Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Ще отидете ли в гостуващия сектор за да подкрепите Ливърпул и Реал?

• Общо гласове
    34
От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Едно от нещата, които определено не рърпя е лъжата, и хората, които я използват.
1. Разговор с теб на тема Сантяго не съм имал дори.
2. Наказанието не е отменено, а намалено. Научи се да четеш,щ нещо повече от заглавията на статиите, които коментираш.
3. Изобщо не се опитвай да мислиш по темата кога какво се е чувало, наказаният е Лудогорец и това е прецедент във футбола ни.

Има ли нещо по-гнусно от лъжец?

относно видеата - какво да ви правят с една тумба селяни пияни, дошли да трошат и да буйстват и да псуват ,бой по главата само за такива.
затуй ще стоите в клетката, където са ви направили Лудогорец, докато не се научите как да се държите.

Аз друго освен псуване от страна на феновете не видях? Дори на първото видео доста нормално си се държат и дори търсят съдействието на полицията в Разград, странно защо липсва такова?! Загледайте се повече и тогава коментирайте... а мятането на железни прътове от 2 метра по затворени хора в клетка незнам как го оправдаваш.

Прекалено много се косим за нещо, за което няма да се сещаме след 1 година например. Жив и здрав да е и Домуса и неговоте его, да продължи да си бута заводския отбор из Европа и да ни прославя! Мир! :|

""Ае никой не може ми каже на мен кой да подкрепям" трябва ли някой да ви каже кого да подкрепяте като играе Български срещу чужд клуб? Смешно е просто. То ако сте Българи от вътре трябва да ви дойде, ако не ви идва значи нещо не е наред. ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ!"

Пред:
Азис и Роджър Уотърс, предпочитам Роджър Уотърс
Great Wall и Honda, предпочитам Honda
Грозна българка и красива чужденка, предпочитам красива чужденка
Акции на Холдинг Пътища АД и акции на Google, предпочитам Google
.
.
.
Българският национален отбор и който и да е друг отбор в света, предпочитам българският национален отбор

Сигурно съм чуждопоклонник. Огромната разлика е, че аз ходя или гледам мачове на любимите си отбори не зависимо дали играят добре или зле (включително и на националите), защото обичам футбол. Аз ходя на концерти защото харесвам дадена група, а не в зависимост дали е българска или чужда и не се влияя от това дали групата популярна и да ходя от снобария. Сега ще ходя на GRAVE DIGGER, група която повечето хора не са я чували даже, но ще ги гледам не защото са немци, а защото ги харесвам.

Всеки сам си решава какво му носи удоволствие, но не мисля, че трябва да викам срещу любимия си отбор (не зависимо, че не е български) само защото играе срещу отбор от България в който играят повече чужденци отколкото българи.

И да уточня, че любимия ми български отбор го бият всички отбори като маче о дирек (не само Лудогорец), но продължавам да съм си от него независимо от това.

Айде почна се старата песен на нов глас.

1. Няма ли история... епочно! Сигурно другите отбори са почнали с история :).
2. Феновете им били цигани и то от човек подкрепящ Локо Плд? @hristo.iliev явно си млад и не знаеш каква беше вашата агитка преди години... сега малко ги поизгонихте.
3. Имало мутри, които биели. Явно това е единственото решение, които са намерили от отбора. Защо пропускате да споменете магазинчета/бензиностанции по пътя, които тия агитки тормозят след всяко гостуване?

Нещата от точка 3 не трябва да ги има, но за повечето само едно от тях е проблем?!? Жалко е, че се говори за разлика между 19 и 21 век, а се подкрепя простотията.

Пак да задам въпроса: Като не ви кефи Лудогорец, защото коментирате всичко случващо се около отбора?

Един последен въпрос към небългарите(нали така се самоопределят не феновете на Лудогорец?):
Когато ходите на мач на Лацио, Стаяуа, Реал, Ливърпул, Валенсия, етц. защо пеете против Лудогорец, а не за отбора който подкрепяте?
Лудогорец не е никакъв дразнител на споменатите отбори, че дори да се спомена ва някоя от песните им.

"Когато ходите на мач на Лацио, Стаяуа, Реал, Ливърпул, Валенсия, етц. защо пеете против Лудогорец, а не за отбора който подкрепяте?"

По същата причина заради която агитката на Левски пее против ЦСКА. Удачно или не не го коментирам, това го има в цял свят.

По неразбираемо (срамно) е когато отидеш на мач на националния и започнеш да пееш песни против някой клубен отбор, но всеки решава сам за себе си.

"Един последен въпрос към небългарите(нали така се самоопределят не феновете на Лудогорец?):"

Не, така вие ни определяте.

2. Феновете им били цигани и то от човек подкрепящ Локо Плд? @hristo.iliev явно си млад и не знаеш каква беше вашата агитка преди години... сега малко ги поизгонихте.
Ходя по мачове малко повече от 10 години. Изгонихме циганите, защото не ги търпим. Така би трябвало да е навсякъде. На теб като ти е кеф стой до такива "българи".
33mbuac.jpg

Тъжно е, след 15 страници тема да има хора, които още не са разбрали къде е проблема. Лудогорец е чудесен отбор към момента и се представя забележително. Не виждам някой да е на друго мнение, та това да продължава да се изтъква като аргумент.

Но е сериозен проблем някой да ти казва, че не си българин или не изпълняваш задълженията си към родината, ако си безразличен към този клуб. Тук проблемът не е футболен, че да идва някой и да задава гениалния въпрос - "като не те интересува, що пишеш". Тук проблемът е чисто социален и морален, и щеше да е такъв независимо дали става въпрос за Лудогорец, Левски или каквото и да е.

По темата за викането против Лудогорец, да вметна една забележка - не знам името Лудогорец да участва в нечие творчество. Все още дори предишното издание Литекс не е влязло в песните на другите отбори, че да твърдим нещо такова за отбор на 13 години. Но ще дам конкретен пример - Лудогорец - Лацио, 3та минута - културната и възпитана публика, без какъвто и да било външен повод, започва да скандира к.р за Левски. Оттук нататък, всичко, което са получили като отношение в последствие е напълно логично.

@Scaramouche ЦСКА - Левски, Локо - Ботов, Реал – Барса, Челси - Тотнъм, Ман Ю - Ман Сити... това е нещо съвсем различно от Стяуа - Лудогорец. Дългогодишна вражда е нещо съвсем различно от това група българи да надъхват мамалигарите да пеят против отбор, който дори не са чували... само и само да си го върнат на Домусчиев, който навремето е наливал пари в отбора им.

Баш вие така си се определяте, защото никой от феновете на Лудогорец не го е казал това. Прочети пак постовете тук в темата.

@hristo.iliev навсякъде е прието едно единствено правило имаш ли билет влизаш да гледаш мача, стига да нямаш забрана за стадиона, но това няма как да се случи защото не би трябвало да можеш да си купиш билет.

Аз не ходя на мачове на Лудогорец, защото НЕ ме вълнуват. Единствено съм гледал по ТВ-то дуспите срещу Стяуа и последните 5-6мин. срещи Ливърпул. Не мога да бъда като другите да гледам нещо, което не ме вълнува.

@tprodanov кой ти е казал, че не си българин? Сами се филмирате и после имало сериозен проблем.

"Баш вие така си се определяте, защото никой от феновете на Лудогорец не го е казал това. Прочети пак постовете тук в темата."

Цитирай един пост в който аз съм се определил така (или някой друг), че не си спомням такъв. Докато най-малкото вие сте ни определили като "въпрос към небългарите"

А иначе феновете на Лудогорец ни определят на "ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ!"

Ми не е различно, но за това трябва да си фен за да го разберете. Обиди особено расистки има постоянно срещу противникови отбори в цял свят и то не само в двубои между "кръвни врагове", а и срещу никому неизвестни отбори. Дали го толерирам, не. Но за разлика от някои други пишещи по темата, не смятам, че на стадионите се намира цвета на обществото.

И да, агитката на ЦСКА изкара наказанието на Лудогорец, като ги предизвика. Предполагам, че същото ще се случи и на мача с Ливърпул, защото голяма част от агитката на ЦСКА са фенове на Ливърпул и ще са на мача.

Тая снимка тоя с кренвирша вече обиколи всяка тема на Лудогорец :). Значи като е имало 1 човек да яде кренвирш на мача, значи цялата агитка са такива. Ако има 1 педал в агитката ти значи всички сте такива? Така ли да те разбирам. Мога единствено да ви съжалявам. Толкова радостни моменти за Българския футбол постигнаха Лудогорец, и беше истинска радост и еуфория. Просто ако не сте ги изживяли, много кофти. Тая омраза...

Малко от скрина:

levskifans.jpg

post-5-1076407262_da88e_19546969.jpg

Общо взето за всеки отбор има подобни прекасни снимки. Стига сте писали в тая тема. Ама мили, еййй БОГУУУУ. Ама Илиев изкарва агитката като ангелчета. Ама те не били хвърляли ама те даже не псували много. Значи аз съм за проверката която правят полицаите. Последно бях на мача срещу Партизан в Разград и го гледах от страната на Лудогорец разбира се. Просто не бях ходил до сега там. Бях изключително приятно изненадан. може би около 20 30% от публиката им са деца от 5 до 12 годинки. Бягат скачат около нас. Облечени в екипи на Лудогорец, гледат мача разпитават родителите си за неща свързани с мача. Значи от 6000 фена които бяха. Не видях нито един да си е съблякал блузата. И между другото, може някой нещо да е казал. Но не чух нито една думичка на турски :). Та мисълта ми е. Аз ако съм на мястото на Домусчиев и знам че публиката ми са голям процент малки деца с семействата си и т.н. няма да ги карам тия агитки на другите отбори да си събуват маратонки ами незнам, щях да им кажа цял ден да ги проверяват. Не мога да си представя просто, като знам как са хвърляли камани агитките от другите отбори, как изтрелват някакви ракети и всякакви други ексцесии, и нещо да одари дете. Ама моля ти се Илиев, недей ги искарва агитките ви ДУШИЧКИ. Ние нормалните хора имаме очи и гледаме на мачовете какво става. Чак смешен стана с горните си коментари. Аз лично мач на Левски или ЦСКА без бомби и димки не съм видял. Може би на 30 мача 1 да не хвърлят и да палят огньове.
Забелязах между другото. В Румъния като играхме срещу стяла на пълен стадион. Нямаше нито една факла или димка запалена. Тук в БГ агитката на Стяуа кат почна да хвърлят в началото на мача, малко остана да спрът мача. И то мисля че не агитката на Стяуа ами феновете на ЦСКА хвърляха тия неща. Поне така си мисля де. Те ако феновете им бяха такива, и в Румъния щяха ад видим факли ама незнам защо не се случи :)

Неграмотното писане ще го глътна някак. Учудването, че на мача имало деца... как да е. На кой мач няма деца???
Това обаче, да сложиш като аргумент очеваден монтаж, който при това го има монтиран из нета във всякакви варианти, без дори да забележиш фона отзад, какъвто фон у нас няма на нито един стадион - е, това вече идва в повечко :D

@Scaramouche на колко мача е Европа си бил... нека позная на нула. Това с расистиките обиди е много рядко. Между кръвните врагове се обиждат по друг начин...
И кои сме ние? Нито съм фен на Лудогорец, нито ги гледам, нито пък ще им ходя на мачовете от ШЛ. Просто ми е смешно филмари като теб и останлите, които смятат че някой ги определя като небългари.

Снимката на ЦСКА е монтаж, но това не значи че нямат и те такива. По случайност съм им бил на 2 мача от ЛЕ Фулъм и Базел и там си имаше от родните износители на метал. Обаче не съм папарак и не съм им направил снимки :)

"@Scaramouche на колко мача е Европа си бил... нека позная на нула. Това с расистиките обиди е много рядко."

Не познахте.
По втората част. Пуснете си търсачката за наказание расизъм и ще видите, че никак не е рядко срещано явление. Страшно много отбори имат проблеми с футболното хулиганство и този проблем въобще не е най-голям у нас.

Освен Вас, никой друг в този форум не ме е определял като "небългари", но това въобще не ме впечатлява, депресира и т.н. Хубаво е че поне Вас ви разсмива. Въпреки че никога не съм разбирал хората които сами си пускат смешки и само те си се смеят на тях.

tprodanov или резаняк или тъп мангал,такъв човек не може да е Българин

Човек, който претендира да е българин, трябва поне да научи елементарните езикови правила, и да не се държи със запетайките като с врагове. А човек недостигнал дори елементарното ниво на грамотност, е съвсем логично да е ограничен до алтернативите тъп или резняк...
Мироглед, кво да го правиш...

Днес Лудогорец имаше мач в София, а в подкрепа на Лудогорец имаше едва 50 Българи... Що тъй дейба....

Днес Лудогорец имаше мач в София, а в подкрепа на Лудогорец имаше едва 50 Българи... Що тъй дейба....

Абе Лудогорец игра с 10 човека, но въпреки това надигра Левски! Що тъй дейба.... :p

Надигра? :D

Кофти опит да смениш темата. Въпросът ми е ясен, къде са патриотите?

Не ги е надиграл, даже хич, две греди добре, но като цяло не играха добре. Интересното обаче ми направи това, че треньора на Лудогорец, както и преди - никога не коментират съдиите, а пък левски хем че победиха, пак има какво да нападат съдиите - не трябва да се прави така.

Горе