Какво става с професията на копирайтъите?

Тази статия на Митко Бико, отговаря на много въпроси, свързани с ИИ.

Тази статия на Митко Бико, отговаря на много въпроси, свързани с ИИ.

Митко отново греши. Всъщност, с него рядко сме били на едно мнение.

В статията прави заключения, стъпвайки на изцяло погрешна основа. Все едно да си цопнеш краката на брега на морето и да си кажеш: ''таа локва мога да я преджапам от край до край''.

Достатъчно е да прозреш, че AI може да върши твоята работа по-бързо и често по-добре от теб, за да се сетиш, че ставаш излишен. Лишен от средства за препитание, какъв точно ще бъдеш - свободен човек???

В момента сме на сравнително безопасен етап - ползваме ресурса и той ни е полезен. Веселото ще стане, когато ресурусът стане субект.... Но, всеки има правото да се самозаблуждава. :)

Дайте да направим конкурс и за класическа статия (блог пост).
Някой да предложи тема + параметри/изисквания.

ПП: ако може без да дърпа много чергата към себе си, както направи Бютифиър.

От този конкурс няма никакъв смисъл.

От този конкурс няма никакъв смисъл.
Така е, но повечето хора (все още) не го знаят.
От тая гледна точка, нещото ще има информативен и образователен ефект върху населението.

Питайте го дали знае числата за тотото 😂
Не, не ги знае, защото винаги са на случаен принцип. ;)

Аз тук съм склонен да се съглася с колегата. Не че Бютифиър дърпа някакви черги, а по-скоро да се направи анкета за статия.

Между другото, налагало ли ви се е да изписвате ключови фрази с граматически грешки, понеже така са заложени в заданието? Явно търсачката отчита неграмотното изписване на определени продукти/услуги и се налага да ги включваме по същия начин в текстовете.
Това е доста често срещана практика в SEO писането. Понякога нарочно се включват грешно изписани ключови фрази, защото хората просто така ги търсят. Ако дадена грешка се търси масово, тя става "ключова дума" сама по себе си. Срещу езиковите ни навици е, но понякога работи по-добре за алгоритъма, отколкото за граматиката. Не съм включвала в текстове грешни фрази, просто наблюдение. ;)

Това е доста често срещана практика в SEO писането. Понякога нарочно се включват грешно изписани ключови фрази, защото хората просто така ги търсят. Ако дадена грешка се търси масово, тя става "ключова дума" сама по себе си. Срещу езиковите ни навици е, но понякога работи по-добре за алгоритъма, отколкото за граматиката. Не съм включвала в текстове грешни фрази, просто наблюдение. ;)
Абсолютно вярно!

Не съм включвала в текстове грешни фрази,

Аз също не съм включвала неграмотно изписани фрази, ама наистина неграмотно. Неудобно ми е и смятам, че това ще навреди на имиджа на бранда повече, отколкото ще му помогне - вътрешно усещане. Аз лично, ако видя описание на продукт или категория продукти, написано с такива фрапиращи грешки, ще си съставя лошо мнение както за фирмата, така и за продукта, който тя предлага.

ти не го ли знаеш кой е цървуля @nikolai.mt ? Сега ще ти иска да му напишеш ревю на тема "Колко е гадна Русия и колко е сладка Украйна" .... не се занимавай с него
Той решава, какво да пиша. Забравил съм го, но явно мислим еднакво.

Горе