Какво мислите за партия Възраждане

на 50 съм , не съм в пенсия още споко. Който за кво е учил... майка ти е учила за даскалица и е взимала 200 лв ама не казваш какви привилегии имаха учителите нали? Като почнеш от безплатни почивки , даване на места за вили , купуваш си апартамент със заем от държавата безлихвен...
Що лъжеш бе!
"Привилегията" ѝ беше, че имахме жителство, и да има парите няма право да купи имот в кой да е град. Безплатна почивка не помня да е имало, вила нямаме, то пералня нямахме, кви апартаменти? Детството ми мина в блъсканица в едни очукани автобуси Чавдар.

ама аз не те заплашвам физически.... аз искам да те клецам бе моето момиче :) Това не е заплаха! Милиарди хора по света практикуват секс и забременяват що и ти да не забременееш :)
Ми ето, искаше цитат и линк, кой "възрожденец" мутреел.
Те ти.
Как да ви харесват нормалните хора?
Аз не искам нищо от вас, вашата програма е тъй написана, да паразитирате върху възможностите на квалифицираните хора.
Затуй не ви кефя.

Що лъжеш бе!
"Привилегията" ѝ беше, че имахме жителство, и да има парите няма право да купи имот в кой да е град. Безплатна почивка не помня да е имало, вила нямаме, то пералня нямахме, кви апартаменти? Детството ми мина в блъсканица в едни очукани автобуси Чавдар.
ти да не си от някое забутано село бе? Какво лъжа това , че не сте се възползвали си е ваш проблем, аз съм се възползвал

Ми ето, искаше цитат и линк, кой "възрожденец" мутреел.
Те ти.
Как да ви харесват нормалните хора?
Аз не искам нищо от вас, вашата програма е тъй написана, да паразитирате върху възможностите на квалифицираните хора.
Затуй не ви кефя.
аз пък неща вашата програма на ДБ - само джендъри

ти да не си от някое забутано село бе? Какво лъжа това , че не сте се възползвали си е ваш проблем, аз съм се възползвал
Явно си бил от червените уроди. За нормалния човек имаше само мизерия.
От забутано село съм израсъл, да. Бяхме кастова система. 5 нива. Партийци, столичани, граждани, селяни, врагове. Минаване нагоре само по роднинска линия, или бачкане в Кремиковци.
Проблем ли е, че съм от село?

аз пък неща вашата програма на ДБ - само джендъри
И от къв зор ме тури в ДБ? Който не е в сектата на фюрер ви - го приписвате на гербавите или на ДБ?
Толкоз ли ви стига акъла?

Явно си бил от червените уроди. За нормалния човек имаше само мизерия.
От забутано село съм израсъл, да. Бяхме кастова система. 5 нива. Партийци, столичани, граждани, селяни, врагове. Минаване нагоре само по роднинска линия, или бачкане в Кремиковци.
Проблем ли е, че съм от село?
проблем е , че ти си излязъл от селото , ама селото от теб не е излязло

проблем е , че ти си излязък от селкото , ама селото от теб не е излязло
Ми по демокрацията станах магистър, работя по международни проекти, парите не са лоши. Кво значи не излязло селото от мен, ето оправям си се в конкурентна среда, не квича за соц мизерията.
Ти кво постигна? Да не те е смачкал животът, щото свърши соц паразитирането върху нас? С туй ли ви залъгва фюрера ви, че ще върне паразитизма върху нормалните?

Ми по демокрацията станах магистър, работя по международни проекти, парите не са лоши. Кво значи не излязло селото от мен, ето оправям си се в конкурентна среда, не квича за соц мизерията.
Ти кво постигна? Да не те е смачкал животът, щото свърши соц паразитирането върху нас? С туй ли ви залъгва фюрера ви, че ще върне паразитизма върху нормалните?
това което съм постигнал ти може само да го сънуваш

това което съм постигнал ти може само да го сънуваш
Намерил си някъде да крадеш, туй си постигнал.
Все такива ви намира Костадинов.
Как нормален човек да ви харесва? На нас гласите нова Виденова зима.

Намерил си някъде да крадеш, туй си постигнал.
Все такива ви намира Костадинов.
Как нормален човек да ви харесва? На нас гласите нова Виденова зима.
тъпунгер , аз не крада, аз създавам ама малоумната ти глава няма как да го проумее

тъпунгер , аз не крада, аз създавам ама малоумната ти глава няма как да го проумее
Не спря да квичиш колко хубав бил соца, щото сте крадели. Само преди час го каза, цитат ли искаш?
Кво си създал, схема за аванта ли?
И що всички пишете неграмотно, нали хубаво било образованието, не ви ли казаха за главната буква в начало на изречение? Само първосигнални хвалби по фюрер ви, с по 2 правописни грешки на дума. Щели да преосновават България, явно ще преосновавате дивия соц.

Не спря да квичиш колко хубав бил соца, щото сте крадели. Само преди час го каза, цитат ли искаш?
Кво си създал, схема за аванта ли?
И що всички пишете неграмотно, нали хубаво било образованието, не ви ли казаха за главната буква в начало на изречение? Само първосигнални хвалби по фюрер ви, с по 2 правописни грешки на дума. Щели да преосновават България, явно ще преосновавате дивия соц.
тъпак, казах ти , че докато стигнеш моето ниво ще е в някой следващ живот. Ако си толкова ербап ела ми го кажи всичко това очи в очи, а не да ми се правиш на интернет нинджа. Аз така си решавам проблемите - очи в очи. ама на теб не то стиска

тъпак, казах ти , че докато стигнеш моето ниво ще е в някой следващ живот. Ако си толкова ербап ела ми го кажи всичко това очи в очи, а не да ми се правиш на интернет нинджа. Аз така си решавам проблемите - очи в очи. ама на теб не то стиска
За кво ми се нервиш, не мога да разбера.
Съзнателно се старая да не обиждам "възрожденци", за кво е тая агресия срещу ми?
Просто ти казах истината за соца, щото лично я помня. Туй ли не ти харесва, истината? Шепа крадливи уроди, наистина бяха добре по соца. За нормалния човек имаше 2,3 години казарма, после 2 години по разпределение, което си е заточение в зачукано село, по месец всяко лято бригада за без пари, софиянците ги гърбиха и канал да копаят. Не можеш да си видиш семейството, от соц простотии без смисъл.
Кое точно те дразни, кое не е вярно?
Кажи с кво се занимаваш, не съм баба Ванга, как искаш да знам без да ми кажеш?

За кво ми се нервиш, не мога да разбера.
Съзнателно се старая да не обиждам "възрожденци", за кво е тая агресия срещу ми?
Просто ти казах истината за соца, щото лично я помня. Туй ли не ти харесва, истината? Шепа крадливи уроди, наистина бяха добре по соца. За нормалния човек имаше 2,3 години казарма, после 2 години по разпределение, което си е заточение в зачукано село, по месец всяко лято бригада за без пари, софиянците ги гърбиха и канал да копаят. Не можеш да си видиш семейството, от соц простотии без смисъл.
Кое точно те дразни, кое не е вярно?
Кажи с кво се занимаваш, не съм баба Ванга, как искаш да знам без да ми кажеш?
с финанси се занимавам , картови системи за разплащания и т.н.

с финанси се занимавам , картови системи за разплащания и т.н.
Ако си успешен днес, няма логика да ревеш по соц. Тогава такива разплащания нямаше. Левче обезпечено с мумията на чичко Димитров, забрана да се докосваш до валута, и 20-50 стинки надник в ТКЗС. Не се бъзикам. Взели са нивите на баба ми, и са ги юркали по техните си ниви, за стотинки буквално.
Няма логика финансист да реве за това, да пише с малка буква, и да заплашва през 2 поста.
Мумията на Димитров:
%D0%BE%D0%BB%D0%B4-10-%D0%B1.jpeg

50lv-1951.jpg

0566248001430293189_0.jpg

Последно редактирано:
Интересно ми е до къде ще стигнете в спора, който по своята същност е безсмислен?
Но вижте това клипче!

Интересно ми е до къде ще стигнете в спора, който по своята същност е безсмислен?
Е как докъде, ще ме намери и ще ме бие. Тъй си разбират партийната агитация.
Колю Китаеца разправя много гадни неща за Златан Златанов, също е депутат у Възраждане. Мутри. Дренчев също се скъсва да заплашва със държавния си шапкарски пистолет, и с концлагери.
Сбират всички дето са изпаднали от БСП, гъделичкат им носталгията по времената на ерекцията, и айде насадиха се до Левски и Раковски. Като сектаджии вярват безрезервно на фюрер си, че ще се докопат до някоя партийна далавера. Някои наистина успяха.

Понеже се предполага, че някой тук е близо до Фюрера.
Няма ли кой да се намери, да му каже (на Единствения) - да прочете кво пишат хората за него, извън модерираните от тях партийни канали.
Няма нормален човек да е служил, особено по демокрацията, и да има положително отношение към тая простотия. Ползата клони към нула, 2 стрелби и 2 тактики ми направиха, останалото беше да се чудят с ква глупост да ни занимават. Ни държава има полза от това, ни донаборника. Луди пари изхарчиха да ни облекат, 15 лева заплата ни дават, осигуровки, храна някаква. И като за капак ме възпират да внасям данъци в хазната. И кво срещу това - цял ден с едни метли мазахме бордюрите в поделението, с вар и отработено масло.

Почти не може да намериш някой да вярва, че данъците се харчат разумно. Как очакват с идеите си да удвоят корпоративния данък - някой да продължава да гласува за тях?

Сума ти народ се препитава с работа в ЕС, отделно тукашните ганювци се съобразват с квото е останало на пазара на труд, и се опитват да дават конкурентни заплати и условия на труд. Като си затворим ЕС пазара на труд и стоки - кой ще спечели от това? Не и обикновените хора.

За кво ми се сърди тоя тука, дето ме заплашва. Ми не искам казарми визи и данъци. Нормално е. Само държавните кърлежи имат файда от тия неща. Най-тъпото е, че все разни бабишкери се радват на казарма, пък един час не са виждали какво е.

не бе тъпак... ще те клеца, секс ще ти правя, ще те забременявам.. кое не разбра?
На 50 си, не си ли дърт вече?
По соца на 55 жените вече бяха "млади пенсионерки".

Не успя да ми обясниш с кво точно ми се дразниш. Ето спрях да обиждам, за всяко мое твърдение мога да се обоснова, с изкл. на твърденията на Китаеца, щот са слухове.
Оригиналната програма на Възраждане си седи, мохабета на Ивелин за казармата, с легално откупуване за богаташчета, също ви го пусках ония дни. Видео, не някви фейсбук цитати. На вождовете си ли се дразниш? Аз тях цитирам. Искаш ли оригиналната програма на вожда си? Знам, че не си я чел, като ти гледам правописа.

Горе