Отидох на 17 страница - смех.
При мен един сайт без линкове от стотна позиция отиде на пета :shock:
Тези сайтове дето имат натурални линкове за това не мърдат, една черта има човека, която нямат ботовете, че не линкват по заложен критерии. Но да получиш много натурални линкове от потребители си е доста работа. Аз сателитките отдавана не ги вземам на сериозно, няма как сателитка с 5 статии да ти повлияе ако ще да е от сайт с аутори 10Шото си White баце. Хахаха.
Иначе, удрят и двете страни. И сайта и лошите му линк "съседи", както ги наричат. А не дай си Боже да си в някаква лесно-откриваема мрежа.
Дето днес един велик SEO гуру ми обяснява, че да си дублираш сайта и да го качиш някъде е в твоя полза, защото било подкрепящ сателит. Направо се чудя на тия хора кой им плаща заплатите. И било минало ъпдейт, който засягал всичко - и линкове и съдържание. Боже, чели недочели.
Липсата на линкове се оказва положително нещо, май... 8)
ПП. аз лично се кефя на Гугъл, защото чистят спама малко по малко. Които иска добър ранкинг, вече трябва да работи за него. До преди две години и кучето ми можеше да ранква с един ScrapeBox.
ПП. аз лично се кефя на Гугъл, защото чистят спама малко по малко. Които иска добър ранкинг, вече трябва да работи за него. До преди две години и кучето ми можеше да ранква с един ScrapeBox.
лошото е, че за момента в повечето случаи го счита за уникално.Ще мине време, и неграмотно написаните сайтове ще потънат и те.
Но нека се замислим колко линка (които не знам дали ще работят, ако си ги гонил и набирал) са нужни, и колко време ще отнеме да ги съберем, и колко време и усилия ще отделим за написването на един пост, който да има реална стойност в мрежата?