Търся: Копирайт за новинарски сайт

Maradona

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Привет, трябва ми човек който да е дежурен в новинарски сайт събота и неделя.

Търся сериозен човек дългосрочно.

Повече подробности на ЛС

Поздрави

Здравейте. Имам 5-годишен опит в един от най-големите онлайн новинарски сайтове като копирайтър - създател на авторско съдържание и статии. Магистър съм по ВО и реклама, автор на книги, статии за блог, съдържание за социални медии, притежавам микро бизнес - издателска къща. В момента съм свободна за нови проекти и предизвикателства, като търся дългосрочно сътрудничество. Ще се радвам да науча повече за предложението и нуждите Ви.

Здравейте! Мисля,че мога да ви бъда полезна. Имате лично съобщение.

Човек до нищо не може да се добере. От @bgtifo.
Само той и никой друг няма право да има работа. Всичко обира. Повече пречи отколкото да е от полза.

Само той и никой друг няма право да има работа. Всичко обира. Повече пречи отколкото да е от полза.
Просто е нахален или по учтиво казано - находчив!
И не е редно да се оплакваш след като точно ти ми писа че за дребни суми не ти се занимава!

Просто е нахален или по учтиво казано - находчив!
И не е редно да се оплакваш след като точно ти ми писа че за дребни суми не ти се занимава!
от Александра чеп за зеле не става... проверено е , освен това по злоббна женица в тоя форум от нея няма. Кълне , псува и само се оплаква. Няма грам покритие за услугите които уж предлага.

от Александра чеп за зеле не става... проверено е , освен това по злоббна женица в тоя форум от нея няма. Кълне , псува и само се оплаква. Няма грам покритие за услугите които уж предлага.
За съжаление и аз ще го потвърдя. На мен ми писа за да ми каже че не и се работи за 20-30-50-100 лв, ок, тогава защо въобще ми пишеш по дяволите :)

За съжаление и аз ще го потвърдя. На мен ми писа за да ми каже че не и се работи за 20-30-50-100 лв, ок, тогава защо въобще ми пишеш по дяволите :)
освен всичко останало което съм написал за преводи ползва Гугъл транслейт , а не го превежда тя самата. Сърбал съм и попарата с преводи.

Успех на всички клеветници и самохвалковци и мизерници. Най вече самохвалковци и клеветници. Шанс за другите няма, а само за тия с големите усти.
всъщност по голяма мизерница от теб в тоя форум няма

Успех на всички клеветници и самохвалковци и мизерници. Най вече самохвалковци и клеветници. Шанс за другите няма, а само за тия с големите усти.
Дай си съгласието да покажа на всички какво си ми писала и да приключваме цирка!

@Maradona извинявай че ти осрахме темата, но сам виждаш положението. Пусни си нова тема за да започнеш на чисто.
А това е за устата злобара
Screenshot(4).png

За съжаление пазя логовете само от последния ни разговор на ЛС с нея, другите са изтрити , но и те са в подобна нишка.

александра1.png

Тази девойка в предишен пост търсеше спешно ангажимент. Пак се започнаха престрелки, но накарая тя каза: "отдавна се промених"! Повярвах й. Изпратих й линк за работа в jobs.bg за копирайтър. Дори не благодари от уважение!
Иконката "присмиване🤣" продължава да я слага на хора, които са с доказан опит и отговорни към поставените задачи.
Откъде й идват на ума такива злобни думи?

Тази девойка в предишен пост търсеше спешно ангажимент. Пак се започнаха престрелки, но накарая тя каза: "отдавна се промених"! Повярвах й. Изпратих й линк за работа в jobs.bg за копирайтър. Дори не благодари от уважение!
Иконката "присмиване🤣" продължава да я слага на хора, които са с доказан опит и отговорни към поставените задачи.
Откъде й идват на ума такива злобни думи?
какво искаш от девойка от Орландовци :-)

• Like
Реакции: rumi
Ти пак започваш с глупостите, нищо не обирам и в моята фирма работата е в застой.

Това не ти едно време, когато хората от форума ме познаваха и ме затрупваха с работа. Сега има млади момчета, които дори не са чували за мен.

Последно редактирано:

Горе