Мисли и действай като богат!

От: Re: От: Re: От: Мисли и действай като богат!

Не разбрах, не четох всичко. Но не ми харесват негативни мнения, които не излизат от стереотипа на няма смисъл, защото еди какво си. ;)

Ти не се ли изказа Ок за нещата? Или бъркам?

Няма проблем. Знам, че не е било нарочно, а в "тона" на разбирателството както винаги.
Но, не, не се изказах ок. И недей да отделяш от времето си, да четеш. Аз бях глупавата, да си въобразя, че освен един човек, който е прочел първият ми анализ по безумните тъпотии, някой друг ще го направи.
Няма смисъл. Всеки да си пише.

От: От: Мисли и действай като богат!

Доста шизофренична личност си ти. Бизнесмена с вафлите, дет не може да извади 10 стотинки за целуфанче. Айде не ми говори евтини заучени фрази, че сам не се усещаш колко си жалък. Щял съм да му пиша 110 статии :lol::lol::lol: трябва преди това да си продадеш ултра-хипер-мега вървежните фб страници на някой пишман-предприемач, да се разположиш пред кварталната бакалия с вафлите, че тогава да ти напиша статиите.

Айде приспивай кроки, че утре може и да не ти даде пари за фанта и зрънчо

А колко ще ми напишеш за 300 лева я ми кажи като си големия професионалист и пишеш скъпо?
Колко статии продаде на цена по различна от левче за 100 думи?
И изобщо колко статии купи или продаде в този форум?
Аз съм "похарчил" тук 5 цифрена сума а ти?

Покажи ми по-хубаво написана твоя статия от тази тема?
И ти ще ме обиждаш? Ти? мен махахахахаха.

Дай снимка на кита да го видим или май само снимка на ръкатат си имаш на фона на клипчета от хамстера :)

Сложих си скайпа в профила, може да ми драснеш като са готови статиите да ти пратя надника.

Същия хейтър си като никс щяхте да сте супер агитка с него.
А целуфан не слагаме на вафлите, защото знаем че такива като теб ще ги купят и без него, нал иса по-евтинки. една статия 10 вафли ехеее.
Действай, пиши не си губи времето, идва лято :)

От: Мисли и действай като богат!

Мен темата ме кефи даже му дадох зелено на автора защото му правя евалата

На мен до сега защо не си ми дал?

Re: От: Мисли и действай като богат!

Мен темата ме кефи даже му дадох зелено на автора защото му правя евалата
на 19 години гледай каква тема е избарал а и на краснопис го докарва, въпреки че казва че не е бг.
Какъвто ще да е и да продава нещо БИХ СИ КУПИЛ защото го направи както трябва.

Вместо да се заяждате, напишете по-добра тема от него и с това му покажете че сте по-добри?
Хайде да ви видя, нали обичате да пишете?
ДОКАЖЕТЕ СЕ?

Той автора има една точка за такива хора, с подобни мнения -

3. Спри да губиш време с хора, които с нищо не допринасят за твоето финансово(професионално), емоционално или духовно усъвършенстване!

Колко правилно.

Имаш репче от мен, защото хората, които се изказват много разбиращи, не съм ги видял да имат такива теми. Нещо странно, но факт. Всъщност не е странно. Следствие по-скоро. :)

@AMOUN, обичат да пишат, но като го правят, го правят върху тоалетна хартия, ако ме разбираш. :)

От: Re: От: Мисли и действай като богат!

Би, това от теб не го очаквах. Но все тая. Свобода на словото и мислите.

Жалко, че никой не оцени усилието ми по темата да коментирам по точките. Не че нещо, ама кофти за принципа как се чете всъщност и се възприема.

п.п. Пътуващите към Югоизточна България не трябва ли да си почиват? Лека нощ от мен.

Чувствам се ... ненужна.

Свиквай. На моменти древния Колизеум е дребен и безличен спрямо предприемачите. :lol: Поне кръв не се лее...

Относно темата: За да мислиш както и да е, трябва да можеш да мислиш. А това е генетично обусловено, освен че зависи и от средата - ако край теб възхваляват Азис, най-много да станеш чалга звезда. Но по-скоро ще станеш кварталния хомо.
Точките с текста, както и други подобни теми с цитати, единствено напомнят преписано домашно в училище. Съвременната образователна система, и философия като цяло на обществото, е преписваческа. Копи - пейст. Почти всеки чака да му кажат какво да прави с живота си.
Богатството не се мери само с банкови сметки - Илия Павлов като имаше пари, които никога не би успял да преброи, какво постигна в живота си?

2. Ако си израснал в бедно семейство, отхвърли начина на мислене на твоите родители относно парите!
А може би твоите родители са останали бедни, защото са се посветили на теб?

Моите родители Вискяре, са останали бедни, защото са избрали грешната професия и тогава времената са били доста различни. Това, че аз като дете съм им коствал доста ресурси, не означава, че тези ресурси няма да се възвърнат. В нашата религия всички почитаме и уважаваме родителите си и възрастните хора като цяло. Това е гарант, че те ще имат спокойни старини, а няма да бъдат забутани в някой старчески дом или в отделен апартамент със 150лв. пенсия. А това, че не мисля като тях, не означава че те не са едни от най-скъпите неща за мен на света. Просто аз няма да повтарям грешките, които те са направили.

Но за да им осигуря добри условия на живот, аз трябва да си изградя стабилна месечна печалба, докато те се пенсионират. Защото както всички са наясно, пенсиите в България са смешни, а аз няма да позволя те да мизерстват!

От: Re: Мисли и действай като богат!

Тук съм много съгласен с AMOUN. Като мислиш като мишка, ще си мишка.

И некви простотии прочетох по нагоре. Нямало да ти каже някой богат, те манипулирали. :) Да, бизнесмени-мисшакири, може би. И под слушам някой се има предвид това, че трябва да хващаш важните неща и да навръзаваш факти, събития и т.н., а не някой да ти налива в главата. На готово. И това беше мега бизнес изказване.

Продължавам. Народа бил се набутал....това пък що за тъпо беше. Ако всеки прави пари от инвестиции, ехе, пей сърце. Добрите не се отказва, а другите са просто набутани от народа. Даже не намирам думи да коментирам писанията на този велик гении. Ние предполагаме, Господ разполага! Това в икономическите книжки не бях го чел. :) Абе, Рабин, ти си за нобелова награда бе. :) Няма толкова глупости на едно място. :)
Помниш ли преди да върне Биткойна - само моя скромна милост и blackout8 бяхме критични, почти. То се извървя половината свят да дава акъли за светлото бъдеще. Да беше "инвестирал" на 1220, че да видиш делител на пари на 2! А Лайта на 5 и нещо! И за имотите бях скептичен в пика на цените, баш затуй се разтикахме с приятелката, че искаше да се бухаме за 30 години. И всички около мен ми се подиграваха, вкл. и една приятелка икономистка. Като излязох прав идваха да ме питат за туй-онуй.
Айде, пиши ти да видим. Аз тъй мисля - тъй пиша, не е задължително да те кефи точно тебе.

От: От: Мисли и действай като богат!

Моите родители Вискяре,

Изказването ми бе образно.
(По принцип не обичам персонални оценки във форумите.)

Ама бъди си скептичен цял живот, твоя си работа. Като не може да дадеш нещо умно по темата си трай. Лесно е вярвай ми. Не ме кефи. Прав си. ;)

Като си толквоа голям мислител направи тема да видим към кое ще си скептичен, за да видим ние на къде да поемем на база досегашен опит. :) О, Нострадамусе. :)

Ако си търся поводи да сдухам капаците и аз ще дойда да те питам. :) Темата няма нищо общо в това, което ми говориш сега. Абе вие изтрещявате нещо.

Вискяр, не си прав за това, че може би родители му са останали бедни, защото са се посветили на него. И това отива с графа безполезни. :)

И за мишките да добавя. Бизнес се прави в специалността ти. Ако ме накараш и една метла не мога да оплета за пазара. Т.е. би било разумно да вляза в ИТ бизнеса нещо. Тия мотивационни приказки в първия пост са верни, ама много общи! Бошкаф и половина!
$INeed$, ти къв бизнес завъртя дося, че ме проглуши с викове!

голяма грешка

Последно редактирано:

... мога да ти напиша една евтина статия от 300 думи. Като за теб преференциалната цена ще е 1 лв. на дума или 300 лв...

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=46432

Нали пишеш за по левче на дума- вземаш скъпо ?
май само на приказки си голям?
Колко сантиметра ти е на думи?
:)
нали пишеш по-хубави статии от днес.бг?
Сайта ти нещо не се котира много въпреки хубавите ти статии и забавни новини?
гледам че и поръчките не валят?
Кой е виновен за това? аз че спамя?
или автора на тази тема? :)
Искаш ли едно състезание да спретнем, да те видим колко струваш?

Отивай да спиш, че ме дразниш! :twisted:

Re: От: Мисли и действай като богат!

И за мишките да добавя. Бизнес се прави в специалността ти. Ако ме накараш и една метла не мога да оплета за пазара. Т.е. би било разумно да вляза в ИТ бизнеса нещо. Тия мотивационни приказки в първия пост са верни, ама много общи! Бошкаф и половина!
Да, общи са. Нормално. От тях се раздат подробностите. И всеки може да даде по един пример.

Моя личен е ... по точкава, в която в момента не се виждам с хора, които не са в "правилата" посока. Как се предполага да се видя с някой и да поддържам контант с него, който мисли на дребно, гледа да изкяри от теб, да те пренебрегне във всеки един момент. Махаш си пасива и това е. Имах приятел, който ми беше близък, но няколко пъти го игра тарикат и сега не виждам смисъл да се вждам с него. Ето ти детайли. :)

От: Re: Мисли и действай като богат!

Вискяр, не си прав за това, че може би родители му са останали бедни, защото са се посветили на него. И това отива с графа безполезни. :)

За да изкарваш сериозни пари, освен че трябва да умееш, е нужно и да имаш максимално свободно време.

От: Re: От: Мисли и действай като богат!

Да, общи са. Нормално. От тях се раздат подробностите. И всеки може да даде по един пример.

Моя личен е ... по точкава, в която в момента не се виждам с хора, които не са в "правилата" посока. Как се предполага да се видя с някой и да поддържам контант с него, който мисли на дребно, гледа да изкяри от теб, да те пренебрегне във всеки един момент. Махаш си пасива и това е. Имах приятел, който ми беше близък, но няколко пъти го игра тарикат и сега не виждам смисъл да се вждам с него. Ето ти детайли. :)
Нещо не мога да разбера каква контра играеш. В момента не ходя на работа и мисля едни неща да правя като самонает. Устройва ли те?

Ок, поехте щафетата, аз се оттеглям на заслужена почивка :) Оня ако се върне, свиркайте :lol:

Re: От: Re: От: Мисли и действай като богат!

Нещо не мога да разбера каква контра играеш. В момента не ходя на работа и мисля едни неща да правя като самонает. Устройва ли те?

Какво да ме устройва, ни сделка не правим. Ти излизаш с един 100 километров пост, който бие подсечка на автора, аз ти връщам, че не правиш темата по-добра.

От: Re: От: Re: От: Мисли и действай като богат!

Какво да ме устройва, ни сделка не правим. Ти излизаш с един 100 километров пост, който бие подсечка на автора, аз ти връщам, че не правиш темата по-добра.
Оф, като ти видях и подписа...

Горе