Ако е възможно, моля на лично събщение да ми дадете ваш телефонен номер, на който да уточним детайли по заплащането и относно, необходимите корекции.Трябва да се поработи още върху идеята....
Ако е възможно, моля на лично събщение да ми дадете ваш телефонен номер, на който да уточним детайли по заплащането и относно, необходимите корекции.Трябва да се поработи още върху идеята....
turborsabg каза:В погледа на хана не можахме да видим устрема му за пътешествия,,,ескадрилата не чак си е паснала,и сякаш на врата му се е.....цветния вариант трябва да се изпипа,хана да се изпипа=като картина е.Идеата е добра но някак си да се свърже с туризъм,територии,съвкупност ......
Тоест ако трябва да подредиме и свържеме - тур,борса,БГ,Хан.
Стойнев до колкото разбирам това е нещо като втори тур на който се дава възможност на тримата избрани да доразработят/ доразвият предложенията си.Ако е възможно, моля на лично събщение да ми дадете ваш телефонен номер, на който да уточним детайли по заплащането и относно, необходимите корекции.
От това което е написал клиента аз така го разбирам, може и да греша, ако е така както го разбира Стойнев, аз и колегата на трето място, ако поредността на изписване е класация въпреки, че ако беше щеше да е уточнено, за какво да правя доработки, за 10% отстъпки от нещо което няма да ползвам най-вероятно.Какъв втори тур... Всеки втори конкурс е "концерт по желание". Точно на място е искането на Стойнев. Да си заплатят за избраните места. Предложенията се доразвиват след доплащане. Ако клиентът знае какво иска, няма да има неточности, че да се преструва на "ударен от транслейтори".
Здравейте дами и господа.И аз благодаря, но какви корекции очаквате?
От това което е написал клиента аз така го разбирам, може и да греша, ако е така както го разбира Стойнев, аз и колегата на трето място, ако поредността на изписване е класация въпреки, че ако беше щеше да е уточнено, за какво да правя доработки, за 10% отстъпки от нещо което няма да ползвам най-вероятно.
Ако има затруднения с езика, напишете го на Руски, тук има достатъчно рускоговорящи, въпреки, че не ми се вярва защото заданието е написано перфектно .[/QUOTE
Нека да оставим на една страна руския,може да съм бил по кратък но по принцип всичко е ясно.
С датите има разминаване,моя грешка.
Извинете.
.........има добри предложения
- Протече добре мисля.Надявам се и моя да протече така добре.
- Надявам се не.Наистина ли се провали конкурса,,,,
Ma ко прикааш
Ma ко прикааш...Тия същите се избиват във конкурси за по 50 лева...
Ma ко прикааш
...няма страшно.
Не ми се чете цялата драма, с каква цел ме цитира?-
- И аз мисля така.
-
- Протече добре мисля.
-
- Надявам се не.
--
- Не и все пак не мисля, че се е провалил, сигурно се правят доработки в бегстейджа, все пак сумата е цели 100лв.
Не можах да се въздържа просто.
Извинявам се на колегата организирал конкурса, но смятам за редно всичко да е публично и да не оставя впечатление, че в конкурса не е излъчен победител.
Мисля, че в крайна сметка ще бъде излъчен, в момента най-вероятно се работи в бегстейджа.
Аз бях помолен по телефона за доработка, предполагам, че и другите колеги са били помолени, така, че очакваме решението.
Надявам се разбирате иронията
Как форума, нали тебе цитирам@Sky харесвам изразните ти средства просто, никва драма няма.
и може да ме питаш директно, така кой питаш форума ли?