айде четете малко коментари, iabank.bg това е банката за чекове ...Да се оплача днес от Уникредит Булбанк - отидох в един клон и от там ми казаха, че не работят с чекове....
Някой пробвал ли е в Емпорики?
ДСК за сега са най-добрите за мен,обменил съм доста чекове и останах доволен ,пробвах и други банки ,но от ДСК съм най доволен.То реално погледнато няма кво да се коментира това,не е кола да изброяваме "+" и "-" и в която банка да иди те ще ви обменят чека.За това избора е ваш
аз знам за много малко хора които минават този лимит но не отричам че и ти не можеш да го минеш...crowdadmin имам чувството че преразказваш моята история Абсолютно едно към едно с тази разлика, че аз си занесох лаптопа в банката, понеже съм "некадърна" и ги накарах те да ми инсталират сертификата. Е ... не можаха. Накрая се опитаха да го инсталират на техния компютър ... е и там не успяха! Е ... смених банката. Сега съм в ЦКБ, но получавам парите с wu а не с чек. Лошото е че лимита на на гугъл за wu е $10k а живот и здраве скоро може и да мина този лимит. Тогава май ще се наложи пак да минавам към чековете ... но тогава ще му мисля!
Поздрави!