От: Конкурс лого за Izdirva.BG !!!
И мен ме е яд че дрънка глупости за логата. Че имаше смешни и грозни имаше, но не видях нито едно от гугъл, а в същото време видях някои супер готини. Определено заслужава наказание, защото това си е жива обида и наказание трябва да има за другите дето му подгласяха, понеже не само той каза че логата са смешни и грозни!
Ако е необходимо ще изброя хубавите лога, като процента им сред всичките е доста голям. Масово предложенията бяха стойностни.
Дреме ми за мнението ти шнур скапан. Не искам награда и никога не съм искал. Може да съм "смотан", ама готиното е, че не ти определяш, кой е смотан. Само можеш да преглъщаш и да точиш лиги. Докато не неписа 10 пъти, че са некадърни хората, които работят за теб си мълчах. Ама накрая ми дойде в повече. И пак ти казвам, не ме интересува мнението ти. Видях те колко можеш. Вече и да дадеш на някой парите ще е от зор. По добре да не се беше опитвал с тия евтини номера. Наглец и измамник. Ето вече и линкове от тук ще са ти релевантни! Честито!
И мен ме е яд че дрънка глупости за логата. Че имаше смешни и грозни имаше, но не видях нито едно от гугъл, а в същото време видях някои супер готини. Определено заслужава наказание, защото това си е жива обида и наказание трябва да има за другите дето му подгласяха, понеже не само той каза че логата са смешни и грозни!
Ако е необходимо ще изброя хубавите лога, като процента им сред всичките е доста голям. Масово предложенията бяха стойностни.