TheVengefulOne
Active Member
От: Новите разпоредби за запаса.
Хаха, за такива типове трябва васектомия, не обучение...
Хаха, за такива типове трябва васектомия, не обучение...
@moneff, спести ми оправданията си. Като порастнеш още малко, може да ти дойде акъла. Пък ако не ти дойде, здраве да е, част от хората дори и да ги разстрелят като кучета, пак ще си плямпат глупостите за мир и гълъбчета. Пацифизмът е олигофрения сравнима с комунизма. В 21-ви век се работело с дипломацията :lol: Това че при нас няма война, не значи, че войната е спирала. Войната никога няма да спре, докато има хора. Това е в природата ни. И ако станела война щяла да приключи бързо - тоталната глупост. Ти новини не следиш ли, не гледаш ли каков се случва по света. Като гледам, войните не приключват бързо, нито се водят както едно време на фронта. Сегашните войни са неконвенционални, партизански войни, водещи се предимно в градски условия. Коя от сегашните войни е приключила бързо? Тая в Сирия, тая в Украйна?
И ти ли си насилван от индобългари в казармата?
Признай си де, живеем в 21-ви век, не е срамно.шкембелив чорбар, това ли ти дрънчи в кухата лейка, абсолютно съм сигурен, че ще си получиш куршума в гърба още в първата битка, сипи си сега за втори път днес!
Виждам, че индийските ласки в казармата са ти нанесли непоправими щети :lol:признай си, че си бил военен, не е срамно, поне за сираци и за бедни, а и за по-прости индивиди, които ги мързи да работят.
признай си, че си бил военен, не е срамно, поне за сираци и за бедни, а и за по-прости индивиди, които ги мързи да работят.
Най-обичам форумни плъхове да говорят какво съм и какво не съм.Редрума е форумен военен. Опита му като такъв се дължи главно на летописите на изтрещели полковници от илядо деветстин и балканската война.
Виждам, че индийските ласки в казармата са ти нанесли непоправими щети :lol:
сталин ги е пращал с една пушка двама, а отзад партийните секретари да чистят дезертьорите.
Не, не знам.
Не, не знам.
Родолюбие, йерархичност, дисциплина. Военните приници са приложими във всяка една сфера на човешкия живот (цивилния).Какви са нейните ценности?