Е какво искате?
Взима милионера едно селско отборче, налива яко пари и прогресират... нормално е.
Придобиха опит, самочувствие, задобряха и бият.
Но нищо че Левски са по слаби в момента, успяха. Дали заради публиката (която селските отборчета нямат), дали заради хъса няма значение. И така ще стане и като гостуват на цска и на Ботев.
А кой кого е надиграл го пише на таблото.
Лека и спокойна вечер колега! Ти си прав в случая, отиди и крещи срещу лудогорец и бъди с всеки срещу когото играе в Европа.
Еми взима селски отбор, кое да вземе - ЦСКА или потъващия Левски? Ти като купуваш апартамент, си купуваш и собствено обзавеждане, нали? Не си тръгнал да им кърпиш чаршафитте на старите собственици, след като са ти ги оставаили?
@tprodanov, колко пъти трябва да ти се обясни, че медиите и хората се интересуват от неща, които са актуални, важни и има смисъл да се пише за тях. Поради тази причина не се пише за националния, където милите не могат да се довлачат до центъра на противника от има няма вече 20 години, или Левски, на които топ новината (поне не следя детайлно футбол, но това стигна до мен) е привличането на Божинов, баси новината, голям кеф и просперитет.
Мен пък ме дразни как некви мишакри от Левски и другите отбори идват в темата да си изливат нагативизма и то не защото имат някакво специално отношение към Лудогорец, а защото техните отбори в момента ринът дъното от много време насам и злобата и избива в тази посока. Демек, коплексарщина на макс. И който каквото да ми обяснява, като глупостите на @tprodanov за партиотизма и не знам си какво, реално факта е, че толкова ги е яд, че са готови да обърнат всичко в друга посока, както и правят.
Да си видял една моя дума срещу Лудогорец? Да си видял да съм за някой от противниците им? Всъщност, пишеш го за поне трети път, а не можеш да си защитиш мнението. Не ти ли се струва леко жалко?
Не съм убеден, че си в позицията на човека, който може да ми обясни нещо по темата. Нямам нищо против да се пише за лудогорец, имам много против мненията назад, които вменяват национална отговорност в подкрепата за тях.
И понеже и ти гледам смело говориш за злоба и негативизъм, чакам и ти да ми покажеш негативно мнение към Лудогорец.
ПП Не знам за какво да ме е яд и не знам за какво дъно говориш. Моят отбор е на второ място, Лудогорец на четвърто.
Тези които те "обвиняват в национално предателство, ако не подкрепяш Лудогорец. Не са нито феновете нито собствениците на Лудогорец
аз съм Българин и съм длъжен да го направя! Чувствам се длъжен като Българин
Нека България се класира за световно или европейско и да показва игра.
А ти си, голям смех.
Никой не се съмнява в твоята лоялност към трибагреника.
П.П: Тази сметка скоро ще се оправи, не се притеснявай, винаги едните игратя в ШЛ.
Нещо, дето движи милиарди. Много. :wink:
Феноменална заплаха. Кво ли е усещането толкова да нямаш какво да кажеш по темата, че всичко да ти се опира до обиди, нападки и откровени идиотщини...че ако почна да ти ги редя едни звучни.