Кога сте гладували за последно?

От: Кога сте гладували за последно?

Мен ли визираш, иначе да може и да се пуши. Аз съм скаран с него от близо 10 години вече?
Иначе, ако искаш и сега мога да те заведа кой каде и кво прави и продава....
Не, че властите не ги знаят де.....
Относно родителите които пушат/пият въпреки, че нямат пари: аз донякъде ги разбирам защото може би това е единственото средство с което да се отпуснат :shock: Не казвам, че е правилния..но на чужд гръб и сто тояги са малко :wink:

Не трябва да се обвинява за всичко Държавата, но хората от които зависи средата в страната - да. Средата оказва голямо влияние и когато тя не е добра (или най-лоша :?) - всичко е по-трудно.
 
От: Кога сте гладували за последно?

Не визирах теб.
По-рано @касиопея се чудеше защо някой родители нямали пари, пък пушели.
 
От: Кога сте гладували за последно?

Не съм се чудила.
Много е забавно това изгубване в превода. Навремето имаше една детска игра "развален телефон" нареждахме се на една по-дълга пейка или в редичка, или кръг, и първият казваше нещо на съседа до себе си на ухо, и така по редичката и накрая последния обявяваше нещо съвсем различно от първоначалните думи на автора.
Пушенето го мани, ама много поркат и не обръщат внимание на децата си. Безработни са, не и двамата, но все пак мисля, че жената съвсем доброволно се е отдала на ... порока, не за успокоение от стреса просто. Не само тя/те имат деца. Много хора се налага да се справя и с малкото, което получават, но се надявам, че преобладаващата част имат поне малка мотивация, а не просто ден за ден да минава. А иначе по форумите да се оказва, че естествено Държавата ни е бъгава и ... "средата". Среда като среда. И природа си имаме и ресурси, както обясних не са поискали гладните не са им намерили работа.

Сега, съкрушените емоционално си решават за тях си и вероятно усъвършенстват мазохизма като олимпийска дисциплина.
 
От: Кога сте гладували за последно?

Голяма част от ннарода гладува,благодарение на такива идиоти като nortrant,които гласуват за неграмотни мутри да ни управляват
 
От: Кога сте гладували за последно?

Като сменях един цилиндър на едно скутерче от 8 сутринта до 6 вечерта направо пребледнях :D
 

Горе