Като идея - може да споделяш календара си от trackyourdividends, както и diversification графиката си - примерно веднъж на месец или нещо такова. Може би ще е полезна на някой, за да запълни дупки по такова портфолио за дадени месеци или сектори
Изглежда много добре, ако умножиш х1000
Споделям ги редовно. Имам и табличка, в която съм си направил календар, но не е готова да пусна линк .
Виж файлът 26571
Всъщност не го споделяш редовно - в темата няма ъпдейтнат календар или графика със секторите. Би било полезно на хората, които планират подобно портфолио
Да, новите акаунти били в Централна Европа, демек Унгария.
Към CE или IE е последния? И ако е CE - прехвърляш ли пари между акаунтите, че от съпорта ми казаха, че това е причината да не мога, ама да не се окаже, че е нещо друго.
Я кажи за дискаунта, че това изглежда супер. Не знам още дали ще стана платен, но определено радва.https://snowball-analytics.com
Ако правите регистрация я направете със спамерски email и ако се решите на платен акаунт ми свирнете да ви дам дискаунт.
Я кажи за дискаунта, че това изглежда супер. Не знам още дали ще стана платен, но определено радва.