@nandibandi , всички банки са така. Аз за всяка транзакция на гише ми дават поне 3 листа да си ги мъкна към нас. Що за глупости в толкова дигитална среда. Като днес видях това:
Банките вървят със същото темпо като ел. правителството ни. На никъде. Пълна скръб са в някои отношение. ЦКБ са супер, докато не се сблъскаш с техните ел. подписи и куп документи за подписване за нещо елементарно.
Но мога с ръка на сърце да кажа, че до момента от всяка банка, която ме е обслужвала, те са най-ок, не знам защо, но наистина държат ниво все още.
И като стана дума за ДСК, поредното нещо, въртящо се във фейса:
И само да кажа за таксите. Не е въпрос за 1-2 лева, въпросът е в това, че всеки, който си изкарва парите честно цени всеки един лев. И на мен никак не ми е приятно ЦКБ да ми взима някаква такса от мисля, че беше 10 или 15 лева (правил съм го отдавна, не помня много много) за това да ми серетне паролата на онлайн банкирането, на акаунта. Извинявам се много, но не знам какво толкова философско има в това. Ако пейпал ми взимаше пари за всеки ресет, до сега щях да съм без бъбрек.
Защо има опашки пред дск последно време? Минавам с колата, гледам хора с намордници, чакат нещо пред вратата.
Заради пенсиите, ако се завъртиш по същото време около Български пощи, може би ще видиш същия тип хора да извиват опашки.