Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

На първо място червения патриот REDRUM, ReminD хакера, Dintronix и Test. В никакъв случай не ми пишете и не ме занимавайте с нищо няма да ви отговоря.
Абе дреме му на някой ти с кого искаш да комуникираш. Аман от псевдодемократи и псевдоантикомунисти, на които не им понася фактът, че може да има хора с мнение, което не съвпада с тяхното. От вас биха излезли страхотни партийни комсомолци. Вече сте готови за сатрапи, които да следят всички да имат еднаква позиция по политическите въпроси.

И в гроба да влезна тоя ще го мразя мисле, че си го разбрал. Никой и нищо не може да ми промени мнението за тоя цървул.

А, ако изкарат 4 години на Бойко ще му се стори тесен света. ;)

Толкова тесен му е сега че направо трепери ... всеки ден пише в фейс страницата си , коментира ситуацията , изказва мнения ,
Орешарски , Станишев и Местан толкова появи нямат общо взето заедно. Станишев не говори за нищо от една седмица поне.

Ето кой ще се върне, ако има избори сега:

[video=youtube;GjE_3LlRXdA]http://www.youtube.com/watch?v=GjE_3LlRXdA[/video]

И един поздрав за герберите!!!!

[video=youtube;f2vt3_z_RhA]http://www.youtube.com/watch?v=f2vt3_z_RhA[/video]

uni-web имам добри впечатления за теб от гледна точка на работа. За последно ти казвам, че политиката в България нито започва, нито свършва с Бойко Борисов мафиота и гадната му партия ГРОБ.

Поведението ти не е мъжко. Това, че мразиш Бойко не значи, че трябва да стоиш пасивен и да подкрепяш мафиотите, които за по-малко от година ти доказаха, че искат БЪЛГАРИЯ да се превърне в мутренска държава.

Пасивното ти мнение и мълчанието няма да променят факта, че затъваме все повече. Днес видях млади и стари хора, които не бяха там заради БОКО, а защото искат промяна, нещо което ти и комсомолците в тоя форум няма да разберете и след 100 години, защото някой друг ви влияе.

Ако го нямаше Бойко, щеше да се занимаваш с Костов, ако не беше Костов, щеше да е някой други и всичко отива към БСП.

Аз ти казвам дори да си за БСП бъди мъж и кажи на мен ми харесват БСП защото..

В случай, че БОКО дойде на власт отиди и искай смяна на избирателната система, а не я искай от Пеевски и Станишев, защото те няма да ти я дадат.

Пишеш, че си против ДПС, ако наистина е така дай ВОТ срещу ДПС и БСП. Посети един протест, запознай се със соросоидите да видиш, че са хора като теб и мен и никой не им плаща.

Оставяш се да те заблуждават някакви комунисти (овсен ако и ти не си като тях) и им вярваш тъпотиите за ЕС, неолиберали и прочие.

Нали именно тоя Европейски съюз ти позволява да пътуваш свободно само срещу лична карта, а скоро ще можеш да работиш, там където си пожелаеш.

Бъди мъж преди всичко, а не червена подлога! Гласувай, за когото си поискаш, но кажи за кого си, а не ги прави тия въртели, аз не съм за тия, ама еди какво си.

Нали искаш да се чуе мнението ти, ами щом искаш значи си демократ, защото демокрация в уникалния смисъл на думата означава ВЛАСТ НА НАРОДА, с БСП няма да стане както и сам виждаш!

ТОЧКА.

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РАЗДЕЛ "ПОЛИТИКА". АМОУН БЕШЕ ПРАВ, ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИМА, ЗАЩОТО ТУК ПРЕОБЛАДАВАТ ПРЕДИМНО КОМУНИСТИ И 1 ЧОВЕК ВЛИЗА С НЕКВИ ПРОКСИТА И ХИЛЯДА НИКОВЕ АМА ВИЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ГЛУХИ И СЛЕПИ!

[video=youtube;sb7g3dWnfFM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sb7g3dWnfFM[/video]

Направи разлика между днешния ГРАЖДАНСКИ протест и тези на клипа, който ти пускам и ще разбереш, защо пиша всичко това!

ОСТАВКА. ВЪН! ВЪН МАФИОТИТЕ И МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ТЕ ПОГУБИХА ДЪРЖАВАТА.

НЯМАЛО ВЕЧЕ СТРАХ БОЖЕ ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ :(

И УНИ ЗАБЕЛЕЖИ КАК НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ ХОДЯТ ЧИННО ДО НЯКАКВИ ТЪМНИ КРИМИНАЛНИ СУБЕКТИ И КРЕЩЯТ ОРЕШАРСКИ ОРЕШАРСКИ ТОВА ЛИ ИСКАШ ТИ?

ЗА ДРУГИТЕ МИ Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА ИСКАТ АМА ПИТАМ ТЕБЕ КОЛЕГА?

За другите колеги, които не подкрепят правителството хора някой иска да ни върне не 24 години назад, а много повече. Апелирам да не им позволявате, защото ще страдат нашите деца!

АЗ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМ ДА ДИСКУТИРАМ ПОЛИТИКА С МЛАДЕЖКОТО БСП, 23 СЕПТЕМВРИ И ЧЕ ГОВНАРА, АКО ВИЕ ИСКАТЕ ПИШЕТЕ СИ!

Последно редактирано:

Проблема е там, че всички ги слушам и нито един не ми харесва, за кой да съм?

uni-web имам добри впечатления за теб от гледна точка на работа. За последно ти казвам, че политиката в България нито започва, нито свършва с Бойко Борисов мафиота и гадната му партия ГРОБ.

Поведението ти не е мъжко. Това, че мразиш Бойко не значи, че трябва да стоиш пасивен и да подкрепяш мафиотите, които за по-малко от година ти доказаха, че искат БЪЛГАРИЯ да се превърне в мутренска държава.

Пасивното ти мнение и мълчанието няма да променят факта, че затъваме все повече. Днес видях млади и стари хора, които не бяха там заради БОКО, а защото искат промяна, нещо което ти и комсомолците в тоя форум няма да разберете и след 100 години, защото някой друг ви влияе.

Ако го нямаше Бойко, щеше да се занимаваш с Костов, ако не беше Костов, щеше да е някой други и всичко отива към БСП.

Аз ти казвам дори да си за БСП бъди мъж и кажи на мен ми харесват БСП защото..

В случай, че БОКО дойде на власт отиди и искай смяна на избирателната система, а не я искай от Пеевски и Станишев, защото те няма да ти я дадат.

Пишеш, че си против ДПС, ако наистина е така дай ВОТ срещу ДПС и БСП. Посети един протест, запознай се със соросоидите да видиш, че са хора като теб и мен и никой не им плаща.

Оставяш се да те заблуждават някакви комунисти (овсен ако и ти не си като тях) и им вярваш тъпотиите за ЕС, неолиберали и прочие.

Нали именно тоя Европейски съюз ти позволява да пътуваш свободно само срещу лична карта, а скоро ще можеш да работиш, там където си пожелаеш.

Бъди мъж преди всичко, а не червена подлога! Гласувай, за когото си поискаш, но кажи за кого си, а не ги прави тия въртели, аз не съм за тия, ама еди какво си.

Нали искаш да се чуе мнението ти, ами щом искаш значи си демократ, защото демокрация в уникалния смисъл на думата означава ВЛАСТ НА НАРОДА, с БСП няма да стане както и сам виждаш!

ТОЧКА.

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РАЗДЕЛ "ПОЛИТИКА". АМОУН БЕШЕ ПРАВ, ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИМА, ЗАЩОТО ТУК ПРЕОБЛАДАВАТ ПРЕДИМНО КОМУНИСТИ И 1 ЧОВЕК ВЛИЗА С НЕКВИ ПРОКСИТА И ХИЛЯДА НИКОВЕ АМА ВИЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ГЛУХИ И СЛЕПИ!

[video=youtube;sb7g3dWnfFM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sb7g3dWnfFM[/video]

Направи разлика между днешния ГРАЖДАНСКИ протест и тези на клипа, който ти пускам и ще разбереш, защо пиша всичко това!

ОСТАВКА. ВЪН! ВЪН МАФИОТИТЕ И МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ТЕ ПОГУБИХА ДЪРЖАВАТА.

НЯМАЛО ВЕЧЕ СТРАХ БОЖЕ ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ :(

Нищо не мога да ти кажа ти си достатъчно ГОЛЯМ ЧОВЕК и трябва да имаш собствено мнение!

Не разбираш от политка ОК, не разбираш от икономика ОК, ама поне си учил история.

В страната съществуват хора, които празнуват 9 септември поне това сигурно си го научил какъв празник е.

Е тия хора, не трябва да им позволяваш да те манипулират ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ МИЛЕЕШ ЗА БЪЛГАРИЯ!

АКО НЕ МИ ВЯРВАШ, ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА ЩЕ ТИ ИЗВАДЯ ПРЕДАВАНИЯ НА ОНЯ МИЛЕН ЦВЕТКОВ ДА ВИДИШ КАК СЕ ОБАЖДАТ БАБИ И ВИКА ЕЕЕ 9 СЕПТЕМВРИ НИЕ ПРАЗНУВАМЕ.

И за съжаление има типажи като ReminD, който искал да ме убива, защото съм на различно мнение от неговото. Върни се няколко поста назад.

Последно редактирано:

Завършил съм и бакалавър и магистър отдавна овчарче, мен не ме мисли.
А селянията не е белег на местоживеене , а на начин на изразяване и мислене.
Точно за това не ме интересува как виждаш ти през погледа на полуразвитото си мозъче.
Протестът е на умните и красиви шилета:mrgreen:
За кво протестираш, бе оФца?
Нали та виждам, че блееш жално за лъжливото овчарче Бат' Боко:-o
[video=youtube;QcE5aDTszrY]http://www.youtube.com/watch?v=QcE5aDTszrY[/video]

Така другари!

След днешния ден и това, което чух от студентите, в което бях сигурен не искам да имам никаква комуникация със следните членове на форума:

На първо място червения патриот REDRUM, ReminD хакера, Dintronix и Test. В никакъв случай не ми пишете и не ме занимавайте с нищо няма да ви отговоря.

Днес студентите ясно казаха, че са за смяна на избиратлената система и ще я търсят от новите, които и да са те.

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ национаУисти, олигофрени и малоумници гласувайте си за БСП другари ега цъфнете и вържете вие сте СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

ААА И ИЗПИТ ТОВА Е САМО МОЕ МНЕНИЕ ДА НЕ ВЗЕМА ДА ТИ РАЗВАЛЯ БИЗНЕСА :(

Хехе, и ти ли списъци взе да прайш, бе комсомолец:lol:

Немм, аз не твърдя, че разбирам от политика и от икономика моите сфери са други. За манипулация никой до сега в целият ми съзнателен близо 34 годишен живот не е успял, аз си изграждам сам мнението и си го отстоявам. И пак ме разбери и ти, ако сега има избори се връща Бойко на власт и това му е и целта де. Както и да е хайде да не спорим ще си дръпна нещо да гледам и лягам. Весело на всички.

Нищо не мога да ти кажа ти си достатъчно ГОЛЯМ ЧОВЕК и трябва да имаш собствено мнение!

Не разбираш от политка ОК, не разбираш от икономика ОК, ама поне си учил история.

В страната съществуват хора, които празнуват 9 септември поне това сигурно си го научил какъв празник е.

Е тия хора, не трябва да им позволяваш да те манипулират ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ МИЛЕЕШ ЗА БЪЛГАРИЯ!

АКО НЕ МИ ВЯРВАШ, ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА ЩЕ ТИ ИЗВАДЯ ПРЕДАВАНИЯ НА ОНЯ МИЛЕН ЦВЕТКОВ ДА ВИДИШ КАК СЕ ОБАЖДАТ БАБИ И ВИКА ЕЕЕ 9 СЕПТЕМВРИ НИЕ ПРАЗНУВАМЕ.

И за съжаление има типажи като ReminD, който искал да ме убива, защото съм на различно мнение от неговото. Върни се няколко поста назад.

Ок избирай сам. Аз няма да търпя мафиоти и хора тип агент Стойновки. Препоръчвам ти един БЪЛГАРСКИ ФИЛМ казва се Маргарит и Маргарита гледай го!

А ето и още интересни неща, стига толкова много ми е мъчно и гадно, че се връзвате на е такива:

Така няма кой да изкара танковете и да измете политическата каста.

Става дума за липсата на българска армия. Патриотът Редрум съжалява, че няма танкове, които да дойдат и да пометат протестиращите както на 10.11.1989 година искаше другаря Петър Младенов.

Маймунски гъз можеш да ще викаш на майка си, а по времето на Тато аз още не съм бил роден.

Не е бил роден по време на Тато, но това не му пречи да дава определния за протестите, студентите, комунистите и така нататък. БСП имали ошлайфани кадри. Е точни тия ОШЛАЙФАНИ кадри ни ебаха мамата.

Какъв анализ бе динтроникс? Те са такива капути тея лумпени, че могат да повтарят само ОСТАВКА, защото нямат аргументи, нито позиции. Оставяй ги, с такива се говори по един начин : първо ги стреляш и тогава започваш да си говориш с тях.

Този няма какво да го коментирам каза, че майка ми и баща ми сигурно били лежали в лагерите и там им било мястото (докладвах мнението и админа го изтри). После започна да ме нарича педераст, лумпен и боклук, а накрая започна да ни стреля.

Моя корен е Странджа планина, от едно село до турската граница

Човекът бил националист от турско село. Против Местан, обаче и против лошите студенти дето искат да го свалят а стига бе?

КРАЙ ДОТУК БЯХ.

UNI-WEB дано братче ти не си такъв ДАНО!

Докато има такова разделение на червени, сини, бенбени няма да се оправим не го ли разбрахте?? Няма к'во да се карате всичките са боклуци. Трябва да ни назначат правителство от чужбина...

Става дума за липсата на българска армия. Патриотът Редрум съжалява, че няма танкове, които да дойдат и да пометат протестиращите както на 10.11.1989 година искаше другаря Петър Младенов.
Лекувай се бе психо. На тия протестиращи им трябват точно 200 човека хулигани, за да им видят сметката. Защото са ШУНДИ. Армията е заплаха за ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ, защото може да направи ВОЕНЕН ПРЕВРАТ. Баси спрелия тип, честно, ще ме съсипеш от смях :lol: Я кажи, в гардероба си имаш ли комунисти, а в тоалетната дебнат ли те?

Най-смешното е, че комунистите нямаше да съществуват, ако банкерите от Уолстрийт не им бяха налели пари. Също така нямаше да съществуват, ако западните демокрации не бяха помогнали на Сталин. Комунизмът и неговата сестра демокрацията винаги са вървяли ръка за ръка. ВИНАГИ. Някакъв либерал седнал да ме учи мене на антикомунизъм и да ми говори за някакви въображаеми комунисти, които не съществуват. Вадили плакати от 89-та днеска, мъка, мъка, спрели хорица. ВИЕ сте комунистите колега, вие сте републиканците, вие сте продължители на незаконната република България, която с фалшификация на референдум беше обявена за такава. Вие сте носители на новия марксизъм, който създадоха хора като Маркузе и който пропагандират от любимата ти партия.

Човекът бил националист от турско село. Против Местан, обаче и против лошите студенти дето искат да го свалят а стига бе?
Ей болен мозък, къде съм казал, че съм от турско село
Родното ми село е българско, а в пограничните села от Странджа, няма турски етнос, баси тъпото парче си

Щото не съм в България , мишок !
Значи дистанционно ни даваш акъл, а? :lol:

Ей болен мозък, къде съм казал, че съм от турско село
Родното ми село е българско, а в пограничните села от Странджа, няма турски етнос, баси тъпото парче си
Странджа е прекрасно място, не му обръщай внимание на тоя. Моите корени са от Одринско, сега сигурно и мен ще изкара турчин. :lol:

Поздрав:

[video=youtube;qRtR6PtAfL4]https://www.youtube.com/watch?v=qRtR6PtAfL4[/video]

Не е бил роден по време на Тато, но това не му пречи да дава определния за протестите, студентите, комунистите и така нататък. БСП имали ошлайфани кадри. Е точни тия ОШЛАЙФАНИ кадри ни ебаха мамата.
Ти си злокачествено туморно образование в този форум, тъй като единствената ти цел е да всяваш разделение между хората, които са се събрали да споделят мнения. То не бяха списъци, не бяха забрани хората да пишат какво мислят по различните въпроси, не бяха измислици по адрес на потребителите... А онзи списък не забравяй да го пратиш на официоза Норешарски.ком. Сигурно ще са радостни да добавят още "врагове на народа". На вас ви трябват само още няколко месеца и ще засрамите дори шести отдел на ДС, както и останалите репресивни инструменти на комунизма. По-подли и изобретателни сте дори от тях.

bgtifo, гласът ти има значение само на избори и колкото и да е писклив, не тежи повече от този на всеки друг български гражданин. Ако ще 5000 мнения да напускаш в раздел Политика, пак няма да натежи повече. Това че си присъствал за 2 часа някъде си не те прави по-буден от всеки друг.

Мисля че вече за всички останали потребители е ясно, че ти не си във форума, за да споделяш мнения, а за да налагаш такива с помощта на лъжи и заплахи. Хора без морал, които са готови да постигнат целите си с подли средства, няма как да окажат каквото и да е влияние нито над нагласите във форума, нито на положението в България като цяло. Или поне не би трябвало.

Test, понеже съм спорил, и на живо разбира се, с хора с подобни разбирания мога да ти кажа накратко как процедират. Вероятно си си направил изводите и без това, което ще напиша, но все пак да споделя.

Започва спор, страните вадят аргументи в защита на определени позиции. Тогава либерастите пропускат съществени части от мнението ти и се хващат за нещо незначително. Вкарват и лични нападки. Започват да дълбаят натам и ако им се вържеш, направо забиват темата в трета глуха. Когато се опиташ аргументирано да им обясниш какво правят, те си измислят някаква глупост (като например, че аз съм платен активист на БСП :lol:) и започват да я повтарят, като папагали. Ти пак се опитваш да им обясниш, че сами са възпроизвели някаква глупост и, че тя е пълна глупост, но те продължават да повтарят това, което са си наумили. Междувременно ти изопачават думите по всякакъв начин и ако човек, който не е проследил целия разговор прочете, наистина може да се заблуди. Да спориш с такива хора е все едно да спориш с радиото - няма аргументи и повтаря едно и също.

Забавното е винаги едно - тези, които трябва да са уж най-толерантни, са най-нетолерантните :) Абе типични комсомолци, които никога няма да отстъпят/преосмислят позициите си или пък ще кажат, че са сгрешили.

п.п. Тифо, аватарът ми е специален поздрав за теб, разбери кой е на него.

Ти си злокачествено туморно образование в този форум, тъй като единствената ти цел е да всяваш разделение между хората, които са се събрали да споделят мнения. То не бяха списъци, не бяха забрани хората да пишат какво мислят по различните въпроси, не бяха измислици по адрес на потребителите... А онзи списък не забравяй да го пратиш на официоза Норешарски.ком. Сигурно ще са радостни да добавят още "врагове на народа". На вас ви трябват само още няколко месеца и ще засрамите дори шести отдел на ДС, както и останалите репресивни инструменти на комунизма. По-подли и изобретателни сте дори от тях.

bgtifo, гласът ти има значение само на избори и колкото и да е писклив, не тежи повече от този на всеки друг български гражданин. Ако ще 5000 мнения да напускаш в раздел Политика, пак няма да натежи повече. Това че си присъствал за 2 часа някъде си не те прави по-буден от всеки друг.

Мисля че вече за всички останали потребители е ясно, че ти не си във форума, за да споделяш мнения, а за да налагаш такива с помощта на лъжи и заплахи. Хора без морал, които са готови да постигнат целите си с подли средства, няма как да окажат каквото и да е влияние нито над нагласите във форума, нито на положението в България като цяло. Или поне не би трябвало.

Мислех никога да не пиша в раздел политика, но не мога да ти слушам мръсните лъжи. Кога съм заплашвал някого освен ReminD, който не спря да ме псува? Покажи ми един мой пост, в който съм те заплашил теб или друг член на форума. Имах достойнството да си променя дори мнение, което бях написал за теб. Как не те срам сега ти да лъжеш. Теб ако те наричат педераст, лумпен и пращат майка ти в Белене няма ли да заплашваш съмнявам се. Ето сега ти лъжеш и ти си лъжеца, защото никога, никой не съм заплашвал с нищо. Аз не съм човек, който да заплашва приятелю, аз съм обикновен човек, който обича хората, за разлика от тебе.

Никога няма да прочетеш мнение от мен в тоя раздел и ще видиш, че си държа на думата. Но не си преписвай победа, просто ми е неприятно да контактувам с теб и подобни на теб. Ако имаш поне малко срам, ще постъпиш като мен и ще си промениш мнението, че съм заплашвал някого, защото това те прави по смешен, отколкото си реално. Нямам никакви цели гарантирам ти, това е поредната ти лъжа, че имам цели.
ЖИВЕЯ В ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА И СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО, ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ВЕРОЯТНО СИ ГЛЕДАЛ ПО НОВИНИТЕ (ТИ НЕ СИ ГИ ГЛЕДАЛ, ЗАЩОТО ЗЛОБЕЕШ).

И как поне малко не се срамуваш, когато пишеш "Мисля че вече за всички останали потребители е ясно, че ти не си във форума, за да споделяш мнения" смешко, аз съм във форума много преди тебе и имам знания, които ти няма да получиш още 100 живота да изживееш, разбери ме правилно. Виж коя година съм се регистрирал и коя година си се регистрирал ти. За това време съм се запознал с хора, за които ти само можеш да мечтаеш и то именно благодарение на форума. И недей да лъжеш, че съм заплашвал някого освен ReminD, който ме псува без да съм го псувал!

Ето с това спира моето участие в раздела. Ако продължа да пиша нещо значи съм лъжец. Сигурен съм, че ще се намерят хора, които да ти кажат истината в очите. Не е нужно аз да ти я казвам.

Горе