Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Предлагам ти да си бойкотираш и аватара. Хора като теб са срам за антикомунизма и за заветите на Апостола. Сини болшевики, соросоиди и безродници.

[video=youtube;bP74r6-t8aY]https://www.youtube.com/watch?v=bP74r6-t8aY[/video]

Някой да е отричал, че контрапротеста се състои от пенсионери и платени мангали?

@Тифозен, май те хапят мишките
[video=youtube;VnhuSMgV42s]https://www.youtube.com/watch?v=VnhuSMgV42s[/video]

Последно редактирано:

Радан Кънев
преди около час чрез мобилния
Фашистките шествия в София днес са продължение на атаката срещу протестиращите студенти. И най-вече реакция на данните за високо и повсеместно (столица, областни центрове, малки градове, села...) одобрение за студентския протест и искането за #оставка.
Не само в България, и не само в днешно време, последното, отчаяно оръжие на олигархията и статуквото е националистическата, етническа и расова карта, плюс насъскването на криминални контингенти.
У нас опитаха със "земята на чужденците", продължават с медийната манипулация, свързваща едно ужасно престъпление с бежанците.
Двоен провал - тогава разкриха зависимостта и популизма на всички парламентарни, дъщерни на олигархията партии. Днес напускат публичния дебат в опит за пряко противопоставяне между фашизъм и демокрация.
За нас винаги изборът е един - да подкрепим демокрацията, Европейските правила и закони, жертвите на насилието и на абдикацията на МВР. Днес е ясно, че нищо не е необратимо и нищо не е дадено. "Всяко поколение трябва да поднови и спечели за себе си безценния дар на свободата"
И... нямало алтернатива, нямало лидери, нямало ... ама пък те яхали... Стига сме се бягали от сянката си и сме се плашили от набедената ни слабост. Силата днес е в малки хора, като всеки от нас. Ние най-добре познаваме и враговете, и съюзниците си. Това е наша отговорност, нашата промяна. И ако останем малки и след нея, значи сме успели.

Раданчо громи фашизЪма и подкрепя кирминалните алжирци. Ей такива хора искам да дойдат на власт, те ши на опраяят!

Между другото:

1377031_228264467337595_642164765_n.jpg

Антикомуниста ще ми каже ли откъде ранобудните студенти са краднали юмручеца? :lol:

Ще ти кажа макар, че логото ми се струва тъпо. Копирано е от студентския ОТПОР в Сърбия, само че там е на черен фон!

Повече въпроси не ми задвай, защото няма да ти отговоря, както сам разбра БОЙКОТИРАМ ТЕМАТА!

Неграмотнико, това е "антифашисткия" юмрук на испанските комунисти/анархисти, които са се били срещу националните сили на Франко в Испанската гражданска война. Използва се от комунистически движения по цял свят. Личи си какъв антикомунист си, чуден :clap:

no_pasaran_they_shall_not_pass_poster-r19b3bc00ba64460da930c12543b7f17d_wvk_8byvr_512.jpg

Руската феминистка от пуси райът с юмрука на гърдите си.

PussyRiot.jpeg

Пределно ми е ясно, но в случая неграмотника си ти http://en.wikipedia.org/wiki/Otpor!

На български език http://bg.wikipedia.org/wiki/Отпор!

Това, че някои българи са такива, че не може да измислят едно лого е въпрос на друга тема! Ама за това ли се хванахте бе другари за картинките!

Май си и сляп на всичкото отгоре, юмрукът на ранобудните студенти е 1:1 с no pasaran юмрука. Точка. Комунистически символ. Точка. Наложи ги един върху друг и сравнявай.

Към теб не изпитвам злоба, само съжаление. Бъди здрав и се опитай да мислиш!

Към теб не изпитвам злоба, само съжаление. Бъди здрав и се опитай да мислиш!

Каза той през сълзи и стискайки юмруците си! :|

БОЙКОТ НА ТЕМАТА.

Последно редактирано:

Постоянно се говори за окупация на улици и университети, и някой иска правителството да бъде свалено със сила, а предишните управляващи да бъдат осъдени, без значение дали са виновни за нещо, само защото наще ги мразят. О, я чакай малко. Ами това вече се е случвало в България. Станало е 1944 година. Тогава също е имало окупация, масови стачки и смяна на властта със сила. Сериозно ли някой иска повторение, защото последния път нещата не се развиха много добре? И къде са лидерите на сегашния протест, които ще поемат управлението на държавата? Дайте да обсъдим тук някакви имена на хора, които искаме да ни управляват и ще са чисти и неопетнени. Опа, май няма такива. Няма нито едно име, защото сегашния протест няма лице, няма идеали и няма дори едно конструктивно искане.

Сега прочетох онова проучване на Алфа Рисърч. За съжаление много хора са го видели, но почти никой не е разчел правилно резултатите. Ще опитам да кажа тук какви са моите изводи. Въпросът е дали хората подкрепят студентските протести. Забележете, не се пита дали се подкрепя окупацията. Напомням, че много университети протестират, но единствено в СУ протестиращите с груба физическа сила забраняват на всички студенти да учат и блокират улици. Там няма "не искам". Или си с нас, или си изгонен от университета да пасеш овцете. Не може да си против или да противоречиш. Такава гледна точка е недопустима и немислима за окупаторите в СУ. Останалите университети просто протестират, но без да правят зулуми. Ако мен ме попитат дали подкрепям студентските протести, ще кажа ДА, но ако ме питат за окупацията ще кажа НЕ. Предполагам с много други хора е подобна ситуацията.

Не трябва да забравяме още, че студентите, които протестират са значително малцинство. Доста по-голяма част от студентите не искат да участват в протеста. Преди малко четох в "Преса", че студентските съвети са се обявили против окупацията. Ако не знаете какво е студентски съвет, това са представители на студентите в различните университети избрани чрез избори и гласуване. Ето го материала на "Преса".

Е как на фона на всичко това някой може да очаква правителството да подаде оставка заради студентския протест? Те трябва да са луди да го направят това, освен ако не дойде отнякъде пак съветската армия, както е станало през 1944 година.

Ето я оригиналната графика, взета от сайта на Алфа Рисърч, където се вижда въпросът от социологическото изследване. Няма нищо за окупация.
2013-11-03_223113.jpg

Test, не залитай в другата крайност. Проблемът е не дали са виновни, а дали това може да се докаже. Според мен, трудно може, защото със сигурност нещата са толкова обатачени, че ... Но може да се приеме някакъв вид лустрация на виновните за прехода. Трябва да се направи ревизия на прехода, да се направи ревизия на приватизационните сделки, на концесиите и на хиляди неща. Трябва някой да понесе отговорност, тогава вече може да говорим за съдилища. Но при всяко положение вече провалили се политици, НЕ ТРЯБВА да участват в управлението. Виновни или не - да си търсят друга работа. Аз като наема някой да ми пише статии и той не се справя, просто му казвам чао и наемам по-кадърен. Не може хора довели държавата до крах да искат да "се пробват пак".

1395799_313171515487930_2123106304_n.jpg

Питам има ли власт, която да даде малко грамотност на вас :lol:

Как може лидер/лице на протеста да пише толкова неграмотно. #КАК?!

Горе