Ако хороскопа ти позвалява, да дръпнеш кредитче Ха ха аха
Има логика. Дали денят е финансов или не? Един бърз кредит да те върне в реалността.Ако хороскопа ти позвалява, да дръпнеш кредитче Ха ха аха
Не, че не ги харесвам. Напротив. Голям фен съм на ДСК, но не мога да си кривя душата, че е постоянно това след 23:00. Онлайн банкирането им става неизползваемо след този час.
Виж файлът 20610
Хахаха, за сега са последователни и почти навреме по това време. Изключвам факта, че от понеделник още си чакам заветния СМС, за да си активирам онлайн банкирането. Май бил уведомителен.При теб оправи ли се вече?
Да бе, ясно, но защо трябва да е така? И защо е нужно? Аз нямам против банката, просто си има нейните негативи. Чак мене страх да питам какво се случва и с онлайн банкирането ми. Как още ми се разглежда молбата. От миналия четвъртък. Ще видя за някаква друга. Дайте идеи. Иначе да се похваля, че вече от ЦКБ ми направиха на място онлайн банкирането през апп и през комп. Искали да се уверят, че всичко е Ок. Там съм повече от доволен. За ДСК още не мога да кажа такива нещо, освен, че в клона, в който ходя са доста добронамерени и правят всичко, което им поискам, а то е предимно това, което щях да правя сам с онлайн банкирането.Всеки, който е клиент на банка, която носи името Държавна спестовна каса, заслужава да бере дертове. Тук основната клиентела са пенсионери, които още си мислят, че живеем в социализма. Фокусът не е онлайн банкиране.
Закривайте сметките и се преориентирайте.
Просто търся леко съжаление. Ще видя коя банка е близо до нас и ще се преориентирам. А иначе искам преди това някой от тях да прочете защо. Не, че не си го знаят. Но високо-бюджетните им реклами по телевизията са пълна загуба на средства. В пъти повече хора се отказват от тях. Това ми напомня на онази приказва, която описва най-добре ситуацията, в която съм: Ходи със смъкнати гащи и все се чуди защо е натакован.@Blinky тая тема се превърна в монолог на твоите оплаквания за ДСК. Явно си им останал единствен клиент от активните потребители на тоя форум, което вече е трябвало да те накара да се замислиш...