freelancer
Well-Known Member
Да, и при мен е грешно, тъкмо и аз мислех да пиша за такъв проблем.
Няма лошо за реферала, пусни линк на ЛС, но аз вече съм регистриран.
Да, и при мен е грешно, тъкмо и аз мислех да пиша за такъв проблем.
В момента има толкова много варианти за пазар, че чак става сложно кое по-напред да се вземе.
Следващите ми покупки ще са в REIT сектора, но по-конкретно в elderly care на Healthcare компаниите в сектора.
Застаряващото население на западния свят ще ползва все повече тези услуги. Think about it
Надявам се да имам $500-600 за харчене през тази седмица за подобни покупки.
Е ти като ползваш филтър що изобщо е нужно да гледаш извън филтъра, не ти ли вади топ 10 на желаните компании?
Иначе аз пред HNC бих избрал OHI и LTC като първи покупки. Ама аз не гледам екс дейта.
С тея профити като проценти, сигурно таксите са повече да им пуснеш парите и да вземеш каквото искаш, отколкото профита за 6 месеца. Поне аз се сещам за по-бързи начини да се развъртят едни пари, дали с домейни, дали с някакви инвестиции за собствени сайтове, и парите да отидат в статии, след това листинг във флиппа - или си ги държите. Много слабо ми се вижда на мен от тея неща, които се постват.
Мда, EPD и ET са си трепач.
Може да преместиш акции от Револют в IBKR, само частичните остават.
Обаче от 2023 ET и EPD няма да се продават в Револют и трябва преди това да си ги продал, или ще ти ги закрият служебно - така че тая врътка вече не работи.
Доста хора са го правили, въобще не ти трябва да питаш съпорта, щото не помагат.