Не е Демокрация, когато не е в наша полза

От: Не е Демокрация, когато не е в наша полза

Американската, пропаганда никога не е спирала И Гугъл и Феисбук, не са създадени случайно, каквото и да говорим, те обслужват ЦРУ

Н.Делчев, там е работата, че все още главната редакторка чака официалното обяснение от youtube
поради какви причини е бил блокиран и часове не е бил достъпен канала.
Във видеото е показан скрийншот от канала по време на блокирането му.
Ясно се чете горе в лентата - за разпространяване на лъжи и спам.
Моят въпрос беше свързан именно с това - кой и по какви критерии определя кое е
лъжа и спам и кое е истина?!

Моля да коментираш това като специалист по демокрация.

Невероятен довод. Така ли защитаваш ти Просперитета на Белорусия!?!?

Остави това сега, кажи за МИЛИАРДИТЕ ГЛЕДАНИЯ и спрения ютуб канал по-горе :lol:

мръсни капиталисти от youtube :lol:
Просперитетът се вижда от това, как живеят хората там и какво е състоянието на държавата. Били взели заем, били девалвирали валутата - това са механизми. Би ли ми казал за западна държава, която да няма заем към МВФ? Голямо нещо е пропагандата, бил си там, видял си че всичко е наред, но не - лошо било. Кое му е лошото, че си прочел в уикипедия, че били искали заем от МВФ?

Belarus pays $84.4m off IMF standby loan principal

Чети:

From January 2009 through April 2010 Belarus accomplished a standby program backed by a $3.5 billion IMF loan. It allowed the country to secure positive dynamics of several economy and monetary management indicators. This year has seen the peak of the repayment of the loan.[/B] The previous time, on 11 October 2013, Belarus paid 64.7 million SDR or the equivalent of $99.3 million.

In 1992-2008 Belarus tapped into IMF resources twice: $217.2 million from the Systemic Transformation Facility and $77.4 million via the standby lending mechanism. In February 2005 Belarus fully paid out those loans.

Взимаш заем, върши ти работата и си го връщаш, аз проблем не виждам.

Няма нищо общо с конкретните неща, които съм видял там. Казах ти, че просто имах такова усещане на потиснатост. За мен България си е моя дом, имал съм възможности да живея в чужбина, но не съм искал. Просто съм такъв :) Може би отчасти се дължи на факта, че предпочитам да остана и да се опитам да направя страната по-добра за живеене, отколкото да избягам в по-добра за живеене страна. За заемите съм съгласен, взимаш, вършиш, връщаш. Но по начало е порочна система и ако не знаеш какво правиш можеш много да затънеш. Да се надяваме случая с Беларус да не е такъв.

Ред, избърши си пяната по устата, остави икономиката и върви следи педалите какъв филм са снимали, там си по-вещ.

The economic model that Lukashenko installed in Belarus is disastrous. The external debt of Belarus has increased from 6.8 billion USD in 2007 to 34.2 billion in 2013. Relative to the GDP, the external debt already constitutes 53,4 %.
http://finance.yahoo.com/news/belarusian-organizations-protest-against-imf-220200754.html

http://www.tradingeconomics.com/belarus/external-debt

В тази тема все още чакам отговор от Делчев на въпроса ми от пост 82.

Teo, отдавна не беше излизал от килера :lol:

Какво ми ги показваш тия неща? Каква ти е тезата? Да ти покажа ли външните дългове на държавите от ЕС?

Що не кажеш колко външен дълг има Унгария, понеже съм казал, че това ми е любимата държава от ЕС?

...За мен България си е моя дом, имал съм възможности да живея в чужбина, но не съм искал. Просто съм такъв :) Може би отчасти се дължи на факта, че предпочитам да остана и да се опитам да направя страната по-добра за живеене, отколкото да избягам в по-добра за живеене страна...

Това са оправдания:)
Не ти вярвам, за мен просто преиначаваш нещата, за да се оправдаеш пред себе си и пред околните.
Останал си защото така е по лесно, мързел, страх, слаб характер... и още много подобни могат да те спрат да го направиш...
Когато някой започне да ми гоори глупости че предпочитал да остане тук за да помага на родината си за мен е лицемерие.

Подобно е държанието на дебеланите: "ами мен така ме харесват, на мен ми е добре, целулита ми омекотява като стоя седнала."

Добре им е друг път...

Що не кажеш колко външен дълг има Унгария, понеже съм казал, че това ми е любимата държава от ЕС?

3-4 пъти по-голям от нашия, е и?

Тезата ми е обичайната - не говори за неща, дето не ги разбираш (икономика), а се съсредоточи в отстояването на християнските ценности, генетичната ти карта, антиглобализЪма, педерастията, и там другите ти обичайни дъвки.

От: От: Не е Демокрация, когато не е в наша полза

Това са оправдания:)
Не ти вярвам, за мен просто преиначаваш нещата, за да се оправдаеш пред себе си и пред околните.
Останал си защото така е по лесно, мързел, страх, слаб характер... и още много подобни могат да те спрат да го направиш...
Когато някой започне да ми гоори глупости че предпочитал да остане тук за да помага на родината си за мен е лицемерие.

Подобно е държанието на дебеланите: "ами мен така ме харесват, на мен ми е добре, целулита ми омекотява като стоя седнала."

Добре им е друг път...

Ако заминеш в чужбина бягаш, ако останеш си лицемер. Няма угодия за българина и това си е. Добре, че не робувам на чуждото мнение. Мързелив съм бил - да ми знаеш биографията случайно? Работя от 16 годишен, но какво ли значение има това. Мързелив съм щом ти си го казал! Страх ме било? От какво? Обиколил съм половината свят като съм оставал не малко време в чужбина, от какво да ме е страх от "ЧУжбината" ли? От чужденците? От комуникацията с тях? Кажи ми как ти си със силен характер и защо? Интересно ми е.

3-4 пъти по-голям от нашия, е и?

Тезата ми е обичайната - не говори за неща, дето не ги разбираш (икономика), а се съсредоточи в отстояването на християнските ценности, генетичната ти карта, антиглобализЪма, педерастията, и там другите ти обичайни дъвки.
Обичайната, май последният път така те насрах, че не си писал от половин година. Айде обратно в килера, ще пиша за каквото и когато си поискам. Ако имаш проблеми с това, не ме чети или репортвай на админите.

Хахахохахапахааааа мечтай си льольо
Бегай, бегай

Ако си в кензис, моля не спами темата. Или коментирай без да намесваш личната си неприязън, или си .... знаеш :)

Ако заминеш в чужбина бягаш, ако останеш си лицемер. Няма угодия за българина и това си е. Добре, че не робувам на чуждото мнение. Мързелив съм бил - да ми знаеш биографията случайно? Работя от 16 годишен, но какво ли значение има това. Мързелив съм щом ти си го казал! Страх ме било? От какво? Обиколил съм половината свят като съм оставал не малко време в чужбина, от какво да ме е страх от "ЧУжбината" ли? От чужденците? От комуникацията с тях? Кажи ми как ти си със силен характер и защо? Интересно ми е.

продължаваш а се оправдаваш :)
не се опитвай да заблудиш мен, обяснявай се на себе си.

Това че си работел от 16 годишен не те прави работлив.
аз съм адски мързелив, но работя нали, защото ме е страх да не стоя гладен.

Не угаждай на българина, угоди на себе си.
Щом се палиш и се обясняваш, значи ти е гузно и затова се пениш, яд те е на себе си, но така е по лесно да се зъбиш на друг.
Но разбрах от писането ти каква е истината, останал си тук защото не ти стиска.

продължаваш а се оправдаваш :)
не се опитвай да заблудиш мен, обяснявай се на себе си.

Това че си работел от 16 годишен не те прави работлив.
аз съм адски мързелив, но работя нали, защото ме е страх да не стоя гладен.

Не угаждай на българина, угоди на себе си.
Щом се палиш и се обясняваш, значи ти е гузно и затова се пениш, яд те е на себе си, но така е по лесно да се зъбиш на друг.
Но разбрах от писането ти каква е истината, останал си тук защото не ти стиска.

Логиката ти е убийствена. Като ти отговарям на твърденията за мен съм се бил палил и обяснявал, което, разбира се, пак е грешно действие от моя страна... Да спра да ти отговарям освен? Но тогава нещо друго ще измислиш, сигурен съм :)

Кажи за себе си - как си изградил този силен характер? В България ли си или ти е стиснало и си заминал?

Ами не, нямам силен характер, мързелив съм, страхлив съм и си останах тук да си мизерствам...
Просто не си търся оправдания за това че съм неудачник :)

Ами не, нямам силен характер, мързелив съм, страхлив съм и си останах тук да си мизерствам...
Просто не си търся оправдания за това че съм неудачник :)

Просто си го приел, браво. Радвам се за теб! :)

Американската, пропаганда никога не е спирала И Гугъл и Феисбук, не са създадени случайно, каквото и да говорим, те обслужват ЦРУ

Опа, днес излезе и потвърждението на тезата ти.:!:

оо тука само русофили сте се събрали

Събрали сме се само обективни хора. Аз лично съм единствено българофил.

Горе