Просперитетът се вижда от това, как живеят хората там и какво е състоянието на държавата. Били взели заем, били девалвирали валутата - това са механизми. Би ли ми казал за западна държава, която да няма заем към МВФ? Голямо нещо е пропагандата, бил си там, видял си че всичко е наред, но не - лошо било. Кое му е лошото, че си прочел в уикипедия, че били искали заем от МВФ?Невероятен довод. Така ли защитаваш ти Просперитета на Белорусия!?!?
Остави това сега, кажи за МИЛИАРДИТЕ ГЛЕДАНИЯ и спрения ютуб канал по-горе :lol:
мръсни капиталисти от youtube :lol:
...За мен България си е моя дом, имал съм възможности да живея в чужбина, но не съм искал. Просто съм такъв Може би отчасти се дължи на факта, че предпочитам да остана и да се опитам да направя страната по-добра за живеене, отколкото да избягам в по-добра за живеене страна...
Що не кажеш колко външен дълг има Унгария, понеже съм казал, че това ми е любимата държава от ЕС?
Това са оправдания
Не ти вярвам, за мен просто преиначаваш нещата, за да се оправдаеш пред себе си и пред околните.
Останал си защото така е по лесно, мързел, страх, слаб характер... и още много подобни могат да те спрат да го направиш...
Когато някой започне да ми гоори глупости че предпочитал да остане тук за да помага на родината си за мен е лицемерие.
Подобно е държанието на дебеланите: "ами мен така ме харесват, на мен ми е добре, целулита ми омекотява като стоя седнала."
Добре им е друг път...
Обичайната, май последният път така те насрах, че не си писал от половин година. Айде обратно в килера, ще пиша за каквото и когато си поискам. Ако имаш проблеми с това, не ме чети или репортвай на админите.3-4 пъти по-голям от нашия, е и?
Тезата ми е обичайната - не говори за неща, дето не ги разбираш (икономика), а се съсредоточи в отстояването на християнските ценности, генетичната ти карта, антиглобализЪма, педерастията, и там другите ти обичайни дъвки.
Ако заминеш в чужбина бягаш, ако останеш си лицемер. Няма угодия за българина и това си е. Добре, че не робувам на чуждото мнение. Мързелив съм бил - да ми знаеш биографията случайно? Работя от 16 годишен, но какво ли значение има това. Мързелив съм щом ти си го казал! Страх ме било? От какво? Обиколил съм половината свят като съм оставал не малко време в чужбина, от какво да ме е страх от "ЧУжбината" ли? От чужденците? От комуникацията с тях? Кажи ми как ти си със силен характер и защо? Интересно ми е.
продължаваш а се оправдаваш
не се опитвай да заблудиш мен, обяснявай се на себе си.
Това че си работел от 16 годишен не те прави работлив.
аз съм адски мързелив, но работя нали, защото ме е страх да не стоя гладен.
Не угаждай на българина, угоди на себе си.
Щом се палиш и се обясняваш, значи ти е гузно и затова се пениш, яд те е на себе си, но така е по лесно да се зъбиш на друг.
Но разбрах от писането ти каква е истината, останал си тук защото не ти стиска.
Ами не, нямам силен характер, мързелив съм, страхлив съм и си останах тук да си мизерствам...
Просто не си търся оправдания за това че съм неудачник
Американската, пропаганда никога не е спирала И Гугъл и Феисбук, не са създадени случайно, каквото и да говорим, те обслужват ЦРУ