Да,явно някои имаме имунитет :lol:
Аз не мога да разбера, как хора които се имат за интелигиентни, да вЕрват на такива дивотии.
Ти остави това,ами както субсидията на Герб и парите на Прокопи са запорирани в КТБ,скоро ще почнат да им плащат в амфети,и тогава гледай за какво зомбиране става въпрос :lol:Хайдееее, гледай сега цирк, само като им запуснат от горе и на оплюха веднага , че сме червени маймуни, боклуци и какви ли не.
Обаче в бг. е по-лошо оти нали ни пуснаха и "щит" сега вече могат да си манипулират всичко, бокича сега като прочете какво сме писали, и звънка на службите и бърнито и норта веднага ги включват тука да плюят :lol:
Ти остави това,ами както субсидията на Герб и парите на Прокопи са запорирани в КТБ,скоро ще почнат да им плащат в амфети,и тогава гледай за какво зомбиране става въпрос :lol:
Ще бе братле, все-едно да не вярваш, че има извънземни, или че сащ разполагат с малки компове като нас. Във всяка една лъжа или измислица има голяма доза истина, дори и в филмите.
Също така, дедо ти Коледа, обикаля и раздава подаръци, а един мармот завива шоколада в станиол.
Аз не мога да разбера, как хора които се имат за интелигиентни, да вЕрват на такива дивотии.
Последният ледников период преди 12000 години, както и изригването на Кракатау 1883-та също са ги направили американците с ХАРП. А кометата избила динозаврите реално не е комета, а Тесла е можел да пътува във времето и е ходил да ги взриви. Доказателства - из дневниците на Буда, Тутанкамон и Боко, както и в архивите на папата.
^ Материал за статия, някой драскач да се заеме.
Изяж си Сникърса,братле
Боцко ходи на инструктаж в Щатите,че тук много го слушат,не мо'е се изпикае човека... :lol:По скоро ти иди да се прегледаш. Боко бил ходил в щатите да проси бедствие...
Абе вие луди ли сте или сте ненормални?
Технологията ЛайHAARP кво прави?
По скоро ти иди да се прегледаш. Боко бил ходил в щатите да проси бедствие...
Абе вие луди ли сте или сте ненормални?
Технологията ЛайHAARP кво прави?
По друг начин не може да се обясни неистовата подкрепа за него, иначе трябва да казваме, че по-голямата част от населението е малоумно, което реално ще е по-голямата обида.
Хайде не харесвате лява политика, ами има и други десни парти с хора толкова по-кадърни и интелигентни, а те ходят пада си гласуват за този малоумник дето акъла му е по-малко от на аспиринчето половинката.
Че и ми го защитават, много бързо забравиха за всичките му издънки изцепки и простотии. Пък тук в форума ми е още по- интересно на хора които са в it сферата да го защитават, като ги пращаше да пасят овце щото нямали работа.
Искате дясно гласувайте си за дясното, и за реаниматорите да е там поне има умни хора.
Пускам си пак поздравчето за феновете му които са в форума да си го по припомнят, че много бързо му забравят глупостите. За жалост нямаше как да събера всичко в времетраенето на една песен, а в момента нямам рам за да по направя още серийки, но пък е пълно с цирковете му в целия нет.
[video=youtube;f2vt3_z_RhA]https://www.youtube.com/watch?v=f2vt3_z_RhA[/video]
А някой може ли да ми каже на кои науки е доктор Бокича? :?:
Преди малко гледах по новините,че иронизира Ореха,и каза:"...Иронизира мен-Доктора на науките"... Затова питам верните му поклонници.Не ме обиждай,моля!Доктор на Тъпанарските науки е.
И ти с тия тъпи теми и въпроси, ще се дипломираш с отличие скоро.
Не ме обиждай,моля!