И аз открих една ротманс, която хартията беше се спихнала и мухлясала, та пушенето беше с премигване.
Все още може да се намери от стари партиди. Може да има и много. Който има време, пари и желание да търси. Това са неща, които на 90% могат да се намерят само на място.
Бялото Виктори го сменяха толкова пъти, че поне аз вече не им помня бройката и последователността, и ако до преди последната смяна наскоро все пак разликата в качеството не беше толкова огромна, то сега е лайна и доколкото знам повечето, които са пушили Бяло Виктори масово търсят с какви да го сменят.
Последното Бяло Виктори, което от 3 години се казва Ротманс и все още повечето хора го наричат Бяло Виктори и сега го правят в завода на американците в Румъния, доколкото знам със сигурност не е с български тютюн, отделно му смениха и филтъра и са отвратителни.
Кутията беше само една и прилагам снимка с последната цигара. Това са кутиите на които пише "Victory става" Rotmans. Партидата е от 2019-та и е последната партида на която на самата цигара/цигари беше изписано "victory" а на кутията Rotmans. И всъщност си я взех преди няколко дни от търговец. Че даже и бяха с 20 ст. по евтини май.
Днес пак случайно си взех шестте последни кутии от веднага последвалата партида (от друг търговец), която не съм абсолютно сигурен, че е точно със същия тютюн, преценям на вкус, но е максимално същия. Партидата е също с бандерол от 2019-та и е Rotmans premium cut, на която вече и на цигарите пише Rotmans.
Тук говорим за цигари с бандерол, продавани от лицензиран търговец, просто са останали бройки от стари партиди. Иначе има колекционерски, особено по чужди сайтове но и цените са колекционерски. Но има и по наши. Което би трябвало да е нелегално.
Image DSCF5560 hosted in ImgBB
ibb.co