Според мен са повече. Може би 5-цифрена сума, но в малките числа. За жалост само гадаем.Склонен съм да мисля, че може и да имат месеци в които печелят 4 цифрена сума.
Горе-долу това е историята. Само не съм наясно за това с финансовите неразбирателства. Но си печелят добре, според мен. Да, не са стотици хиляди, но може би някои други десетки хиляди на месец може и да им се връзва. Аз лично много рядко минавам натам, да не кажа въобще.Историята им беше по спомен следната - бяха повече от един собствениците. Единият бил повече алчен и искал възможно най-много реклами да се показват. Другият пък искал умерено количество реклами. И са се скарали за пари. Единият от които се махнал, но преди това направил копие на сайта и така са се появили две еднакви замунди..
Ще се учудиш какви бюджети набиват големите фирми за такъв тип "брандинг" реклама. Говорим за хиляди левове бюджет. А както знаем замундата е от топ сайтовете след абв.бг, вбокс и такива.Е добре де, кой луд плаща за реклама като потребителя стои в сайта 10 секунди?
Всъщност не е такъв. Просто гледа без много труд и повечко късмет да удари кьоравото, та за това върви това толкова. Очакваме скоро да се пуснат и сайтове, където да търкат по монитора пирамидки.Е отворете замунда и вижте как е брандирана в efbet. Българинът е тъп комарджия, затова в момента просперират всякакви affiliate хазартни сайтове.
И аз не знам, но ако има определено е с някоя афф. платформа.А няма ли още афилиейт на бързи кредити?
То тази реклама е за масовка и сериозна бранд кампания. Все пак говорим за трафик, който си тегли филми фри. Някои от тях не им се дават пари (за филми, музика софтове и прочие), други - са го изпуснали (филма или сериала), трети - просто го правят на някой друг. Във всеки един случай от споменатите, трафика трудно ще го причислиш към много качествен. Колкото до ефективност, тук определени неща биха вървели в пъти по-добре от други. Например, планове за безплатен интернет с лаптоп за еди кво си на месец вноска. Екскурзии с ваучери, фри неща, що не и кредити.Аз на скоро се чудих дали да искам оферта точно от замунда, но не знам какъв ефект ще има над моя бизнес.
Тук дали има някой, който е плащал и има лични наблюдения за ползата от тази реклама?
Значи година 2005 говорим си с мой приятел относно някои сайтове.И той- защо ги правят, като не печелят.Зачудих се.А кефа от направата, кефа от хобито - знаеш ли колко много ентусиасти има - му казвам.Аз бях такъв - сърбят те ръцете да направиш нещо твое.А той не вярвам да е без пари.Никой няма да седне да го направи.Ама сакаш някой крак за дадена програма, точно такива ентусиасти го правят.Викам си значи има 2 типа едни дето се раздават за собствено удоволствие-така си живеят Раздавайки се.И други, който им се свиди .айното да си го дадат в канализацията, защото е техен продукт.Така е и с преводачите дават им малки суми или без пари.Казва се удовлетворение.Как печелят е ясно, но аз не се чудя как има толкова много хора, които качват торенти и превеждат субтитри за слава. За та знам, че ако си някакъв ''висш'' потребител е много престижно. Има страшно много хора, които се борят за ранг, а реално парите отиват в един джоб. Прилича ми на Северна Корея...
Базата им доколкото прочетох в един от "големите" бг технологични сайтове вече е обявена за продажба.