Станимир И Well-Known Member 7 Октомври 2021 #81 Sky каза: Кои хижи? Къде ходи последно? Увеличете... Привет, последната беше мазалат, мисля, че няма хижа на която не съм бил в България. Но главно гледам да излизам и да живея сред природата. Поздрави, Станимир И
Sky каза: Кои хижи? Къде ходи последно? Увеличете... Привет, последната беше мазалат, мисля, че няма хижа на която не съм бил в България. Но главно гледам да излизам и да живея сред природата. Поздрави, Станимир И
R ReminD Well-Known Member 7 Октомври 2021 #82 s1yf0x каза: това с airsoft-а ме уби, като го прочетох. Увеличете... link? Пак изпускам неща
Sky Well-Known Member 7 Октомври 2021 #83 Станимир И каза: Привет, последната беше мазалат, мисля, че няма хижа на която не съм бил в България. Но главно гледам да излизам и да живея сред природата. Поздрави, Станимир И Увеличете... Мазалат откъде?
Станимир И каза: Привет, последната беше мазалат, мисля, че няма хижа на която не съм бил в България. Но главно гледам да излизам и да живея сред природата. Поздрави, Станимир И Увеличете... Мазалат откъде?
deffnews Well-Known Member 8 Октомври 2021 #84 Хубава тема става. Аз пък съм антифен на anti-glare дисплеите, според мен точно те тормозят най-много очите.
Хубава тема става. Аз пък съм антифен на anti-glare дисплеите, според мен точно те тормозят най-много очите.