Здравейте!
Хайде и аз да се намеся. Първо това с вип акаунтите няма да стане, то в бг предприемачите едвам им се плаща за моментната поръчка или конкурс на дизайн, пък какво става да си плати акаунт от 200 300 за някакви бъдещи дизайни.
Към дизайнерите:
Сега ще ви кажа няколко неща и се надявам да ме разберете...
Следя темите макар да не се включвам. Искате уважение, искате да ви се плаща повече и да не ви лъжат. Вие първо самите трябва да се научите да се уважавате, после останалите ще започнат да ви уважават. Докато участвате в конкурси под 200 лв няма да получите такова уважение.
За какви реклами говорите като участвате в конкурси с нисък бюджет? Мислите ли че аз като предприемач, след като съм видял че се включвате в конкурс за 50 100 лв ще дойда при вас и ще си поръчам дизайн за 50 лв? Не аз ще пусна конкурс и ще получа Х10 предложения. Не искам да обвинявам "предприемачите" които пускат конкурси, те не са виновни. И аз да намеря магазин дето ще ми дава хляб за 0.10 ст вместо 1 лв от там ще ходя да си го купувам
.
Та, мисълта ми е, в конкурсите които сте участвали за под 200 лв сте загубили по Х2 пъти повече клиенти от колкото сте спечелили от тази "реклама". Ъпдейтвайте си редовно темите, качвайте нови дизайни. Състезавайте се кой ще качи по-як дизайн в темата си, ъпвайте я всеки ден ако трябва. Така ще имате много повече клиенти.
Започнете да си уважавате труда, ако очаквате Българския тарикат предприемач да започне и сам да поиска да ви плаща 200 вместо 50 за конкурс, ще почакате доста.
Поздрави и лек ден!