dimitar_ak
Active Member
От: Голям зор да съм първи и к'во?
Е да тренда се гледа винаги, не искаме приходи само за 1 месец.
Е да тренда се гледа винаги, не искаме приходи само за 1 месец.
Сега се замислих друго, последната дума която купих за 5$ с 1300 търсения в хелт нишата. Скпрейнах предложения със Scrapebox и излезнаха 5 думи с по 720-1000 на месец с постоянно търсене и високо cpc. Смятам да направя статия за всяка една дума, хем сайта ще има 5-7 статии и няма да изглежда спамерски, хем и повече трафик, ще пусна 1 да видя как ще се ранкват вътрешни страници.
Сега се замислих друго, последната дума която купих за 5$ с 1300 търсения в хелт нишата. Скпрейнах предложения със Scrapebox и излезнаха 5 думи с по 720-1000 на месец с постоянно търсене и високо cpc. Смятам да направя статия за всяка една дума, хем сайта ще има 5-7 статии и няма да изглежда спамерски, хем и повече трафик, ще пусна 1 да видя как ще се ранкват вътрешни страници.
Така и не каза как ги намираш тея думи, хах, балкана пази своите тайни Може да пробваш, думата с най-много търсения да е основна и така.
На мене ми се иска и да започна и един по-голям сайт, целящ думи с поне 50к на месец, обаче смятам да си пиша сам статиите, то за такъв сайт трябва и често да се добавят статии т.е темата трябва да ми е приятна, търсих думи подобни на сайта на български защото там мога да пиша, ама е прекалено пренатоварено.