SoloContraTutti
Well-Known Member
Едва ли, ще се образова народа как се използва Anti-Adblock Killer.
Мерси за пояснението! Напълно възможно е, но поне основата от хората ще ги мързи. Или ще го изключат, или ще излязат от сайта. И аз така правя. Ако статията ми е важна да я прочета, спирам АдБлокера, ако статията е вероятно "слаба", излизам от сайта.Идеята е, че имаш реклами и Adblock, който спира тези реклами.
Сайтовете слагат Adblock Killer за да не позволяват на потребителите да използват активиран Adblock в сайта им.
И @4moki имаше предвид, че хората ще изхитреят и ще се научат как да ползват друга приставка, която блокира този Adblock Killer.
Мисля, че им генерираш, просто по-малко. Impression мисля че се води. 1 показване е 1 impression.Няма какво да те мързи, има готови филтри, които успешно се борят с тоя тип "килъри". Не съм попадал отдавна на такъв сайт, за да ми се налага да го инсталирам, но преди си го ползвах доста успешно. Иначе не знам, дори и да си спреш Ad Block-а, то ако не цъкаш по рекламките, генерираш ли им някакви приходи изобщо?
VPN-и има с български сървъри, за по 5 лв. на месец. С публично безплатно прокси скоростта ще е с която баба ми върти тавата на село.Тия торент сайтове са добри, само че е гадното, че от чужбина не се отварят....
Да, забелязах. Пратих ги да почива.@Blinky , обърни внимание на поредните пишман сео оптимизатори. Пускат някакво безсмислено мнение, след седмица го редактират и добавят връзки нанякъде си. moon21 вече е приключил процеса, optimeon също действа по тоя начин, може да му видиш по-старите мнения, в момента просто пуска нови, които да обработи след време. Направо си им кажи да си наблъскат кирливите линкове в една тема и че не е забранено и да мирясат
Едно време беше към garga.biz. Нямам акаунт там, може да има публикувани цени като се логнеш.Хм мисля че в някоя рекламна мрежа им виждах цената за импресии, ако се сетя къде беше ще пиша.