Търся: Копирайт за новинарски сайт

Maradona

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Привет, трябва ми човек който да е дежурен в новинарски сайт събота и неделя.

Търся сериозен човек дългосрочно.

Повече подробности на ЛС

Поздрави

Здравейте. Имам 5-годишен опит в един от най-големите онлайн новинарски сайтове като копирайтър - създател на авторско съдържание и статии. Магистър съм по ВО и реклама, автор на книги, статии за блог, съдържание за социални медии, притежавам микро бизнес - издателска къща. В момента съм свободна за нови проекти и предизвикателства, като търся дългосрочно сътрудничество. Ще се радвам да науча повече за предложението и нуждите Ви.

Здравейте! Мисля,че мога да ви бъда полезна. Имате лично съобщение.

Човек до нищо не може да се добере. От @bgtifo.
Само той и никой друг няма право да има работа. Всичко обира. Повече пречи отколкото да е от полза.

Само той и никой друг няма право да има работа. Всичко обира. Повече пречи отколкото да е от полза.
Просто е нахален или по учтиво казано - находчив!
И не е редно да се оплакваш след като точно ти ми писа че за дребни суми не ти се занимава!

Просто е нахален или по учтиво казано - находчив!
И не е редно да се оплакваш след като точно ти ми писа че за дребни суми не ти се занимава!
от Александра чеп за зеле не става... проверено е , освен това по злоббна женица в тоя форум от нея няма. Кълне , псува и само се оплаква. Няма грам покритие за услугите които уж предлага.

от Александра чеп за зеле не става... проверено е , освен това по злоббна женица в тоя форум от нея няма. Кълне , псува и само се оплаква. Няма грам покритие за услугите които уж предлага.
За съжаление и аз ще го потвърдя. На мен ми писа за да ми каже че не и се работи за 20-30-50-100 лв, ок, тогава защо въобще ми пишеш по дяволите :)

За съжаление и аз ще го потвърдя. На мен ми писа за да ми каже че не и се работи за 20-30-50-100 лв, ок, тогава защо въобще ми пишеш по дяволите :)
освен всичко останало което съм написал за преводи ползва Гугъл транслейт , а не го превежда тя самата. Сърбал съм и попарата с преводи.

Успех на всички клеветници и самохвалковци и мизерници. Най вече самохвалковци и клеветници. Шанс за другите няма, а само за тия с големите усти.
всъщност по голяма мизерница от теб в тоя форум няма

Успех на всички клеветници и самохвалковци и мизерници. Най вече самохвалковци и клеветници. Шанс за другите няма, а само за тия с големите усти.
Дай си съгласието да покажа на всички какво си ми писала и да приключваме цирка!

@Maradona извинявай че ти осрахме темата, но сам виждаш положението. Пусни си нова тема за да започнеш на чисто.
А това е за устата злобара
Screenshot(4).png

За съжаление пазя логовете само от последния ни разговор на ЛС с нея, другите са изтрити , но и те са в подобна нишка.

александра1.png

Тази девойка в предишен пост търсеше спешно ангажимент. Пак се започнаха престрелки, но накарая тя каза: "отдавна се промених"! Повярвах й. Изпратих й линк за работа в jobs.bg за копирайтър. Дори не благодари от уважение!
Иконката "присмиване🤣" продължава да я слага на хора, които са с доказан опит и отговорни към поставените задачи.
Откъде й идват на ума такива злобни думи?

Тази девойка в предишен пост търсеше спешно ангажимент. Пак се започнаха престрелки, но накарая тя каза: "отдавна се промених"! Повярвах й. Изпратих й линк за работа в jobs.bg за копирайтър. Дори не благодари от уважение!
Иконката "присмиване🤣" продължава да я слага на хора, които са с доказан опит и отговорни към поставените задачи.
Откъде й идват на ума такива злобни думи?
какво искаш от девойка от Орландовци :-)

• Like
Реакции: rumi
Ти пак започваш с глупостите, нищо не обирам и в моята фирма работата е в застой.

Това не ти едно време, когато хората от форума ме познаваха и ме затрупваха с работа. Сега има млади момчета, които дори не са чували за мен.

Последно редактирано:
И аз се кандидатирам. Тарифата ми е 6 лв/1000 думи, или 0.60 лв /100 думи. Пресни новини и анализи :)
Ето демо:

Путин поставя условия за прекратяване на огъня: Преговорите за мир в Украйна в ключов момент

14 март 2025 г., 14:45 ч. EET

Преговорите за постигане на примирие в Украйна навлязоха в решаваща фаза, след като Русия изрази готовност да обсъди предложението на САЩ за 30-дневно прекратяване на огъня, но постави редица условия, които могат да усложнят процеса. Последните развития идват след ключови разговори между САЩ и Украйна в Джеда, Саудитска Арабия, на 11 март, където Киев се съгласи на временно спиране на бойните действия, а Вашингтон възстанови военната помощ и споделянето на разузнавателна информация с Украйна.

Русия: „Да, но с нюанси“
В четвъртък руският президент Владимир Путин заяви, че Москва е „отворена“ към идеята за прекратяване на огъня, но подчерта, че то трябва да доведе до „траен мир“ и да отстрани „основните причини за кризата“. Сред условията, които той изложи, са гаранции, че Украйна няма да използва 30-дневния период за мобилизация, обучение на войници или получаване на нови оръжия от Запада. „Кой ще даде заповед за спиране на огъня и каква ще е тежестта на тези заповеди?“, попита Путин по време на пресконференция, поставяйки под съмнение изпълнимостта на предложението без ясни механизми за контрол.

Тези изявления дойдоха в момент, когато специалният пратеник на американския президент Доналд Тръмп, Стив Уиткоф, пристигна в Москва, за да представи съвместния американо-украински план. Според Кремъл обаче окончателен отговор ще бъде даден едва след като Русия получи пълни подробности от Вашингтон. Говорителят на Путин, Дмитрий Песков, отбеляза, че Москва очаква „конкретни разяснения“ през следващите дни.

Украйна настоява за реципроцитет
От украинска страна президентът Володимир Зеленски приветства напредъка в Джеда, заявявайки: „Украйна е готова за мир. Сега топката е в полето на Русия – тя трябва да покаже дали иска да спре войната, или да я продължи“. Зеленски подчерта, че предложението включва не само „тишина“ в небето и морето, но и пълно спиране на огъня по цялата фронтова линия, както и размяна на военнопленници и връщане на отвлечени украински деца.

Андрий Ермак, ръководител на канцеларията на Зеленски, добави, че ключът към успеха е „реципроцитетът от страна на Москва“. Той отбеляза, че Киев настоява за „железни гаранции за сигурност“, които обаче не бяха споменати изрично в съвместното изявление със САЩ – пропуск, отбелязан от международни лидери като френския президент Еманюел Макрон.

САЩ: Натиск върху Москва
Американският държавен секретар Марко Рубио, който ръководи преговорите в Джеда, заяви, че „сега Русия трябва да направи ход“. Той намекна, че Москва „вероятно обработва“ предложението, но подчерта, че САЩ са готови да продължат натиска, ако Кремъл откаже. Президентът Тръмп, който направи прекратяването на конфликта свой приоритет, добави: „Ако Русия каже ‘не’, ще знаем кой пречи на мира“. Междувременно Вашингтон потвърди, че незабавно възстановява военната подкрепа за Украйна, включително доставки на оръжия и разузнавателни данни – ход, който според анализатори е предназначен да засили позицията на Киев на масата за преговори.

Какво следва?
Реакцията на Русия остава неясна, като някои експерти смятат, че условията на Путин са опит да се измъкне от натиска на Тръмп, без да отстъпи от максималистичните си цели – като признаване на анексираните територии и отказ на Украйна от членство в НАТО. Други виждат в изявленията му желание за отлагане, докато руските сили консолидират последните си успехи, като например в Курска област, където според ген. Валери Герасимов 86% от изгубената територия е върната под руски контрол.

Междувременно европейските лидери, включително британският премиер Киър Стармър и френският министър на отбраната Себастиен Лекорню, ускоряват плановете за „коалиция на желаещите“, която да подкрепи Украйна в случай на примирие. Стармър обяви, че ще свика среща на върха в събота, за да обсъди следващите стъпки.

Анализ:
Предложението за 30-дневно примирие е първата сериозна стъпка към деескалация след три години война, но пътят до траен мир остава несигурен. Условията на Путин може да се окажат неприемливи за Украйна, която няма намерение да спира военните си приготовления, докато Русия държи близо една пета от територията й. САЩ, от своя страна, изглежда търсят бърз дипломатически успех за администрацията на Тръмп, но без ясни гаранции за сигурност за Киев рискът от „замразен конфликт“ или дори подновяване на бойните действия остава висок.

Очаквайте нови развития – всички погледи са насочени към Москва и отговора, който тя ще даде през идните дни.

Последно редактирано:

Горе