Бартер реклама с новинарски сайт. Ако нещо имаш и ти, драсни ми. Ще се радвам да си партнираме.
Блинку се продаде на подлогарските фейк нюз сайтове на ГЕРБ! Върнете DataAddicted, make predpriemach great again!форума тва форума онова и накрая реклама на лайномет....
Чак пък. Обикновен новинарски сайт. Ако мислиш, че другите са нещо по различно от това, ще те разочаровам с отговора.форума тва форума онова и накрая реклама на лайномет....
?Блинки, тайтълите на личните съобщения се скрапват Не съм сигурен дали трябва да е така
Е как се чудиш, ми скрапва си се Ако някой е цъкнал на линк в самото съобщение, то url веднагически се индексира В момента си гледам тайтълите на личните съобщения в awstat
Човек, с какви вируси ти е пълен компютъра?Е как се чудиш, ми скрапва си се Ако някой е цъкнал на линк в самото съобщение, то url веднагически се индексира В момента си гледам тайтълите на личните съобщения в awstat
Абе няма ли вариант да се добавя от кога е регистриран потребителя или колко мнения има или пък поне какви сделки е направил че вече всеки ми се струва чисто нов регистриран и незнам кой от кога е тук ахах
това е за да не се чувстват новите репресирани, всички трябва да са равни, така каза ЕС!Абе няма ли вариант да се добавя от кога е регистриран потребителя или колко мнения има или пък поне какви сделки е направил че вече всеки ми се струва чисто нов регистриран и незнам кой от кога е тук ахах