От: От 1 юни няма да се пуши в заведения, нощни барове, работни места и офиси
От този 500 лв. глоба, от онзи 500 лв. глоба, от трети, четвърти... Примерно за 24 h са направили 50 акта по 500 лв. = 25000 лв. Хубава кръгла сумичка а ? Оха кеф, готови парички ви ли идват мамицата ви мръсна а ? То хитро така - не бачкаш, ходиш си по заведения, обикаляш дет ти скимне, тоз ще глобиш, онзи ще глобиш и паричките валят от небето... Някой усеща ли за какво става въпрос в тази държава ? Проблема не са пушачите, тука целта е съвсем друга! Аз дето не съм пушач, ме дразни този закон, защото усещам че тука има друга задна цел! За нас непушачите също ще измислят как да ни глобяват за други неща, няма да ни оставят така да минем между капките. Просто някой иска да забогатява на наш гръб, без да работи, обикаляйки шляейки се по черноморието и си драска глобички. И така: ако всеки ден се пишат 50 акта за 500 лв. за една седмица това са 350 акта = 175000 лв. им идват ей така! Мислите че хазната ще се напълни от глоби ? Нее разбира се, парите ще потъват някъде другаде и хазната пак ще е на същото дердже.
Към пушачите един съвет: ударете ги по акциза! Купувайте само електронни цигари, не купувайте кутия цигари, а само електронни. Няма смисъл да давате пари, и да плащате за акциз, а някой си да ви забранява при положение че вече сте си платили акциза! Другия вариант е терминал-2 :wink: