Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Статус
Not open for further replies.
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Няма да продължи този цикъл дълго на всеки 4 години да избираме идиоти, те да крадат и нищо да не се променя. Всяко нещо има начало и край. Тиквоций с последните си изказвания ясно заяви, че са некомпетентни, хабер си нямата какъв е реалния проблем на държавата и ще си продължат същата политика. Обаче не вярвам да изкараме още 4г. положението е трагично с икономика и отделно готовите пари за харчене свършиха - ще почнат да теглят заеми.

Тиквоций ще реже лентата на края на третата българска държава.:(

За него е, а за другите не е.
Интересно мислене.
Четири годишен мандат, собствен кабинет, а не коалиционен, мнозинство в парламента, което гласува всичко, което кабинета пусне за гласуване...
И в крайна сметка какво направиха?
Докараха страната до поредната национална катастрофа

Наистина се чудя на тези, които ще гласуват пак за тях
Бахти лоботомията трябва да имаш за да подкрепиш отново тази шайка клептократи

Кво ги бърка политиците за държавата. Те нали гушкат дебелите заплатки, а след това и пенсийки, въртят си бизнеса, всичко им е безплатно, но не им стига и вземат подкупи... за какво изобщо говорим, оправия няма да има за българския народ. Всички политици са пиявици и много бързо забравят обещанията си, когато поемат властта :twisted:

Хайде герберчета сега кажете кво става?

Току що и Мирослав Найденов, каза че е подслушван от цоцко още от 2009 година!!!! В ефира на Бунак тв. :p

Хайде герберчета сега кажете кво става?

Току що и Мирослав Найденов, каза че е подслушван от цоцко още от 2009 година!!!! В ефира на Бунак тв. :p

Нищо няма да се случи. Цвинокио слон да го е*е не мърда.Нали си даваш сметка, че не може Бойко да не е знаел.
А след като е знаел трябва двамата да си вървят.Мислиш ли, че това ще се случи. Те по скоро гражданска война ще направят но от власта без бой няма да се откажат.

С тия "скандални" подлсушвания медиите си намериха голяма занимавка, а и социолозите ще изкарат някой лев като ги канят по предавания. Струва ми се обаче, че цялата тази простотия е нагласена, за да се замажат очите на хората, точно преди изборите. Бат Бойко, медийната звезда къде се покри последния месец? Защо бивши и настоящи политици изкарват семействата си извън България? Страх ли ги е или просто знаят, че нещата ще стават още по-зле? И защо всички определят подслушването, като нещо скандално и дори гнусно - щот ще им хванат далаверите и някой може да изгори ли?. Все повече се чудя как въобще някой ще оправи България...

Бат Бойко, медийната звезда къде се покри последния месец? Защо бивши и настоящи политици изкарват семействата си извън България? Страх ли ги е
Сам си отговаряш на въпроси ми се струва... Нормално да ги е страх, като знаят бойко убиеца на какво е способен.

Въпроса е от какво ги е страх. От Бойко или от прокуратурата, защото със сигурност всички са замесени в най-различни схеми

В прокуратурата още е пълно с герберски кадри, а от Бойко всеки нормален човек трябва да го е страх по подразбиране. Не знаеш какво можеш да очакваш. Във всеки един момент може да се случи нещо. А и Мирослав Найденов неслучайно е с охрана. На Цацаров вероятно му е пределно ясно за методите и мутренското минало на ръководните кадри в ГЕРБ.

Нещо в тон с темата :clap:

Танов се обажда на Дянков:
- Ало, Цветанов ли е?
- Не, Дянков е.
- А, нищо - казал Танов, то и Цветанов слуша.

Въпроса е от какво ги е страх. От Бойко или от прокуратурата, защото със сигурност всички са замесени в най-различни схеми

За да изнасят семействата си зад граница надали е прокуратурата. :wink:

Струва ми се, че прокуратурата този път се мъчи макар и притисната да свърши някаква работа - възможно е и да е постановка, няма представа, но ако не е и ГРОБ победят на изборите ще бъдат смачкани.

Трудно ще намериш човек без инстинкт за самосъхранение, а ако се е оперирал от такъв, то трудно ще се е оперирал от грижата за най-близките. Нормално е ако усетиш, че може да те сполети мутренско посещение, да вземеш предпазни мерки.
А това дали някой е говорил или неговорил за далаверите си по телефона не смятам за важно. Проблемът е самото подслушване. Има лични неща, които си казват хората, и с които може да се злоупотреби. Има и данни, които човек може да даде за себе си и/или друг във връзка с това кога, къде, с кого и по каква работа ще се среща (срещите най-често се уговарят по телефон). Има фирмени тайни и бизнес планове, които са много ценни в "случайно" изтекъл вид към конкуренцията.

Подслушването е практика в целия свят, въпроса е да се слушат правилните хора, за които наистина има обвинения или съмнения. Мен и да ме подслушват все ми е тая, няма какво да чуят и нямам кво да крия, но има много такива. В арабските страни смартфони с марката BlackBerry са забранени, защото СМС-ите не могат да бъдат проследени. Не случайно армията на САЩ, а и правителството са с такива жисиеми :)

ГЕРБ са изключили Мирослав Найденов от партията си. Трябва да им се признае, че са много бързи. Тодор Живков ако беше жив щеше да им завиди на репресивния апарат и стройната структура.

Преди малко в Лице в Лице по Бунак, съобщиха, че и Трайков си е признал за това по БНР.

Андрей Райчев ще вземе да познае, че всички ще напуснат тази изкуствена партия ГЕРБ. А бат Бойко чухте ли кво каза "тази партия си е на Цветанов" хаха колко хитра маймунка е, сега ще си измие ръцете с Цецко и после ще каже аз нищо не съм правил, той си е действал на свой гръб :lol:

Ей колко ще ми е кеф ако Цецо Крадецо се запознае със затвора отвътре. Толкова ми е противен тоя, че е така наистина с кеф ще го гледам (пък уж не съм такъв по принцип :D ).

В една нормална държава отдавна щеше да топли наровете в пандиза, но все пак по- добре късно, отколкото никога. Всъщност в една нормална държава никога нямаше да се издигне до нещо повече от общ работник.

А ГЕРБ наистина показват колко европейска партия са. Един член на ГЕРБ разкрива престъпление, извършено от друг член на ГЕРБ. Какво става? Разбира се, разкриващият престъплението е изключен от партията, а извършителят на престъплението е обявен от лидера за мотора на партията. Да живее логиката!

Андрей Райчев ще вземе да познае, че всички ще напуснат тази изкуствена партия ГЕРБ. А бат Бойко чухте ли кво каза "тази партия си е на Цветанов" хаха колко хитра маймунка е, сега ще си измие ръцете с Цецко и после ще каже аз нищо не съм правил, той си е действал на свой гръб :lol:

Ти остави ами днес и двамата са в Златоград на нищо път от границата, дали няма утре да се чуе, че са изчезнали. :lol:

Ти остави ами днес и двамата са в Златоград на нищо път от границата, дали няма утре да се чуе, че са изчезнали. :lol:
Открийте разликите
382160_158649334303415_1247891738_n.png

Статус
Not open for further replies.

Горе