да поема негативите. То така се получава когато човек има малко по-умерена позиция - попада под ударите на крайните позиционери.

Може да не съм на 108 години... какъв беше онзи който отвори/на който му отвориха въпрос за 100 000 лв.? - трябвало да си на не знам си колко години за да си...играч.
И годините са фактор, и образованието е фактор, обаче не са меродавни.

Винаги съм се чудел как със заплати от по 250 лв. навремето са си купували коли, строели са къщи. Да, наистина не са им "висели на главата" всички тези модерни критърси, които сега оскъпяват живота с 1000%, но все пак? Как, аджеба с 250 лв. заплата са си купували лада за 5 бона, а за къщите ми е още по-странно.

• Haha
Реакции: Vbb
Де да знам, хич не ща да се намествам в този ваш спор, щото изглежда като нещо лично...и най-много да ви сдобря и аз да поема негативите. То така се получава когато човек има малко по-умерена позиция - попада под ударите на крайните позиционери.
Лично е до колкото несъгласните с идеите на Костадинов, им пречат да се докопат до обществената касичка. Обещал им е нещо, и виждаш как се зъбят и заплашват, който не му харесва да го въдворят в циганска рота, да яде отпадъци година и половина, да му затворят трудовия пазар на ЕС, и да му вдигнат данъка почти двойно. Те това е личното, искат да ни жертват че да може да има повече за тях.
Може да не съм на 108 години... какъв беше онзи който отвори/на който му отвориха въпрос за 100 000 лв.? - трябвало да си на не знам си колко години за да си...играч.

Винаги съм се чудел как със заплати от по 250 лв. навремето са си купували коли, строели са къщи. Да, наистина не са им "висели на главата" всички тези модерни критърси, които сега оскъпяват живота с 1000%, но все пак? Как, аджеба с 250 лв. заплата са си купували лада за 5 бона, а за къщите ми е още по-странно.
Ми ще ти кажа, явно не го помниш. Първо Лада можеха да карат малцина, Ладите бяха рядкост. Караха Трабант и Вартбург, дето едното е пластмасово, другото дрънчи като варел. Едното с 2 цилиндъра, другото с 3, наливаш масло в бензина, и пуши като локомотив. Или пък Москвич, дето легендата разправя, че един дошъл с бутало по-малко. Пратили го фабрично с 3 бутала, трябва да са 4.
Забраняваха да купуваме коли от запада, само руски кочини, югославски Застава, полска Варшава, май и някакви Дачия имаше. Да караш Москвич трябва да си половин монтьор, аз имах такова. Гласиш с кибритена клечка реле регулатора, монтираш жалузи на радиатора, носиш си резервна капачка, кондензатор, палец и чукче. И се учиш да правиш центровка, и палиш с манивела. В багажника - половин работилница.
Поколения наред пестят и делят от залъка, гледат домати и кокошки, да си купят ЕДНА семейна руска кочина. Предава се по наследство, от дядо на внук. Ценност като къщата.

аз ще ти кажа ..... по времето на комунизма та чак до времето в което дойде Бойко на власт , българина работеше за 500 лв на месец , но харчеше 1500 лв. За другите 1000 никой не го питаше откъде са. Държавата на далаверите и кражбите. Дойде Бойко на власт и спря далаверата на народа и всичко стана недостъпно и скъпо. За това е така. Това , че ти не си се възползвал си е твой проблем ,

Лично е до колкото несъгласните с идеите на Костадинов, им пречат да се докопат до обществената касичка. Обещал им е нещо, и виждаш как се зъбят и заплашват, който не му харесва да го въдворят в циганска рота, да яде отпадъци година и половина, да му затворят трудовия пазар на ЕС, и да му вдигнат данъка почти двойно. Те това е личното, искат да ни жертват че да може да има повече за тях.
ne6to link4e 6te dade6 li ? :)

аз ще ти кажа ..... по времето на комунизма та чак до времето в което дойде Бойко на власт , българина работеше за 500 лв на месец ,
Майка ми беше с 200 лева заплата, чистачките бяха със стотина. Нали си на 60 години, би трябвало да ги помниш тия работи. 500 лева вземаха само червените изверги, за тях имаше всичко. Не 500, и по 700 заплати имаше в милиция и разни шапкари. Силоваците бяха на пиедестал. Всички им служехме на тях.
но харчеше 1500 лв. За другите 1000 никой не го питаше откъде са. Държавата на далаверите и кражбите. Дойде Бойко на власт и спря далаверата на народа и всичко стана недостъпно и скъпо. За това е така. Това , че ти не си се възползвал си е твой проблем ,
И кво ся, Копей... ъъъ Костадинов де, ви е обещал нови далавери?

ne6to link4e 6te dade6 li ? :)
Тебе ли да цитирам, скъса се да ме заплашваш, физически. И как не било важно кво мисля за казармата. Квото кажете това било. Слушаме и изпълняваме. В тая тема седят, тебе ли искаш да цитирам? Само кажи!

Майка ми беше с 200 лева заплата, чистачките бяха със стотина. Нали си на 60 години, би трябвало да ги помниш тия работи. 50 лева вземаха само червените изверги, за тях имаше всичко.

И кво ся, Копей... ъъъ Костадинов де, ви е обещал нови далавери?
на 50 съм , не съм в пенсия още споко. Който за кво е учил... майка ти е учила за даскалица и е взимала 200 лв ама не казваш какви привилегии имаха учителите нали? Като почнеш от безплатни почивки , даване на места за вили , купуваш си апартамент със заем от държавата безлихвен...

Тебе ли да цитирам, скъса се да ме заплашваш, физически. И как не било важно кво мисля за казармата. Квото кажете това било. Слушаме и изпълняваме. В тая тема седят, тебе ли искаш да цитирам? Само кажи!
ама аз не те заплашвам физически.... аз искам да те клецам бе моето момиче :) Това не е заплаха! Милиарди хора по света практикуват секс и забременяват що и ти да не забременееш :)

Горе