жалко не си падам по жени!
А гладните кой ги наема? :evil:
не се учудвам, че съсипахте темата
това което казах е факт
Не можеш да се съсредоточиш на една тема? или за време от две страници минавате през 10 теми :-o
Спирали са ми тока. После две години имах ток, без да плащам.
На мен така ми спряха кабелната преди време и после 4-5 години имах безплатна, даже и след като се изнесох пак имаше... може и още да има
Всеки ден гладувам от горе-долу година насам храня се само вечер преди да си легна.
това е вредно!
само закуската е силата
Аз бях също така, с blizoo. Спряха ми я, след това 4 години ползвах безплатно, но реших да си пусна Булсатком, за което вече съжалявам(1 месец съм на тях).
Вредно или не така се получава от доста време, ама сега няма да си обсъждам личния живот
Държа се, и на полето мога да ходя.
И аз така си виках едно време, но сега ако се срещна намлади години и ще се самоспукам от бой.
Аз пък не съм видяла здрав човек на полето да страда от липса на апетит.
Храненето не идва с работата, а с спокойствието. Душа не ме карай да обяснявам за това моля те.
nali notrant temata e ubava no kasite nali e platen trol q razvali
нали нортране темата е убава , но касиса нали е платен трол я развали
колко био убаво да си беден и гладен :twisted:
Ми на мене точно няма нужда да ми обясняваш как е на полето. Физическата работа успокоява достатъчно психиката. А чистият въздух и изразходената енергия не позволяват човек да стои гладен. Като поработиш под някаква форма няколко месеца на полето по 8-10 часа дневно, пак ми се оплачи, че нямаш апетит.