Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Ще отидете ли в гостуващия сектор за да подкрепите Ливърпул и Реал?

• Общо гласове
    34
От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Лека и спокойна вечер колега! Ти си прав в случая, отиди и крещи срещу лудогорец и бъди с всеки срещу когото играе в Европа.

Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Е какво искате?
Взима милионера едно селско отборче, налива яко пари и прогресират... нормално е.
Придобиха опит, самочувствие, задобряха и бият.

Но нищо че Левски са по слаби в момента, успяха. Дали заради публиката (която селските отборчета нямат), дали заради хъса няма значение. И така ще стане и като гостуват на цска и на Ботев.

А кой кого е надиграл го пише на таблото.

Еми взима селски отбор, кое да вземе - ЦСКА или потъващия Левски? Ти като купуваш апартамент, си купуваш и собствено обзавеждане, нали? Не си тръгнал да им кърпиш чаршафитте на старите собственици, след като са ти ги оставаили?

@tprodanov, колко пъти трябва да ти се обясни, че медиите и хората се интересуват от неща, които са актуални, важни и има смисъл да се пише за тях. Поради тази причина не се пише за националния, където милите не могат да се довлачат до центъра на противника от има няма вече 20 години, или Левски, на които топ новината (поне не следя детайлно футбол, но това стигна до мен) е привличането на Божинов, баси новината, голям кеф и просперитет. :)

Мен пък ме дразни как некви мишакри от Левски и другите отбори идват в темата да си изливат нагативизма и то не защото имат някакво специално отношение към Лудогорец, а защото техните отбори в момента ринът дъното от много време насам и злобата и избива в тази посока. Демек, коплексарщина на макс. И който каквото да ми обяснява, като глупостите на @tprodanov за партиотизма и не знам си какво, реално факта е, че толкова ги е яд, че са готови да обърнат всичко в друга посока, както и правят.

Нека в е яд, скапани комплексари - вземете си сега по едно БМВ и се напомпайте със стероиди и пак елата да пишете, тънкошнурчета. ;)

Лека и спокойна вечер колега! Ти си прав в случая, отиди и крещи срещу лудогорец и бъди с всеки срещу когото играе в Европа.

Да си видял една моя дума срещу Лудогорец? Да си видял да съм за някой от противниците им? Всъщност, пишеш го за поне трети път, а не можеш да си защитиш мнението. Не ти ли се струва леко жалко?

От: Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Еми взима селски отбор, кое да вземе - ЦСКА или потъващия Левски? Ти като купуваш апартамент, си купуваш и собствено обзавеждане, нали? Не си тръгнал да им кърпиш чаршафитте на старите собственици, след като са ти ги оставаили?

@tprodanov, колко пъти трябва да ти се обясни, че медиите и хората се интересуват от неща, които са актуални, важни и има смисъл да се пише за тях. Поради тази причина не се пише за националния, където милите не могат да се довлачат до центъра на противника от има няма вече 20 години, или Левски, на които топ новината (поне не следя детайлно футбол, но това стигна до мен) е привличането на Божинов, баси новината, голям кеф и просперитет. :)

Мен пък ме дразни как некви мишакри от Левски и другите отбори идват в темата да си изливат нагативизма и то не защото имат някакво специално отношение към Лудогорец, а защото техните отбори в момента ринът дъното от много време насам и злобата и избива в тази посока. Демек, коплексарщина на макс. И който каквото да ми обяснява, като глупостите на @tprodanov за партиотизма и не знам си какво, реално факта е, че толкова ги е яд, че са готови да обърнат всичко в друга посока, както и правят.

Не съм убеден, че си в позицията на човека, който може да ми обясни нещо по темата. Нямам нищо против да се пише за лудогорец, имам много против мненията назад, които вменяват национална отговорност в подкрепата за тях.
И понеже и ти гледам смело говориш за злоба и негативизъм, чакам и ти да ми покажеш негативно мнение към Лудогорец.

ПП Не знам за какво да ме е яд и не знам за какво дъно говориш. Моят отбор е на второ място, Лудогорец на четвърто.

Да си видял една моя дума срещу Лудогорец? Да си видял да съм за някой от противниците им? Всъщност, пишеш го за поне трети път, а не можеш да си защитиш мнението. Не ти ли се струва леко жалко?

Не, то трябва да си тъпак за да не разбере човек че си срещу Лудогорец. :)

Ми нямам нищо против да се самоопределяш както искаш, но съм го казвал и по-напред в темата, Лудогорец не ми пречи с нищо. Отборът им е чудесен и играят много добре. Дерменджиев има основна заслуга затова (в пъти по-голям треньор от Петев и Стоев). Нямам причина да съм срещу тях и не съм. Пречат ми единствено призивите да ги подкрепям и обвиненията в национално предателство, ако не искам, и тази тема ме влудява.

Тези които те "обвиняват в национално предателство, ако не подкрепяш Лудогорец. Не са нито феновете нито собствениците на Лудогорец а феновете на Левски и ЦСКА ти защо не го разбереш това. Дрънкаш едо и също на 20 поста...

А? Феновете на Левски и ЦСКА ми казват, че съм национален предател, ако не подкрепям Лудогорец? Ти сигурен ли си в това, което пишеш? :lol: И що не четеш назад?

Добре, ти какво искаш да ми кажеш? Че да подкрепяш чуждия а не Българският отбор в Европа е нормално? Спориш да ми докажеш тази теза? Да, аз съм фен на ЦСКА, но съм преди всичко Българин. Българското е над клубните престрастия :). Не подкрепям Лудогорец в вътрешното първенство, но когато играе с отбори от чужди странни ги подкрепям аз съм Българин и съм длъжен да го направя! Чувствам се длъжен като Българин, ако ми говориш пак "мен никой не може да ме задължи, да подкрепям Българския отбор" ами извинявай ама ако някой трябва да те задължава на сила да подкрепяш Българския отбор срещу чуждия... Объркано ти е мисленето :)

Re: От: Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Ре

Не съм убеден, че си в позицията на човека, който може да ми обясни нещо по темата. Нямам нищо против да се пише за лудогорец, имам много против мненията назад, които вменяват национална отговорност в подкрепата за тях.
И понеже и ти гледам смело говориш за злоба и негативизъм, чакам и ти да ми покажеш негативно мнение към Лудогорец.

ПП Не знам за какво да ме е яд и не знам за какво дъно говориш. Моят отбор е на второ място, Лудогорец на четвърто.

А ти си, голям смех. :)

Никой не се съмнява в твоята лоялност към трибагреника.

П.П: Тази сметка скоро ще се оправи, не се притеснявай, винаги едните игратя в ШЛ. ;)

Ей го е... веднъж..
Тези които те "обвиняват в национално предателство, ако не подкрепяш Лудогорец. Не са нито феновете нито собствениците на Лудогорец

И после
аз съм Българин и съм длъжен да го направя! Чувствам се длъжен като Българин

Иначе, не, не си противоречиш, грам. От написаното излиза, че аз не съм българин. Но после, идва мачът на Националите, аз отивам, а ти и останалите патриоти - НЕ. И като се зададе пак същия въпрос, тогава излиза новата теза
Нека България се класира за световно или европейско и да показва игра.

От: Re: От: Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул

А ти си, голям смех. :)

Никой не се съмнява в твоята лоялност към трибагреника.

П.П: Тази сметка скоро ще се оправи, не се притеснявай, винаги едните игратя в ШЛ. ;)

Кои са тия, дето ВИНАГИ играят в ШЛ? И едно басче за сметката искаш ли?

По темата виждам, че освен първолашки хумор ти е трудно да сложиш някакъв аргумент.

Спорим за глупости. Искам да поздравя Левски за добрата игра днес. Влязоха в мача много по-мотивирани за победа от колкото Лудогорец. :)

Ко туй нещо ФУТБОЛ?

Нещо, дето движи милиарди. Много. :wink:

То хубаво ги движи, ама като за мене няма нищо :D

Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Нещо, дето движи милиарди. Много. :wink:

Да, едни ги движат, други пишат по форимуте за тях, трети нямат нищо общо и така. :)

Батенце, да ти се изтаковам на агрумените на теб....с малуомни фенове не гледам да споря, особено фанатизирани за каузата на някой левашки отбор. Някак не ми е това нивото. А за баса, не залагам на Еврофутбол както повечето откачалки, не мисля да сложа и тук. Но може да ме потърсиш като дойде края на сезона. Защото винаги сте големата работа и увисвате накрая. Пък и дори да сте първи, ще ви пречупят ентосиазма още в първия кръг. Как да ти се обясни, че в момента нито вие, нито друг БГ отбор, изключвам сегашния ни представител в ШЛ, не сте на ниво. Какво да направи човек, за да ви го набие в кухите тикви. И ми кажи, че сте, да ти се измея. :) Това с хумора - по добре да е хумора, че ако почна да ти ги редя едни звучни.

Нали имам едни познат му гледам фейса....левскар....Резняците не знам си какво, кремвирши. И тоя си е е*ал капаците. :) И малко по-леко с фанатизма. Давам живота си, това е моето дете, живе за .... това са глупости хора.....не се опитвайте да ни го обясните, няма да зацепим какво имате предвид, поне аз със сигурност.

Убеден съм, че няма да зацепиш вече :lol:

че ако почна да ти ги редя едни звучни.
Феноменална заплаха. Кво ли е усещането толкова да нямаш какво да кажеш по темата, че всичко да ти се опира до обиди, нападки и откровени идиотщини...

Верно не ти е на нивото :lol: . Успех!

Айде патриото, почини си. ;) :)

Опира ми се до това да ти кажа, че накрая ще си говорим, след края на сезона. :) До тогава успехи и на теб и на отбора ти. ;)

"Еми взима селски отбор, кое да вземе - ЦСКА или потъващия Левски?"

Честно казано преди да вземе Лудогорец искаше да вземе ЦСКА, но там имаше двама пернишки тарикати, които искаха той да налива парите, а те да са собственици и за това не станаха нещата. Но това е друга тема, но донякъде обяснява огромната болка на цесекарите. Иначе братята са големи, отдавна съм ги признал.

Горе