Имам желание от доста време да отворя скара - фаст фууд. Сега имам такава възмжоност, но естествено имам няколко въпроса. Предполагам, че има хора тук, които са се занимавали с тази дейност или се занимават още.
1. Какви документи ми трябват. Доколкото знам трябва разрешително от ХЕИ и т.н. Честно казано не съм разучавал подробно въпроса още. Вероятно в нета има доста инфо.
2. Горе-долу каква първоначална инвестиция ми би била необходима. Аз го виждам в рамките на 5-6 бона за разрешителни; фирми; уреди и т.н.
3. И един бонус въпрос - къде бихте направили вие скара - фаст фууд. Някакъв жокер да дадете за бизнес сгради; офиси; складове, където в близост няма много такива местенца за хапване. Става дума за София.
1. Какви документи ми трябват. Доколкото знам трябва разрешително от ХЕИ и т.н. Честно казано не съм разучавал подробно въпроса още. Вероятно в нета има доста инфо.
2. Горе-долу каква първоначална инвестиция ми би била необходима. Аз го виждам в рамките на 5-6 бона за разрешителни; фирми; уреди и т.н.
3. И един бонус въпрос - къде бихте направили вие скара - фаст фууд. Някакъв жокер да дадете за бизнес сгради; офиси; складове, където в близост няма много такива местенца за хапване. Става дума за София.