uni-web имам добри впечатления за теб от гледна точка на работа. За последно ти казвам, че политиката в България нито започва, нито свършва с Бойко Борисов мафиота и гадната му партия ГРОБ.
Поведението ти не е мъжко. Това, че мразиш Бойко не значи, че трябва да стоиш пасивен и да подкрепяш мафиотите, които за по-малко от година ти доказаха, че искат БЪЛГАРИЯ да се превърне в мутренска държава.
Пасивното ти мнение и мълчанието няма да променят факта, че затъваме все повече. Днес видях млади и стари хора, които не бяха там заради БОКО, а защото искат промяна, нещо което ти и комсомолците в тоя форум няма да разберете и след 100 години, защото някой друг ви влияе.
Ако го нямаше Бойко, щеше да се занимаваш с Костов, ако не беше Костов, щеше да е някой други и всичко отива към БСП.
Аз ти казвам дори да си за БСП бъди мъж и кажи на мен ми харесват БСП защото..
В случай, че БОКО дойде на власт отиди и искай смяна на избирателната система, а не я искай от Пеевски и Станишев, защото те няма да ти я дадат.
Пишеш, че си против ДПС, ако наистина е така дай ВОТ срещу ДПС и БСП. Посети един протест, запознай се със соросоидите да видиш, че са хора като теб и мен и никой не им плаща.
Оставяш се да те заблуждават някакви комунисти (овсен ако и ти не си като тях) и им вярваш тъпотиите за ЕС, неолиберали и прочие.
Нали именно тоя Европейски съюз ти позволява да пътуваш свободно само срещу лична карта, а скоро ще можеш да работиш, там където си пожелаеш.
Бъди мъж преди всичко, а не червена подлога! Гласувай, за когото си поискаш, но кажи за кого си, а не ги прави тия въртели, аз не съм за тия, ама еди какво си.
Нали искаш да се чуе мнението ти, ами щом искаш значи си демократ, защото демокрация в уникалния смисъл на думата означава ВЛАСТ НА НАРОДА, с БСП няма да стане както и сам виждаш!
ТОЧКА.
НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РАЗДЕЛ "ПОЛИТИКА". АМОУН БЕШЕ ПРАВ, ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИМА, ЗАЩОТО ТУК ПРЕОБЛАДАВАТ ПРЕДИМНО КОМУНИСТИ И 1 ЧОВЕК ВЛИЗА С НЕКВИ ПРОКСИТА И ХИЛЯДА НИКОВЕ АМА ВИЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ГЛУХИ И СЛЕПИ!
[video=youtube;sb7g3dWnfFM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sb7g3dWnfFM[/video]
Направи разлика между днешния ГРАЖДАНСКИ протест и тези на клипа, който ти пускам и ще разбереш, защо пиша всичко това!
ОСТАВКА. ВЪН! ВЪН МАФИОТИТЕ И МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ТЕ ПОГУБИХА ДЪРЖАВАТА.
НЯМАЛО ВЕЧЕ СТРАХ БОЖЕ ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ