partytime
Well-Known Member
да управляваш всичко по-лесно и то само с няколко клика. За да се увериш сам, че платформата е правилното решение за твоя бизнес
CloudCart, добре дошъл си и ти!
Ще изразя мнение като човек, който не е програмист или създател на сайтове а обикновен потребител решил да си направи онлайн магазин. Регистрирах се от любопитство с цел да се запозная по от близо. За мен cloudcart въобще не е юзър френдли цялата работа с редактирането на избрана тема и персонализирането на магазина. Иначе не сте пропуснали да промотирате услугите, "Неми експерт" или " Изработка на дизайн" .
Например, искаш да качиш готов csv файл с продукти и получаваш съобщение
Файлът беше успешно качен и задачата за импортиране на продуктите беше добавена към опашката. Можете да следите качването в "Задачи на опашка".
Задачи на опашка? WTF? това е единственото нещо, което качвам, че и на опашка ?
Както и да е, продуктите се качиха след време но въобще не ми допадна цялата процедура, и снимките към продуктите не се показваха.Затворих сайта и не мисля да го ползвам за в бъдеще. 40 мин от живота ми заминаха безвъзвратно. Както казах не ми е юзър френдли , по скоро работата със сайта ми създава нерви вместо удоволствие.Въобще не съм съгласен с товавсичко по-лесно и то само с няколко клика.