tedkata_m
Well-Known Member
Срещам се с всякакви хора, не ми е проблем. А за това, че ви е страх от иглата ми е супер забавно.Ти нали с т.нар. антиваксъри не се срещаш, че да не те заразят и да пукнеш
Срещам се с всякакви хора, не ми е проблем. А за това, че ви е страх от иглата ми е супер забавно.Ти нали с т.нар. антиваксъри не се срещаш, че да не те заразят и да пукнеш
Айде да не се превръща и тази тема в пумийна, моля.Срещам се с всякакви хора, не ми е проблем. А за това, че ви е страх от иглата ми е супер забавно.
Разделя се на групички. Вакс-анти вакс, Русия, Украйна и т.н. и някои с пропуски за другите групи и така...Другия вариант е конферентна връзка, хем да се спазва дистанция, че пика го дават през август. Трябва да спазваме съветитеАйде да не се превръща и тази тема в пумийна, моля.
А аз съм поставен в неудобно положение, тъй като всяка групичка ме смята за член на друга групичка, но по-важното е че като че ли на мен ми се приписват вини и заслуги защо форума бил такъв или онакъв. Тези намеци на скайфокс са доста очевидни.Разделя се на групички. Вакс-анти вакс, Русия, Украйна и т.н. и някои с пропуски за другите групи и така...Другия вариант е конферентна връзка, хем да се спазва дистанция, че пика го дават през август. Трябва да спазваме съветите
В интерес на истината не си падам по подобен ред срещи макар, че първата и единствена която ми се е случвала не завърши кой знае колко зле.недей да си го причиняваш
Недобронамерени хора се намират, винаги.В крайна сметка не разбрах ще имаме ли юрист, който да дондурка авантаджиите от съжаление или няма?
те да, но говорим за хората тук доколко са адекватни да наемат човек срещу заплащане или искат решение без париАко са хитри, в подписа ще си слагат линк към тяхната кантора или бизнес. Така който иска ще им звъни. Всяка възможност не е за изпускане.
Има всякакви хора, имай го предвид.те да, но говорим за хората тук доколко са адекватни да наемат човек срещу заплащане или искат решение без пари
Самият аз бих те обсипал с доста въпроси по принцип Така че никога нищо не се знае!И това го има, аз не съм много запозната и много отдавна не бях влизала тук. По принцип съм главен счетоводител, нямам кантора на този етап , но ако мога бих помогнала със съвет. Е щом има всякакви хора, най -вероятно и се отварят всякакви възможности и в определен момент може и да закача някой линк с кантора
Само с въпроси ли би (я)?Самият аз бих те обсипал с доста въпроси по принцип Така че никога нищо не се знае!
За това говорехме. По-добре да драскат по едно леко напътствие отколкото да си снимат краката по плажа и да се плескат във фейса.Ако са хитри, в подписа ще си слагат линк към тяхната кантора или бизнес. Така който иска ще им звъни. Всяка възможност не е за изпускане.
Объркваш темите, тази не е за майтапи. Пиши при ваксините, ако имаш нещо да добавиш.Само с въпроси ли би (я)?
"По принцип", "нищо не се знае",... Ако имаш предвид нещо конкретно, казвай си го направо, че жените мразят такива нерешителни... питай @nandibandi.
Злобничък е контирчката.Объркваш темите, тази не е за майтапи. Пиши при ваксините, ако имаш нещо да добавиш.