Съжалявам, че Ви се налага да минавате през такова изпитание. Желая Ви здраве на Вас и на Вашето дете. Има добри специалисти - и в България, и в чужбина. Въпросът е човек да се информира и да знае къде, кой, как лекува. Много често за жалост трябва да се опира до "връзки" и "контакти", което за мен е недопустимо в сферата на здравеопазването. Това е човешки живот в крайна сметка.
Разберете, че аз не съм против това хората да връщат в обществото част от заработеното, но не под тази порочна форма, наречена данъци. Не насилствено, не под заплахата от наказания. Посочих по-горе, че конкретно аз дарявам на редица благотворителни организации и кампании и вярвам, че това е начинът по който трябва да се финансира всичко и който ще бъде много по-ефективен.
Сега, когато плащате данъци, докато минат през всички чиновници и преразпределители на които се плащат заплати, после минат през тия, които крадат и разпределят на "наши хора", какъв % от данъците Ви отива обратно в обществото, как мислите? Дали има дори и 50%?