От: Не е Демокрация, когато не е в наша полза
Преди малко съобщиха, че са го разблокирали вече - без никакво конкретно обяснение за блокирането.
Ето новината за блокирането и пускането отново -
цък
При всички случаи "демократичните" похвати и действието си остават.
П.П. Не мога да разбера защо не си проверяваш източниците, ПРЕДИ да пишеш.
Разгледах ти блога, видях, че учиш политика - похвално, но много странни
и едностранни постове пишеш.
Пристрастен си, което е позволено за лаици като нас, но не и за човек с претенции да става политик!!!
И още веднъж - проверявай си инфото!
Ето за гледанията и абонатити на канала, който е официален канал на медията rt.com
1 230 042 абонати
1 141 817 817 показвания
Член от: 28.03.2007 г.
1. Не виждам официалното съобщение от страна на youtube. Със сигурност са изпратили уведомление до RT за случая, независимо дали е блокиран или разблокиран. Как иначе ще разберат? Ще цъкат рефреш на страницата през 5 сек. ли? Има нещо недоизказано тук. Не бързам да си вадя заключения. Ще изчакаме и ще видим какво още ще се появи.
2. Какво имаш предвид под странни и едностранни постове? Коя е тази една страна? И защо това, че вижданията ми не съвпадат с твоите ги прави странни?
3. Пристрастяване за щастие няма, аз като свободен човек мога да си позволя да пиша за каквото ми хрумне, както ми хрумне. Независимо дали е едностранно, двустранно и ли многостранно. Не пиша за да бъда харесван от всички, а за да изразя личното си мнение. И много обичам някой да ми казва какво да правя и какво да не правя, как да пиша и как да не пиша. Странно защо обаче тази критика все идва от хора, които една смислена статия, доклад или проучване не са направили в тази тематика, камо ли да са отдали голяма част от времето си на темата.
4. "човек с претенции да става политик" интересно, искаш да кажеш, че политици трябва да са само такива , които си изменят мисленето и говоренето на ден по два пъти или такива, които отстояват нещо и го защитават. Аз вярвам в това, което правя и знам защо го правя. Не мога да бъда разколебан. Аз защитавам принципи, идеи и идеали, заради които съм влязъл в политиката, с идеята да ги видя реализирани. За да си политик не трябва да си лицемер или шоумен, да се опитваш да се харесаш на всички. Може да ви звучи прекалено идеалистично моето виждане , но на политиката са необходими повече идеалисти и прагматици, по-малко кариеристи, лицемери и егоисти слагачи. В политиката няма място за егоизъм и егоцентризъм.
5. И още нещо, забелязвам тревожната тенденция в която все повече хора не боравят с факти и реални аргументи при формирането на позиция по даден въпрос, а за сметка на това подхождат с емоционалност, липса на елементарно възпитание, арогантност, грубост и използване на цинизми с цел да се уязви опонента.
За проверката на инфото всеки си интерпретира нещата както иска. Не се споменава, че тези 1 230 042 абонати и 1 141 817 817 показвания са сборни между 14 канала на RT, а не главния, за който се казва, че е бил блокиран
Нека и не издребняваме за милиардите гледания, все едно да кажа, че протестиращите 101 души са всъщност стотици
П.П.
Russia Today’s main YouTube channel appeared to be the only one blocked.
Two other channels geared at American and Russian audiences respectively were still available.
http://www.buzzfeed.com/maxseddon/youtube-blocks-russia-todays-channel-for-misleading-content