Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Стига болдва, в поста на Тест не пише, че си заплашвал много хора, пише "заплахи", а ти си заплашвал Алъна. Никой не те е карал да пишеш в темата ми и за жалост ти не можеш да водиш цивилизован спор, та за това постоянно си измисляш някакви неща.

Темата пак е станала спагети, все едни и същи дървени философи ...

Аз не съм човек, който да заплашва приятелю, аз съм обикновен човек, който обича хората, за разлика от тебе.
Не сме се събрали тук нито да се обичаме, нито да се мразим, а да споделяме мнения и да вършим работа в другите раздели. Писнало ми е да гледам как постоянно някой ентусиазирано идва да громи комунизма/фашизма/.../ в интернет и така отравя местата, където стъпи, че после там е като след ядрен удар и вече нищо не вирее. Всеки има право на мнение, както и право да не е съгласен с това на другите.

И Бойко какво по-точно направи срещу Доган?

И Бойко какво по-точно направи срещу Доган?
Зашо да направи нещо ? Както съм написал Бойко е лошия и Доган трябва да го сложи на място !
И всички да сме доволни . Дали с танкове , дали по така - все ще ни прекроят ... ще дойде време и направо да се обединим с Турция.

Ти малоумен ли си, като ми говориш за Доган, кажи какво направи Бойко, за да му развали рахата? Нали се сещаш, че ако беше направил нещо, на ръце щяхме да го носим. Нали си гербав, кажи какво направиха ГЕРБ, за да изобличат мизериите на ДПС.

Бойко в затвора , ДОган президент на България - нали за това се бориш ?
Те сега нали студентите и останалите протестиращи му развалят рахата - носят ли ги на ръце ? или продължават да ги плюят отрепки като теб ?

Олигофрен, питам те какво направи партийния ти лидер срещу Доган. Не ми повтаряй като папагал неща, които никога не съм казвал и не съм твърдял.

Олигофрен, питам те какво направи партийния ти лидер срещу Доган. Не ми повтаряй като папагал неща, които никога не съм казвал и не съм твърдял.
Ти каза - Ако Бойко беше развалил рахата на Доган , щяхме да го носим на ръце!
Аз ти казвам - сега студентите развалят рахата на Доган , защо никой не ги носи на ръце ?
Винаги ще има такива тини като теб , дето да дърпат в казана и останалите . Никога единни , всеки сам за себе си !
Съединението прави силата - няма да се научим , никога !

Абе какъв рахат му развалят по-точно, след като Доган официално не е шеф на ДПС и си почива в харема си. Рахатът може да му се развали, ако го тикнат в панделата. Как по-точно му развалят рахата, след като Доган е никакъв в момента (официално)?

Абе какъв рахат му развалят по-точно, след като Доган официално не е шеф на ДПС и си почива в харема си. Рахатът може да му се развали, ако го тикнат в панделата. Как по-точно му развалят рахата, след като Доган е никакъв в момента (официално)?
Официално той не е никакъв , но неофициално - управлява държавата заедно с Божков.
Официално и неофициално - ти си идиот !

Ти или си тъп или не можеш да осъзнаеш, че доган управлява държавата.
бахти националистити :lol:

Във вторник ще е интересно, "националист" ще трябва да гласува за представител на дпс :lol:

Официално той не е никакъв , но неофициално - управлява държавата заедно с Божков.
Официално и неофициално - ти си идиот !
Айде да ти видим доказателствата за теорията :) Едно е да си мислиш някакви неща, друго е да можеш да ги докажеш.

И пак те питам, що великите ГЕРБ не го вкараха на топло? Или и тогава управляваше?

463443.jpg

"Ако утре се върне ГЕРБ, трябва да намерим два милиарда и триста милиона лева, и пак ще трябва да се стягат колани". Това коментира пред журналисти в Дулово председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Той припомни, че щетите за държавата, които вече са нанесли управляващите до момента са 1,3 млрд. лв. от БЕХ и НЕК, с разликата в тока и 1 млрд.лв. заем, който взеха.

"Представете си утре се върне ГЕРБ, трябва 2,3 млрд.лв. отнякъде да намерим. Откъде? Пак трябва да се стягат коланите. Как да излезеш и на тези хора да им кажеш: Понеже сега онези крадат пари, утре вие ще ги платите, като пак стегнем коланите. Кой ще гласува за нас? Другото - да ги излъжем, не става", каза Бойко Борисов.

"Затова обикаляме и казваме на хората - с всеки изминал ден ви задължават да плащате, вие и децата ви, още повече. Опитвам се да им обясня на най-разбираем език, ако на едно дете майка му вземе десет хиляди лева, трябва да ги върне. И ако ги вземе за образование, ако ги вземе за някакъв бизнес да направи - ок, но ако ги вземе, за да ги похарчи за рокли, чанти и храна, това дете ще плати след това с лихвите. И няма да може да ги плати. Това е, образно да го кажа. Ако държавата взимаше този заем, да развива икономиката, да направи електронно правителство - съгласен съм. 500 милиона лева са заложили в бюджета, които изобщо не казват къде ще отидат. До Нова година да останат, половин милиард лева няма да ги има. Всеки път ви казвам, за всеки един проект- колко пари струва, за колко време е направен, и че е направен само с 20 процента от вашите пари. Другите, 80 процента, са на германците, на финландците, на холандците" , допълни Борисов.

"Ахмед Доган вижда как буквално се срива, сатанизира се неговата партия. Мисля, че Бисеров е само първата птичка, която ще отлети. След това следват Цонев и Местан", коментира още Борисов.

"БСП не управлява в момента. БСП има министър и половина - Ангел Найденов, военният министър, поради връзката си, жена му е зам.-председател на парламента, не за друго, и Вигенин, външен министър, защото той е приятел на другата... Това е управлението на БСП в момента. Всички други министри пряко и непосредствено се ръководят от ДПС, включително и службите", каза Борисов и призова колкото се може по-скоро да се проведат предсрочни избори.

Председателят на ГЕРБ посочи, че това което ни обединява днес, на знаковата дата 10-ти ноември, е общият европейски път.

"В България доста неща са се направили в материално отношение, нека да го наречем, пазарна икономика, доста по-развита, има метро, има магистрали. Това, което хората са мечтали да видят. Разделението и омразата, която се налага в момента, и реваншизмът към партия ГЕРБ, създават големи проблеми", допълни Борисов и посочи като сериозен проблем на политическата система в страната разделението и враждата.

"Неслучайно, ние сме тук в Дулово, в един град със смесено население. Помагаме, изградихме църква, която беше се посрутила. Но тази омраза и реваншизъм към ГЕРБ, който толкова много е направил... Виждате как хората ни обичат, като партия. И това разделя нацията. В края на краищата, ние сме първата политическа сила. За първи път, за тези двадесет и няколко години, за втори път сме победили на парламентарни избори. Десет пъти подред побеждавам Станишев, няма нито една победа срещу мен и ГЕРБ. И казва: "Аз трябва да управлявам". Това е открадната победа. Това е откраднато управление. Те нямат морално право да го правят. Те не са победили на избори. Това, че са направили уйдурма с националистите от "Атака" да подкрепят ДПС на власт, в това няма морал", каза Бойко Борисов.

КОЙ? събори барбекюто на доган, ето за туй може да го пофалиме бойко, голям удар нанесе срещу рахатлъка на доган:mrgreen:
Ма колкото и да са напъват бойкурвистите, никога няма ги огрей:lol:

Хубаво си цитирал Вожда (мисля, че това наименувание му пасва идеално), но не ми се мисли какво ще стане като почне вторият сезон на МВР Пикчърс. Едните с подменен (законно, но все пак подменен) вот назначават съмнителни "експерти" и искат да правят дългосрочни планове за ограбване на България (заеми, заеми и пак заеми), а другите начело с Вожда Буда (с достатъчни сведения за криминалните му деяния) подготвят силова саморазправа с всеки неудобен в новия сезон на МВР Пикчърс.
Защо вярваме на заблудите, че имаме само тези два избора?

Хареса ми видеото с Местан и беше кофти, че записът свършва преди края на разговора. Местан хубаво владее реториката, но все пак е редно като са го поканили да отговаря на въпроси, просто да отговаря на въпроси.

П.П.:
Първият абзац е адресиран към BurnX най-вече.

Последно редактирано:

Защо протестът не е в потрес от скудоумния списък на "комисарите"?
Протестиращи за морал ли? къде ви е морала, ве шути офци:-o
Прекалената глухота срещу недоволството на хората често води до крайни мнения изразявайки се в случая с този списък с "врагове на народа". Властимащите макар да се плюят чрез медиите, реално си крият взаимно тъмните сделки и дори след съдебни решения отказват да ги изпълнят и да изкарат на бял свят документите по случаите. Това укриване на важна информация от народа води до лов на вещици. В момента управляващите подтикват хората към саморазправа, защото не получават справедливост по нормалния начин.
Това е една от многото причини за протестите както срещу това, така и срещу предното и по-предните правителства.

Горе