Готово. Айде ще се ръчка пак заедно.Махния тази черна линия братле има специална идея да е така ... намекнах го тънко на няколко пъти
Виж файлът 14123
Бате, уебмастърски форум без подписи, е като жена без цици.Аз бих махнал подписите.
Да, ако не са те кво ще правим:Бате, уебмастърски форум без подписи, е като жена без цици.
То добре ама тук колко още има ...
[PHP], [HTML] - Programming Code Display
Displays text in one of several programming languages, highlighting the syntax where possible.
харесали ти подписа на бърнхикс?Това ми се вижда като за налагане на санкции.
Вижте, ако няма да се държим като нормални хора, лесно ще минем на старото. С два клика е. Разчитам на това, че няма да се злоупотребява както каза и Кула.
А бе върши работа и така, ама за чий са излишни кликоведобре човек с едитора толкова ли е зле... направено е малко по за начинаещи ама ще има и такива
Виж файлът 14131
Защо го пишеш на ръка? Има си бутон Insert и от там си добавяш код.Извадете моля ти се бутони за bbcode, че като напиша на ръка [ code ][ /code ] и ми се отщява да поствам
В правилата на форума е до 4 линка в подпис, ако има някаква промяна ще го променя. Ако няма - не се изживявай като някакъв авторитет в форума и да ми даваш наклон.....Да, ако не са те кво ще правим:
БЕТ365 ВЗЕ ЛИЦЕНЗ ЗА БЪЛГАРИЯ ! РЕГИСТРИРАЙ СИ НОВ АКАУНТ И ВЗЕМИ 100 % БОНУС | Частна Линейка - Емил Йотов |Регистрация в Бетфеър и начален бонус за ВСЕКИ нов клиент | Спорт
Това как ти се вижда? Никъв смисъл от форумни подписи.
.signature {
position: relative;
font-size: 9pt;
color: rgb(150, 150, 150);
padding: 5px 0 0;
margin-top: 5px;
border-top: 1px dashed rgb(18, 62, 111);
}
Предлагам това да го сложим като заглавие на форума в дясно докато пуснете реклами тамБате, уебмастърски форум без подписи, е като жена без цици.
Аз пак не стоплям каква полза може да ти носи подписа.Много добре седи скрииншотнах си го само че е голямо за реклама
Виж файлът 14133