Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Ще отидете ли в гостуващия сектор за да подкрепите Ливърпул и Реал?

• Общо гласове
    34
От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Надигра? :D

Кофти опит да смениш темата....

Оу, като е неудобно и съм сменял темата! ;)

Ако си гледал интервютата, ще видиш, че Лудогорец надигра Левски и при треньорите. Гонзо се оказа жалко, хленчещо дете, на което са изяли закуската. През цялото интервю се оплакваше от съдиите. А Дерменджиев спокойно си каза: "Съдията не ни е виновен, че не успяхме да победим!" Ето, по това се различават големите!

Е какво искате?
Взима милионера едно селско отборче, налива яко пари и прогресират... нормално е.
Придобиха опит, самочувствие, задобряха и бият.

Но нищо че Левски са по слаби в момента, успяха. Дали заради публиката (която селските отборчета нямат), дали заради хъса няма значение. И така ще стане и като гостуват на цска и на Ботев.

А кой кого е надиграл го пише на таблото.

Въпросът ми е ясен, къде са патриотите?
Въпросът е изключително тъп. Какви патриоти търсиш в мач от вътрешното първенство, където играят два български отбора?

Гледам заглавието на темата, гледам си и въпроса, и никъде в него не виждам Левски. Обаче някакви хора не искат да обяснят защо днес имаше едва 50 патриота, нали ако не подкрепяш Лудогорец не си българин да му се не види?

За сметка на това получавам твърдение, че Лудогорец бил надиграл Левски, при все, че 70 минути не минаха центъра, че Лудогорец не обсъждали съдията, при все целия плач след дузпата им на Анфийлд... странна работа.

Обаче някакви хора не искат да обяснят защо днес имаше едва 50 патриота, нали ако не подкрепяш Лудогорец не си българин да му се не види?
Този въпрос е по-тъп и от предния. После не се чуди, че ти отговарят в същия стил.

Той въпросът е същия. И е цитат от патриоти по-назад в темата. А тъпотата идва в момента, в който патриотизмът се обвърже с клубен отбор. Натам всичко почва да се суче, както се пееше в една песен...

ПП Днес Българският ансамбъл по художествена гимнастика стана световен шампион. Нещо, което не се беше случвало близо 20 години. Тези момичета, разбира се, не са достатъчно национална кауза, за да им се отбележи успеха дори с едно споменаване тук, но все пак - честито, на тези, които различават истинските национални понятия и каузи.

Гледам заглавието на темата, гледам си и въпроса, и никъде в него не виждам Левски. Обаче някакви хора не искат да обяснят защо днес имаше едва 50 патриота, нали ако не подкрепяш Лудогорец не си българин да му се не види?

За сметка на това получавам твърдение, че Лудогорец бил надиграл Левски, при все, че 70 минути не минаха центъра, че Лудогорец не обсъждали съдията, при все целия плач след дузпата им на Анфийлд... странна работа.

Колега... Змълчи, ще кажа нещо и ще те засегна :). Едно е когато играе Лудогорец срещу чуждестранен отбор да бъде подкрепян Българския. Направо не искам да ти коментирам расъжденията. Разочароваш ме отвсякъде.......

tprodanov: Обаче някакви хора не искат да обяснят защо днес имаше едва 50 патриота, нали ако не подкрепяш Лудогорец не си българин да му се не види?

А когато играе Националният отбор, как е? С уговорката, че там няма медийна истерия, няма платени журналисти, няма безплатен транспорт, нито пък подарени билети... Разочароващо казваш...

А когато играе Националният отбор, как е? С уговорката, че там няма медийна истерия, няма платени журналисти, няма безплатен транспорт, нито пък подарени билети... Разочароващо казваш...

Знаеш ли че нещата които говориш са пълни глупости? И не можеш да ги подкрепиш с факти защото си ги чул от няккви суполиви фенчета. Които са на по 13 14 годинки и си измислят разни глупости и всички им се връзвате. Значи Лудогорец до в момента е организирал само едно ниско платено ходено на мач а именно срещу Валенсия. От там тръгнаха тия глупости, за кренверши и за безплатно едва ли не закарване до стадиона. Та аз бях на това пътуване. Платихме си единствено билетите по 10 лв мисля че и по 5 лв за път. Това е "безплатното ходене" след което пътувахме с автобусите около 17 часа отиване и връщане. Отделно имаше много странични разходи по пътя, като ядене и др. и накрая като си дръпнах чертата бях оставил над 50лв за "безплатното каране". И да те питам тии като СОФИЯНЕЦ какво повече направи за да си вдигнеш задника от леглото да отидеш за 20 минути до стадиона да дадеш 10 15 лв за билен и да го гледаш? Аз си загубих 2 дни да отида. И ти ще ми казваш че били на карали. Направо с изивнение ама такива лайна ръсите че незнам много ме нервите. Не ми отговаряй на това което написах!

Хахахаха, верно ли имало и ядене, дето САМ си трябвало да си го плащаш? Ужас..., милия... Виж, за теб не знам. Аз обаче съм бил на достатъчно гостувания на Левски във страната и извън нея. Никой, никога не е поемал и една стотинка от разходите и не трябва. Бих го приел за обидно и грешно. И аз като софиянец, ходя и на мачове на Националния ни отбор... извън страната. И на тях съм ял, и ужас - сам съм си плащал.

Колкото за безплатните неща, само да ти кажа, че имам безплатен билет за Лудогорец-Реал. В понеделник ще си го получа, мога да ти го снимам, ако искаш. Безплатен :wink:

Тоя БЕЗПЛАТНИЯ билет, не идва от Лудогорец а от Реал Мадрид. До колкото знам и слушах по радиото. Испанския собственик купува стотици билети и ги раздава на Българите безплатно за да могат да имат повече фенове подкрепящи Реал. И ТОЯ Е СЪЩИЯ МУШЕНИК КАТО ДОМУСЧИЕВ А? И ТИ СЕ ЧУВСТВАШ ГОРД? Ммого завист има в теб колега, прекалено много :)

Горд? От какво точно да съм горд, нещо не те разбрах, ма нейсе. Не знаех, че Реал ми подаряват билет, ама щом казваш... Странно, че идва по същата линия, по която ми подаряваха билети и за другите им мачове, президента на Реал явно е доста щедър.

Не разбрах, когато след две седмици Националният стадион остане полупразен, тогава какво ще кажем за патриотите, или пак не съм прав? Някаква причина има ли?

Горд? От какво точно да съм горд, нещо не те разбрах, ма нейсе. Не знаех, че Реал ми подаряват билет, ама щом казваш... Странно, че идва по същата линия, по която ми подаряваха билети и за другите им мачове, президента на Реал явно е доста щедър.

Не разбрах, когато след две седмици Националният стадион остане полупразен, тогава какво ще кажем за патриотите, или пак не съм прав? Някаква причина има ли?

Не ми се спори с теб колега... Не сравнявай Националния с Лудогорец. Онзи ден даже собствениците на Лудогорец казаха: "Лудогорец не е национална кауза и никога не сме искали това" вие, фенове като теб почнаха да го наричат така и да го сравняват с националния :). Така че незнам на кого задаваш тия въпроси. Задай си ги на себе си и си отговаряй, защото никой не е имал подобни притенции. Всички които притендират че не е национална кауза за фенове на Левски и ЦСКА. Аз не съм чул фен на Лудогорец или собственик да го е нарече национална кауза.

Лека и спокойна вечер.

Тук има поне 20 мнения, които твърдят, че ако не подкрепяш Лудогорец в Европа не си българин, не си патриот и не си изпълняваш задълженията като такъв. Половината от тях са гарнирани и с дебилни епитети. Същевременно на Националния на мачовете си ходим едни и същи хора, обидно малко. Къде е патриотизма?

Глупави сравнения... Искаш хора които са на стадиона и викат за България? Нека България се класира за световно или европейско и да показва игра. Винаги интереса към клубния футбол е бил много по-голям от колкото националния. Тия неща като спортен фен трябва да ги знаеш. Това е да ми сравняваш че ако Левски играят срещи Бареселона и стадиона е пълен и след това България играят с Люксембург и на стадиона има 10 000? Значи, феновете на левски които са били на стадиона не са били Българи? Феновете на футбола хдят да гледат хубав футбол. ФЕНОВЕТЕ не ултрасите не ги бъркай :). Цяла тема ми говориш едно и също. Защо нямало хора на националния. Ми нека да бият Испания нека да бият 2 3 силни футболни държави да се класират за първенство и тогава да видим дали ще има свободно място на стадиона. Има публика тогава когато има и футбол :)

Да си чувал някога фенове на Левски да обясняват, че ако някой не подкрепя Левски в Европа той не е българин? Аз щото не съм.
Нещо не ти разбрах обаче в коментара - първоначално беше патриотизъм, после било, че трябва да се показва игра. Кое от двете? Играта ли е важната всъщност?

Само ще ти кажа че когато Левски играеше в Шампионска лига. Се изливаше с пъти по-малко пумия от колкото сега излвиате всички фенове върху Лудогорец. Искате да искарате нещата че едва ли не Лудогорец прави нещо лошо, за страната ни. Е няма да стане аз имам мозък и колкото и глупости да ми говориш. ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ЛУДОГОРЕЦ В ЕВРО ТУРНИРИТЕ СРЕЩУ ЧУЖДЕСТРАНИТЕ ОТБОРИ. И ЩЕ ВИКАМ СРЕЩУ ТЯХ КОГАТО ИГРАЯТ СРЕЩУ ЦСКА

Ще ми посочиш ли някъде из темата дори едно негативно мнение към Лудогорец? ЕДНО? И понеже зачекваш темата Левски и ШЛ, само ще ти кажа, че когато Левски влезе там, далеч я нямаше тая медийна истерия. Алекси не се дереше в ефир, медиите далеч не излизаха с такива гръмки заглавия, а беше ПЪРВОТО влизане на наш тим там.
Чакам да ми посочиш негативно мнение.

Не ми се търси в темата. А иначе, за тогава си има обяснение това че медиите не скандираха толкова за Левски колкото сега за Лудогорец. От влизането на Левски в ШЛ, страната и футболните фенове преживяваха само страдание и разочарование за последните около 10г. И вече когато грандовете ни отпадаха в първия предварителен кръг и всички бяхме загубили надежда. Излезе едно СЕЛСКО отборче което възроди мечтите на футболните превърженици. Когато Левски влезе в ШЛ, отбори като ЦСКА и Литекс също мачкаха евро грандове в Европа и вниманието се разделяше на няколко области. :)

Това беше ебати обяснението, честно. Но щом те кефи, добре...
Иначе е ясно, че не ти се търси в темата. И да търсиш - все тая. Има нападки от едни хора към други. И все в едната посока. И тези нападки не са в посока Лудогорец. Това са фактите, останалото е дращене по клавиатурата. А ти пропусна няколко въпроса, не знам защо - Националният отбор по-ненационален ли е от Лудогорец? Хората за отбора ли ходят, за патриотизма, или за играта? На всеки от тях ми отговори с различен въпрос...

Горе