Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Сори - побързах да те похваля и сгреших. Тоя път не ти се получи да си смешен, а само до жалка картинка успя да го докараш. Ако бях жестока щях да ти се посмея, но не обичам да се присмивам на жалките картинки.
Не твърдя, че всички мразят тиквата, напротив - идиотите и тъпанарите в тая държава са много, но няма да го докара до власт - трябва да се примириш с тоя факт.
Аз не се опитвам да съм смешен (не ми е приоритет да те забавлявам) , а ти си оперирана от чувство за хумор. Кой ще е на власт според теб - БСП / ДПС пак ? Една година не ти ли стига ?

ako-si-ovtsa-si-ostavash-ovtsa-smeshnoto-eu.jpg

За да покажеш, че си интелигентен (за млад не знам) трябва да притежаваш поне малко финес, а не от мисловна импотентност да го докараш само до: ''мястото на жените е в кухнята'' и ''овца'', когато спориш със жена. Иначе си забавен, да - колкото по-злобен ставаш, толкова повече ме забавляваш. Колко ли те е яд, че ми доставяш такова удоволствие? :)

За да покажеш, че си интелигентен (за млад не знам) трябва да притежаваш поне малко финес, а не от мисловна импотентност да го докараш само до: ''мястото на жените е в кухнята'' и ''овца'', когато спориш със жена. Иначе си забавен, да - колкото по-злобен ставаш, толкова повече ме забавляваш. Колко ли те е яд, че ми доставяш такова удоволствие? :)

убий глупца с мълчание... :)

Твоята персона ми тотално безразлична. Защо да ме яд ? Че пада правителството ? Че идват избори ? Теб трябва да те е яд , че може да се върне Бойко вместо да си продължи до края кабинета Орешарски. Жена която заплашва , че ще гърми някой и го раздава мъжкарана , едва ли заслужа и грам финес.

А, веждичката , ако свали длетото, може и да щтръкне знае ли чиляк, ама току виж казановата притичал до него и става лошо. :(
„Голямата кастрация“

Това бе една от най-страшните трагедии в ренесансовото изкуство. През 1857 г. папа Пий IX решил, че точното изображение на мъжкото тяло може да събуди похот във Ватикана. Затова взел длето и чук и отсякъл гениталиите на всички мъжки статуи в града, обезобразявайки творби на Микеланджело, Браманте и Бернини. Гипсовите смокинови листа бяха предназначени да скрият щетите. Бяха кастрирани стотици скулптури.

Да ни та е спулетяла и теб някуя пудобна беда?

Твоята персона ми тотално безразлична. Защо да ме яд ? Че пада правителството ? Че идват избори ? Теб трябва да те е яд , че може да се върне Бойко вместо да си продължи до края кабинета Орешарски. Жена която заплашва , че ще гърми някой и го раздава мъжкарана , едва ли заслужа и грам финес.

Ооо, сега пък и мъжкарана ме изкара, понеже си зверско тъпо парче и не можеш да асимилираш 2 лесно смилаеми реда - ма иначе викаш си много умен.:)
Казала съм дословно: ''ако и това трябва да ти обяснявам, по-добре да те гръмна да не се мъчиш'' - демек - къде видя намерение и заплаха, приятелю тикволюб? На мен пък твоята персона ми е изключително интересна и забавна, защото рядко срещам гейове-женомразци с политически убеждения, пък били и погрешни.:wink:

Ооо, сега пък и мъжкарана ме изкара, понеже си зверско тъпо парче и не можеш да асимилираш 2 лесно смилаеми реда - ма иначе викаш си много умен.:)
Казала съм дословно: ''ако и това трябва да ти обяснявам, по-добре да те гръмна да не се мъчиш'' - демек - къде видя намерение и заплаха, приятелю тикволюб? На мен пък твоята персона ми е изключително интересна и забавна, защото рядко срещам гейове-женомразци с политически убеждения, пък били и погрешни.:wink:

Използвай собствения си съвет - гръмни се да не се мъчиш. Една овца , която подкрепя правителство на БСП , не разпознаваща кръгче и квадратче (15-15) ще ми обеснява , че със с грешни политически убеждения. Ходи си пореви за фалиралия бизнес и това , че си сама и злобна. Жалко малко човече , дето единствената му радост е да се прави на капацитет в форум буди основно съжаление.

Ти ли бе тиквеник, аз ако си ми в компанията ще излитнеш на първата секунда, като какъв работиш там, като чистач ли? Пък за мен грижа не бери какво правя. :lol:
Аре бегай си в съня там до боко тиквоча, и не занимавай хората с глупостите и сънищата си.
Мисля се да. Щом работя за Делл, Майкрософт и Нокиа като ИТ , а ти ринеш тор на село , кой е по-образован ? Ягодите си ги купувам от магазина опаковани.

Хехехех, много си забавен, наистина.:) Само преди 2-3 поста казах, че съм ''за'' да си ходи тва правителство, ма кой има поне една мозъчна гънка, та да асимилира и помни толкова дълго. По-лесно е да повтаряш набитото в празната кратунка и да си мислиш, че демонстрираш компетентност, отколкото да се напънеш да схванеш нещо елементарно. Дали съм сама не можеш да твърдиш със сигурност, а злоба демонстрираш само ти, съдейки по начина, по който комуникираш, но да - когато няма аргументи идва ред на личните нападки. Обаче си успял да се опишеш прекрасно - поздравявам те за точната преценка и ще я използвам, защото ти пасва, като ръкавица.:wink: Та, Бърни ти си:
Жалко малко човече , дето единствената му радост е да се прави на капацитет в форум буди основно съжаление.

Ти ли бе тиквеник, аз ако си ми в компанията ще излитнеш на първата секунда, като какъв работиш там, като чистач ли? Пък за мен грижа не бери какво правя. :lol:
Аре бегай си в съня там до боко тиквоча, и не занимавай хората с глупостите и сънищата си.

Работя като IT support tech . Щом ти разбираш повече от мениджърите на Дел или Майкрософт , ще им кажа да махат. Все пак мнението на един селянин има доста голяма тежест.

Така е ние от село нищо не разбираме :lol:
Работя като IT support tech . Щом ти разбираш повече от мениджърите на Дел или Майкрософт , ще им кажа да махат. Все пак мнението на един селянин има доста голяма тежест.

Хехехех, много си забавен, наистина.:) Само преди 2-3 поста казах, че съм ''за'' да си ходи тва правителство, ма кой има поне една мозъчна гънка, та да асимилира и помни толкова дълго. По-лесно е да повтаряш набитото в празната кратунка и да си мислиш, че демонстрираш компетентност, отколкото да се напънеш да схванеш нещо елементарно. Дали съм сама не можеш да твърдиш със сигурност, а злоба демонстрираш само ти, съдейки по начина, по който комуникираш, но да - когато няма аргументи идва ред на личните нападки. Обаче си успял да се опишеш прекрасно - поздравявам те за точната преценка и ще я използвам, защото ти пасва, като ръкавица.:wink: Та, Бърни ти си:
Айде по темата , кажи след като си да си ходи това правителство и след като не искаш Бойко (демек си против 3те най-големи партии в момента) кажи кой ще управлява държавата , за кой ще гласуваш ? Ще спра обидите на лична основа тъй като вече почна и да копираш това което съм казал за теб .

Виж как ги разбираш перфектно нещата, ама то какво да се очаква от последовател на тиква няма да излезе баница със сирене, ами си излиза тиквеник, ама досущ като теб. Смешник, аре ходи си пий хаповете, че дигна аларма до небето вече "Гражданино" :lol:
може би от стригане на овце или ринене на тор. Аз там съм слаб , но за всеки влак си има пътници...

Виж как ги разбираш перфектно нещата, ама то какво да се очаква от последовател на тиква няма да излезе баница със сирене, ами си излиза тиквеник, ама досущ като теб. Смешник, аре ходи си пий хаповете, че дигна аларма до небето вече "Гражданино" :lol:

Селянията не е признак по местообитание.

Не е признак :lol: Призрак е все-повече разбирам какво бачкаш :-o
Селянията не е признак по местообитание.

Уни не схванах горното ти мнение ???
Бойко от вчера - Панорама.
[video=youtube;Vfs4IP9rU7w]https://www.youtube.com/watch?v=Vfs4IP9rU7w&feature=youtu.be[/video]

Штях да кажа нешто далбокомислено и много интилигентно но са сетих че нямам никакви спестявания в никоя банка. Претпулагам че всички други кументирашти активно у темъта се чудят как да си приброят пачките.

Ииииии, добре, че сте вие да ме разсмеете малко :D
Уни не схванах горното ти мнение ???
Бойко от вчера - Панорама.
[video=youtube;Vfs4IP9rU7w]https://www.youtube.com/watch?v=Vfs4IP9rU7w&feature=youtu.be[/video]

Ето един подарък за бърнито :lol:

attachment.php

Прикачени файлове

• 10535768_511582605641532_6283816687305715197_o.jpg
    10535768_511582605641532_6283816687305715197_o.jpg
    100.3 KB · Преглеждания: 23

Горе