Чак сега разбрах каква е истината
хахахахахаха абе момче стегни се моля те, все пак си във форум за Предприемачи, където се изисква да бъдеш на ниво.
Цитираш ми някакви мафиотски структури дето няма нищо общо с футболни отбори. Нямат фенове, нямат традиции, няма стадиони, нямат тръпка, какво дерби е това бе?
Дерби на някакви кретени, дето смачкаха футбола, това ли са твоите любимици?
Боже боже докъде я докарахме...
А, то щото Батков или Томов не са мафиоти?
@bgtifo, да не те ритнах по кокалчето, че изтеряса като типичен футболен хулиган и ми даваш червен картон с думите "мери си приказите, бе лайнар"
Айде ако обичаш по внимателно с обръщенията, става ли?
Използвам левски защото знам най-много за този отбор
с цска свързвам само Бербатов - единствения човек който мога да нарека футболист
знае как да използва парите и известността си за нещо качествено (фондацията за деца таланти)
Ама там е разликата бе големец. Левски не започва с Батков, а ЛУНОХОДЕЦ започва с Домусчиев как да ти го обясня на сладката тиквичка тийнейджърска?
Не не става! хулиган не съм бил и няма да бъда!
Пак ти казвам не се занимавай с мене, нито ти правя нещо, нито си ми интересен.
Аз не обиждам, моля и ти не обиждай. Очаквам да ми се извиниш!
Не си си направи труда да видиш кои футболисти и легенди на Левски инвестират в деца таланти, но знаеш за БЕРБО?
Браво, браво комерса ви разби вас
Не съм обиждал отбора, на който симпатизираш, но си е факт, че с тая игра, по-добре догодина не да не се класират за евротурнирите, много са жалки и смешни, особено президента им - адвоката, който се прави, че разбира от футбол и се скара с всички стойностни левскари. Също така и не съм и обиждал ония хулигани и идиоти, които съблякоха и изгониха, които се подиграха с един от най-стойностните треньори.
С теб имаме различно мнение и харесваме различни неща, това трябва да го приемеш. Но това не означава, че трябва да обиждаш!
Футболният тим е кауза, но е за хора със сърца, а не за туристи!