Това ще е по-скоро списък при кой адвокат ДА НЕ ходиш .
я мисли малко като бизнесмен, ама истински.... не като махленски схемаджия. Кой нормален уважаващ себе си адвокат/нотариус/юрисконсулт ще се рекламира във форум, чиято аудитория иска безплатни консултации ?!?
Юристи не знам дали влизат тук, но счетоводители - да.темата я пускам към админите, нямате ли някакви познати адвокати да ги поканите отвреме на време да отговарят на въпроси по зададени въпроси срещу това да си рекламират услугите например..
Пазарът е толкова агресивен, че безплатно се консултира до едно време, после може да спечелят клиен за цял живот. Зависи ако си фен на такъв модел, но според мен е доста сполучлив.
я мисли малко като бизнесмен, ама истински.... не като махленски схемаджия. Кой нормален уважаващ себе си адвокат/нотариус/юрисконсулт ще се рекламира във форум, чиято аудитория иска безплатни консултации ?!?
Ти си по-голям идеалист и от Дон Кихот... слез на земята и си анализирай аудиториятаЮристи не знам дали влизат тук, но счетоводители - да.
Пазарът е толкова агресивен, че безплатно се консултира до едно време, после може да спечелят клиен за цял живот. Зависи ако си фен на такъв модел, но според мен е доста сполучлив.
Това заплаха ли е?Ти си по-голям идеалист и от Дон Кихот... слез на земята и си анализирай аудиторията
Юристи не знам дали влизат тук, но счетоводители - да.
човек като нямам бизнес за милиони не мога да мисля като истински бизнесмен, не се чуствам такъв.. ахахах за мен бизнеснем е човек който дава работа на над 500 човека и има бизнес за 5+ милиона хахаха
Е, случва се. Има си и сериозни. Поне на такива попадам от време на време. Друг е въпросът дали трябва да им взимаш пари или не. Ама то цялата идеология на форума се върти около безплатните услуги. Но в един момент все става платеното, ако някой иска да мине в другата лента.Ти си по-голям идеалист и от Дон Кихот... слез на земята и си анализирай аудиторията
Може да не работи за теб. Според мен не е за пренебрегване.Безплатна консултация рядко свършва добре за теб, карах това колело доста дълго време, само безплатни неща и накрая мреш в мизерия. Предпочитам тези, които искат да плащат, коректен аз и те също.
Поздрави.
Направо ми взе думите. Сериозните бизнесмени не блеят по форуми. За това каот чета някой теми и постове как потребители тук се вземат на сериозно направо падам от смях.човек като нямам бизнес за милиони не мога да мисля като истински бизнесмен, не се чуствам такъв.. ахахах за мен бизнеснем е човек който дава работа на над 500 човека и има бизнес за 5+ милиона хахаха
схемаджия съм си, търся и аз да хвана тотото отнякъде
ето например още схема аххахаМалко размисли пак за домейни
Така.. Има един бранд който агресивно рекламира напоследък онлайн магазина си.. Обаче фирмата зад бранда е с друго име.. брандът е .ком така че домейна .бг си беше свободен и аз си го регистрирах.. Дали ще има проблем да си го пренасоча към моя онлайн магазин се чудя въпросния случай :)...www.predpriemach.com
Прав си, по правило е така, но като всяко правило - има изключения. Форумите и социалките са полезен източник на инфо, обмен на опит и нови бизнес връзки. Отделно си е и до човек. Тръмп и Мъск като туитват и "постят" за несериозни предприемачи ли ги приемаш?Сериозните бизнесмени не блеят по форуми.
Именно. Или плащат друг да го прави, но после те преглеждат цялото инфо от различните източници и задействат нещата.По доста социални мрежи и сайтове влизат сериозни инвеститори, които четат и събират информация.
Явно някои искат да им извлачи и бракоразводните дела фри.Слайфокса редовно дава правни консултации - не виждам какво повече искате.
ПП: Не беше много умно да му се напомня че го прави безплатно.
И това си го имаме и се отприщва отвреме-навреме да дава насоки, ама повечето тука сте дървета и се държите твърде грубо с нея.Аз пък съм навит на няколко сексулози да има тук. Една-две Кубилкини и всичко ще си дойде на мястото. Гледам, че много хора тук искат да такова майките на други, та май ни трябва един експерт по таковане.