Има полезни неща@freelancer мерси, че ме светна да спамя и във Facebook. Не се бях логвал там 1-2г.
Това дали не значи, че вече ще удържат 10% на EPD вместо 35% - https://ibkr.info/node/4706
Преди 10 дни прехвърлих моите ... нямаше проблем ... Единствено обаче прехвърля цели дялове ... Примерно ако имаш 10,3 акции ще прехвърли 10 те а 0.3 остават в револютПравил ли си го? На теория уж става.
Съпорта тогава ми казаха да се свържа с брокера им.
Отзад използват Driveweatlh, а те направо ме отрязаха, защото не съм директен клиент.
Преди 10 дни прехвърлих моите ... нямаше проблем ... Единствено обаче прехвърля цели дялове ... Примерно ако имаш 10,3 акции ще прехвърли 10 те а 0.3 остават в револют
Такси поне до момента не съм видял.Да пишеш после има ли такси.
Щото ако няма, когато спреда е подходящ, може да пробвам да купувам някои дивидентни в Revolut и после да ги пращам към IB.
Ами в револют не са ми спирали данъци и за bp, и за himx, което са си едни пари на разположение, и както вече отбелязах си е плюс.
Ся ми излиза друга въпросителна. Тия прехвърлени позиции ми ги води като отворени на цена вчерашния close.
Ама реално са ми на червено, което в ibkr вече изчезна. Като ги продам трябва да си гледам от револют покупките, че да не плащам данък и дали изобщо ще ми се признае, че в ibkr ще излезе продажба на печалба.
Както и веднага излиза въпросителната - покупки в револют, които са направили печалба и ги прехвърлим в ibkr - ще изчистим ли гейна?
И аз от скоро се запалих и следя темите,за жалост обаче много от нещата все още не ги разбирам,но ми е интересно и малко по малко се образовам,мислех да взема някой платен курс но за сега се отказах,има доста информация която е безплатна,повечето обаче е на английски с който сме скарани.