Cassiopeia
Active Member
От: От: Мисли и действай като богат!
Много ме възмущава, че не цениш родителите си и какво те са направили за теб. Не за друго, но тук във форума има такива и без родители или с по един.
Другото е, че определяш тяхната "бедност" и по принцип несъстоятелност спрямо теб като умишлена. Това са имали хората, това са ти дали.
Ти пак си добре "поставен" кадър, а има такива преди теб, които не знам какво са яли, но според твоята логика трябва да са изчезващ вид и поколение.
Дразни ме очевидно несправедливото ти недоволство, че не си бил като всичките ти съвременници. Но това не е критерий, че твоите деца в дааааааалечното бъдеще реално ще можеш да направиш щастливи.
Ти всъщност нямаш деца! Нали?
Знаеш ли какво е да имаш дете? Да трепериш над него и да си мислиш какво би му се случило, което не зависи от теб?
Някак не пиши за неща, от които нямаш опит, защото ми идва да те мачкам без основание. Такава съм. Лоша. Имай го предвид и не ме заговаряй!
Моите родители Вискяре, са останали бедни, защото са избрали грешната професия и тогава времената са били доста различни. Това, че аз като дете съм им коствал доста ресурси, не означава, че тези ресурси няма да се възвърнат. В нашата религия всички почитаме и уважаваме родителите си и възрастните хора като цяло. Това е гарант, че те ще имат спокойни старини, а няма да бъдат забутани в някой старчески дом или в отделен апартамент със 150лв. пенсия. А това, че не мисля като тях, не означава че те не са едни от най-скъпите неща за мен на света. Просто аз няма да повтарям грешките, които те са направили.
Но за да им осигуря добри условия на живот, аз трябва да си изградя стабилна месечна печалба, докато те се пенсионират. Защото както всички са наясно, пенсиите в България са смешни, а аз няма да позволя те да мизерстват!
Много ме възмущава, че не цениш родителите си и какво те са направили за теб. Не за друго, но тук във форума има такива и без родители или с по един.
Другото е, че определяш тяхната "бедност" и по принцип несъстоятелност спрямо теб като умишлена. Това са имали хората, това са ти дали.
Ти пак си добре "поставен" кадър, а има такива преди теб, които не знам какво са яли, но според твоята логика трябва да са изчезващ вид и поколение.
Дразни ме очевидно несправедливото ти недоволство, че не си бил като всичките ти съвременници. Но това не е критерий, че твоите деца в дааааааалечното бъдеще реално ще можеш да направиш щастливи.
Ти всъщност нямаш деца! Нали?
Знаеш ли какво е да имаш дете? Да трепериш над него и да си мислиш какво би му се случило, което не зависи от теб?
Някак не пиши за неща, от които нямаш опит, защото ми идва да те мачкам без основание. Такава съм. Лоша. Имай го предвид и не ме заговаряй!