Абе остави ги да сънуват. Не им разваляй мокрите блянове.
Схема на Понци – Уикипедия
bg.wikipedia.org
Абе остави ги да сънуват. Не им разваляй мокрите блянове.
Еми не виждаш ли, че нещата се ориентират още повече към реалните неща. Големите държави от години изкупуват колкото могат повече злато. Бензина ще стане минимум 3 лв. с него и всичко останало + минимум 30% нагоре.Това е криптото, схемата не е от вчера. Купуваш нещо ненужно с идеята да го продадеш по-скъпо, и тъй докато се прекътури схемата.Схема на Понци – Уикипедия
bg.wikipedia.org
Айде няма нужда, аз ли си наръгах кеша в кучкойни само като им подсвирна Мъск?Играят си с вас, ама нали сте прости...
Това е за тях, не за теб.Айде няма нужда, аз ли си наръгах кеша в кучкойни само като им подсвирна Мъск?
Не знам кой е простия ама нямам общо!
Че има инфлация спор няма, ама не е крипто цифричките дето са нещо смислено.
Между другото - златото си седи около едни стойности вече 10 години, пък желязото е 2,2 пъти нагоре...
Разправят, че морския транспорт скочил 7 ПЪТИ (не %).
Ако познаваш някой да знае всичко - дай го насам!Но и ти знаеш някои неща само. Говоря ти откровено.
Ми аз не казах всичко.Ако познаваш някой да знае всичко - дай го насам!
Как така ми го препоръчвате? Хамал ли да ставам или просто си правите реклама за един линк?
В онлайн търговията като търговец, или искаш да продължиш със софтуер?Имам умения и опит в много сфери, както и съм отворен и на нови неща и уча всеки ден новости. Като цяло си имам фирма за изработка на уеб сайтове, онлайн магазини, seo, маркетинг и реклама и тн... от този бизнес си се издържам и с това се занимавам основно. С тези 20к искам да направя страничен друг вид бизнес, който само да развивам няколко години, всеки един изкаран лев да бъде реинвестиран. Не виждам в какво мога да ги инвестирам в сегашния ми бизнес, а и не искам, защото ще ми се наложи пак да търся хора за работа, да се занимавам с глупости, да губя в разходи.... За това предпочитам нов вид бизнес, в сферата на онлайн търговията, защото имам и опит и мога и сам да си го направя и работя, като имам и близки със свободно време които да помагат.
Възможно е на много да им се наложи да си изнасят офис техниката. Така, че идеята ти може и да става. Хората искат кебапчета и кюфтета.Нима е лошо да станеш Офис Хамал?
По цял ден ще изнасяш Лаптопи, Десктопи, Архиви, Офис Столове, Бюра, и т.н.
HAMALI.COM
В онлайн търговията като търговец искам да навлезна, имам някакви пари за старт, имам и възможност да си го работя като за начало сам докато го развия добре, не ми трябват пари за разходи, мога да си правя всичко сам. Само стоката и нисшата още не са ми ясни.....В онлайн търговията като търговец, или искаш да продължиш със софтуер?
HmmВ онлайн търговията като търговец искам да навлезна, имам някакви пари за старт, имам и възможност да си го работя като за начало сам докато го развия добре, не ми трябват пари за разходи, мога да си правя всичко сам. Само стоката и нисшата още не са ми ясни.....
Не важи за интернетското злато (IPv4) Там е само нагоре.всичко е в зоната на корекция
Не важи за интернетското злато (IPv4) Там е само нагоре.