Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

2 страници назад има същата снимка. И пусни клипа - Бойко казва , че Герб за това е силна , защото не прави безпринципни коалиции. За разлика от БСПто и Атака дето си продадоха задниците на турците... то и затова се разцепиха.

предлагам викторина: на кой литературен герой прилича бърньо?

1) драко малфой, защото е на страната на злото

вие сте на ход :)

Дудук Бареков :lol:

%D0%9B%D0%B5%D0%BB%D0%B5_%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE_%D1%81%D0%B8_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82._b4dcd_28776666.jpg

бареков не е баш литературен герой, ама се приема

3) щирлиц, защото действа в тила на врага и е под прикритие

Може ли медиен, а не литературен? Моят залог е:660_621fb645ff28f08f752b7b3bac9682dc.jpg Любке, тва ти ли си, ма?

Душко не ма стресирай така сега как ще спя довечера :(
Може ли медиен, а не литературен? Моят залог е:Виж файлът 10407 Любке, тва ти ли си, ма?

Може ли медиен, а не литературен? Моят залог е:Виж файлът 10407 Любке, тва ти ли си, ма?

приема се!

моканина, щото вярва в бялата лястовица

От: От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

приема се!

моканина, щото вярва в бялата лястовица

Аз съм я виждала - миналата година си имах една в двора, но май я изядоха котките. Да го заменим с Дон Кихот, щото му се привиждат въображаеми врагове и по цял ден се бори ли бори с тях.

По-скоро със Санчо, че е дибел :D
Аз съм я виждала - миналата година си имах една в двора, но май я изядоха котките. Да го заменим с Дон Кихот, щото му се привиждат въображаеми врагове и по цял ден се бори ли бори с тях.

5 Октомври - Генералът се завръща ( не можах да намеря снимка на бял кон) :D
BOKO-SHAPKA.jpg

Вие му се подигравате, обаче това, че носи шапка (докато други при същите условия ходят с гола глава) в същност е признак за неговата интелигентност.

Интелигентните хора слагат шапка когато е студено, а глупавите - не слагат (защото и другите овце ходят гологлави и за тях е по-важно да са „нормални“ вместо да се грижат за собствения си интерес - а той е да бъдат здрави).

Да не си помислите, че симпатизирам на някой политик - вижте какво писах по-горе:

Аз само да уточня, че като критикувам политиката на сегашните управляващи това не значи, че харесвам техните опоненти, които се позиционират като техни противници и алтернатива.

Аз не харесвам всички политици, но някои не харесвам повече от други. Затова ходя да гласувам за тези, които смятам, че са по-малкото зло (очевидно защото няма „добри“ политици).

Тези, които подкрепят някои политици или са платени, или са заблудени.

Айде и другия дойде :lol:
Вие му се подигравате, обаче това, че носи шапка (докато други при същите условия ходят с гола глава) в същност е признак за неговата интелигентност.

Интелигентните хора слагат шапка когато е студено, а глупавите - не слагат (защото и другите овце ходят гологлави и за тях е по-важно да са „нормални“ вместо да се грижат за собствения си интерес - а той е да бъдат здрави).

Да не си помислите, че симпатизирам на някой политик - вижте какво писах по-горе:

Предполага се, че искът ще е за милиони, а за адвокатите на фирмата спечелването на делото ще е детска игра, коментираха експерти. Те припомят, че гуверньора на Националната банка Искров си е позволил неверни твърдения за състоянието на КТБ, като замеси в тях и одиторите, съобщава Frognews.

Интересен начин за източване на държавния бюджет. Политик казва разни глупости свързани с определена фирма (която съвсем случайно е платила на същия политик за това). Фирмата съди държавата, печели делото и получава огромни обезщетения (съвсем случайно превишаващи платеното на политика) и излиза на печалба от далаверата.

Не казвам, че в случая това се е случило, но в бъдеще би могло да се ползва като метод за корупция и точене на държавата. Обърнете внимание, че политиците имат имунитет и обезщетението го плаща държавата (тоест бедните данъкоплатци), а не политикът.

По-скоро със Санчо, че е дибел :D

Ма Санчо е добър - простоват, но добър, а тоя е злобен и сприхав, като Кулезич на метамфетамини.

значи Лудият Шапкар от алиса, защото знае кога да сложи адидаска :D

Може би не си видял какво съм писал по темата КТБ във всички теми и мисля, че нито съм объркан и мисля, че цирка е пълен прасчо и мустака играят жестотко в комбина + прякото покровителство на всички държавни институции!

Чакай малко. Искаш да кажеш, че това, което правят държавните паразити е полезно за „мустака“? Аз си мисля, че е точно обратното - държавните паразити искат да му фалират, национализират и приватизират банката.

Цък, цък, цък лоши ора сте сега и хапчетата б.б. като си пие няма да може да спи "ит специалиста" :-o

Чакай малко. Искаш да кажеш, че това, което правят държавните паразити е полезно за „мустака“? Аз си мисля, че е точно обратното - държавните паразити искат да му фалират, национализират и приватизират банката.

Мисля, че е цирк това с делбата на мустака и прасчо. Просто съзнателно пренареждане а и защо не ? Раздаваш Х суми на свързани лица, после ти представят прасчо като играч срещу мустака - обществото малко губи спатиите и не знае, за кого да вика едва ли не. Докато се пуска цирка БНБ играе схемата банката директно губи от доверие и стойност, и отива към неплтежоспобност квесторите и синдиците ще определят на кого какво да продадат от кредитният портфейл - разбира се наши, хора ще го купят с отбив от там насетне някой ще има в пъти намаление на кредита! БНБ и синдика няма до пусне до търга дори и фонда за гаранции....

Няма доказателства, че кредитите отпуснати на свързани лица са лоши (и са изтеглени нарочно с цел да не се върнат). Тази хипотеза (циркът е изгоден за „мустака“) ми се струва много съмнителна.

Горе