Не само, че си вадя хляба от това, но и храня две деца и една жена с тая работа и така вече 4-5 години. Имам и някой офлайн доходи, но 70 процента са онлайн.
Интересна статистика, с нетърпение чакам да видя как ще се развие. Моите предположения бяха 99:1 в полза на втората опция, но засега нещата изглеждат повече от прилично.
За да се реши този проблем, трябва просто да се посочи някаква долна граница на доход от мрежата, при който да се счита, че се издържаш по този начин.Мисля че учениците трябва да гласуват за втория отговор, то така всеки лентяй дето цъка из интернет може да гласува, че живее от това. Щото всичките 30 лева дето е изкарал през месеца са от интернет. Бъкс-мастерите тинейджъри и те ли трябва да са с мене и още няколко други в една графа? Не е реалистична така анкетата.
Без съмнение Predpriemach съдържа доста адвансъд info, аз BHW го приемам по скоро като сърцето на световния IM, не като black hat форум. Просто е удобно, да можеш да контактуваш на едно място с представители на повечето CPA/affiliate мрежи и създателите на доста от успешните IM tools. Имам някакви бъдещи планове да обърна сериозно внимание на платения трафик и забелязах, че тук има доста инфо по въпроса.Само да вметна че тук освен основата сме доста адвансъд по уайт (