Последно мнение, жалко че толкова уж кадърни лапетии се захласнахте по един лайнярко.
За тези, които получават оргазъм от щръкнали линийки, ето ви една за смъртните случи от катастрофи в САЩ.
Aй отивайте да блъскате чепа.
Сравнението е тъпо, знам, просто пуснах нещо за душата на страхливите.
@Noke - активните случаи в момента са 106к, от които 6к са сериозните. Тва го пише в сайта дето снимаш.
Не е нужно да ми обясняваш, знам че ще станат повече. Но зелената графичка също расте, аз предпочитам да следя нея.
Вируса е шибан, и много заразен, тва е ясно.
Аз лично се пазя, не че ме е страх, че ще ритна кандилото, а щото имам да пазя много по-важен човек от мен.
Дразня са на хора, които не взимат мерки, но повече се дразня на такива гниди дето изкривяват данните през собствената си осрана от страх призма като
@Svetliooo циганина. Дано нямате близки и познати като това мишесърце, че е готов да ви бутне в огъня, само и само да спаси жалкото си животче.
Мерките са ясни, спазваме ги, спазвайте ги.
Гледам продължават да се дават идеи/пожелания дадени потребители да се заразял. Пичове и пички, след известно време, когато ваксинката бъде готова, всички ние, да и вие с оаканите дупенца, доброволно ще си ги дадем да ни боцнат с коронката.
Айде бъдете здрави...
Ето ви две теми дето може да ги разгледате с графики и картинки:
Круизния кораб: Diamond Princess
и
Не ща да ми отговаряте. Нема смисъл.