Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Статус
Not open for further replies.
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Норта и ония другия като пуснах темата за сигнала на Сергей Станишев - умряха да се подиграват и да обясняват, че това била измама, компромат и какви ли не глупости, че даже пускаха снимки на различни краийслери. Да и имам насраните гащи като се разбра, че такава техника и кола е имало и е обикаляла из улиците нерегламентирано. Пък да не говорим, че и министър на герб съобщи това.

Хахахах колажа е много як, и за съжаление верен :)
Нищо чудно и те да изчезнат ако им напече ако под дупетата. Колкото до Миро Найденов, той милия очакваше че като го погнаха от прокуратурата някой от големите етажи на партията /Б.Б или ЦВ.ЦВ/ ще застане зад него и ще го защити, е да, ама това не се случи. Метнаха го на вълците или дет се вика, дадоха го курбан. Той разбра на къде и от къде духа ветреца и се разплямпа.
Сега ако има закони и прокуратора, на Миро трябва да му лепнат и съучастие в престъпление /отделно от тия другите дела дето ги водят срещу него/ знаел е, а си е траел. Това автоматично го прави съучастник :)
Единственото спасение на ББ и ЦЦ е да влязат в парламента, там все ще се опитат да си оправят батаците. Обаче, ако не влязат /искрено се надявам да е така/ и примерно друга партия спечели, спукана им е работата и на двамата. Поне единия от тях ше търка наровете в централния.

Норта и ония другия като пуснах темата за сигнала на Сергей Станишев - умряха да се подиграват и да обясняват, че това била измама, компромат и какви ли не глупости, че даже пускаха снимки на различни краийслери. Да и имам насраните гащи като се разбра, че такава техника и кола е имало и е обикаляла из улиците нерегламентирано. Пък да не говорим, че и министър на герб съобщи това.

:lol:
кога съм казал, че е лъжа? :shock:

много обичате да преиначавате думите, вие долни бесепарчета

Поредната порция л*йна. http://afera.bg/razsledvania/42091.html

Мдаммм тъкмо по канал 3 собственичката на афера говореше за това.

А иначе какво очакваш? Три години и половина л*йна, няма как да не мирише, само дано им замирише и на защитаващите го.

Получени са аудио файлове с разговори между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов. Звуковите файлове са над 15 на брой.

По темата шефът на Националната следствена служба Бойко Найденов заяви, че не е чувал нищо подобно, предаде репортер на novini.bg. По думите му, всичко с тези СРС - та вече е прекалено. Според Найденов, в една правова държава тези неща не са нормални.

Извадки от аудио записите:

Николай Кокинов – градски прокурор на София: Добро утро.

Мирослав Найдено – бивш министър на земеделието и храните: Аз съм се дегизирал.

Н.К.: Дегизирал!? /към друг/ Вода нищо друго не искам.

М.Н.: Отслабнал ли си?

Н.К.: Само умствено. Преследват ме. Аз съм репресиран.

М.Н.: На една шейна, дет вика Шефа, са ни качили.

Н.К.: Ааа, качили, ма забраихте ма сичките.

М.Н.: Мене, ме най забравиха. Ама,…

Н.К.: Тебе не знам кой ти вади ножа. Сигурно ти приказват, че аз ти го вадя, ама…..

М.Н.: Не? Той затва Шефа искаше, той затова ти се обади снощи…

Н.К.: Няма идея кво се случва в крайна сметка. Някой нарежда отгоре. Кой ти скача? Това ни е интересното.

М.Н. Не знам. Казах му на Шефа, той каза – Цецо. Мисля, че е Цецо. За да има такава атака и то координирана атака….

Н.К.: Значи това го прави Главния. Еманципира ли се вече.

М.К.: Защото Той /главния прокурор/ първия път като се изказа, директно атакува и теб.

Н.К.:К'во да ти кажа…..

М.Н.: Цацаров казал на Шефа, че отдолу го натискат да ми повдигне обвинения.

Н.К.: Крият от мен делото. Аз съм репресиран от всякъде. Президента ми скача вече.

М.Н.: А той що?

Н.К.: Ми не знам.Щот сме били хора на Бойко. Не мога да разбера к'во се случва – кой от кои е ?

М.Н.: В събота и неделя бяхме с Шефа и аз му викам, че ще ми пишат постановлението за привличане. И той вика: „Глупости как ще приличат?“. И в понеделник получих призовка.

Н.К.: Виж сега, началника си избра главен прокурор.

М.Н.: Знаеш ли кое е лошото, като са го разпитвали тоя Симеонов…

Влиза Бойко Борисов.

Б.Б.: Ебати ташака. Слави Бинев да има по-висок рейтинг от Костов.

Н.К.: Ха-ха-ха. А Кокинов да пише?

М.Н.: И после в дисциплинарката.

Н.К.: И после да.

Б.Б./към друг/: Дай една пура.

М.Н.: Марешки си е платил и днес е на първа страница на „Труд“ и „24 часа“. Пълнят гушите на медиите.

Б.Б.: Поболяхте ме.

Н.К.: А какво да кажа аз? Защо ми скача президента бе? Бил съм твой човек.

Б.Б.: Той, ако е казал, че си мой човек, то т'ва е хубаво.

Н.К.: Хубаво, ама началника ми по друг начин го представя.

Б.Б.: В смисъл?

Н.К.: Ми каза,че президента му се скарал – до кога ще ги търпиш тия…Както се казва, не са хубави тия работи. Нещо, репресират ме….Червените ме репресират.

Б.Б.: Кои са червените?

Н.К.: Хи-хи-хи. По принцип. Всички ме репресират. Янето ми скача.

Б.Б. За кое?

Н.К.: За енергийните дела. Гриза дървото. Ще кандидатствам за апелативен прокурор. Искам там вече да ходя.

Б.Б.: Къде е т'ва?

Н.К.: Апелативна прокуратура. Искам да ходя там вече.

Б.Б.: А София?

Н.К.: Не ми се седи тука повече.

Б.Б.: А този Джамбазов на кой е човек? Аз знам кой го е назначил. Сашо Арабаджиев се е обадил на Филчев и го молят Станишев и Първанов.

Н.К.: Той ми е градски, от Ямбол е, по-малък е от мене. Малко гей си пада, ама….

Б.Б: Не малко, той си е откровен педерас.

Н.К.: Е да де, ама иначе си е добро момче. Умно момче.

Б.Б: Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм педал.

Н.К.: Хи-хи-хи.

Б.Б.:…за да мислят, че съм интелигентен. Кольо Филчев ми разказа цялата му история. Нали знаеш, той е като СД – като му щракнеш копче и почва да разправя с години и с дати.

Н.К.: Е той Джамбазов, Бойко Найденов го взе. После и аз си го взех.

Б.Б.: Да не би и ти да обичаш така…..

Н.К.: Ми де да знам, не съм пробвал, Ама може и да е хубаво. Знае ли човек на тази възраст.

Б.Б.: Е той не беше ли тоя дето ходи да разпитва Овчаров в кабинета му?

Н.К.: Да даже му се караха. А за Миро Найденов, мен т'ва дело ми го крият.

Б.Б.: Кой го крие?

Н.К.: Ръководството на прокуратурата.

Б.Б.: Кой?

Н.К.: Караш ме да говоря срещу началника си ли? Наблюдаващия прокурор докладва всяка вечер на Боби Сарафов.

Б.Б.: Боби Сарафов е?

Н.К.: Ми докладва си, предполагам, че е по разпореждане на Цацаров щото тази дисциплинарка ми е голям чатал на врата. Всеки ме изнудва.

Б.Б.: А Апелативен по-хубаво ли е от Градски?

Н.К.: Ами по-високо е. Три граници са. Долу от Благоевград горе до Видин. Обеща ми едно /да стане главен прокурор/ а то не стана. Моя мандат изтича след три години. Няма какво да правя тука. Освен това ще съм втора инстанция на СГП, а и не само на нея.

Б.Б.: А неговото дело /визира Миро/ как го виждаш като прокурор?

Н.К.: Ми никак не го виждам. Неговия свидетел, как се казваше, Симеонов, пак е бил отбой. Казаха ми, че дръпнал си го бил нещо. Така ми казаха от летището. Сериозно ти говора. Без неговите показания аз не виждам кво има по делото. Имат само тия СРС-та на Калинка.

М.Н.: Те сега искат да привличат и Малена към мене.

Н.К.: /към Б.Б./ Не ми се подсмихвай, ти си го избра.

М.Н.: А по второто дело – това за пиарките. Там тая другата, Накова.

Н.К.: Братко дишат ти във врата. Познай кой е от три пъти. Не съм аз. Питай началника да каже.

Б.Б.: Кой?

Н.К.: Ти. Питай главния кво му се върти във главата. На мен не ми казва. Изненадва ме непрекъснато. Днес ме бие, утре ме гали. Ето за това искам да стана, Апелативен да отида…..Главния ми каза да разпънем като Христос журналист от Медиапул Борис Митов. И той е гей.И наркоман и гей. Нали съм все главен бушон /към Бойко/ нещо взех да са уморявам. Сериозно ти говора. Много ми идва. Удар след удар. Всеки ма цака. Мъка ми е…..

Б.Б.: Роман мое ли си го ебе Джамбазов или не мое?

Н.К.: Според вестниците още един от заместниците ми е гей.

Б.Б.: Роман си е манаф малко.

Н.К.: Е приятелчета са си с Джамбазов.

М.Н.: Е то прихваща.

Н.К.: Не знам к'во прихваща но нещо съм нервен напоседък.

М.Н.: И на мене ми е същото.

Н.К.: Не е хубаво. Твойто си е твое, мойто си е мое.

М.Н.: Теб като прокурор те питам – при условие, че този си е променил показанията, те не могат ли да го прекратат.

Н.К.: Могат.

М.Н.: Е що не го прекратяват. Нали такава беше уговорката? Отиваш разпитват те и край.

Н.К.: Аз съм репресиран в момента. Нямам поле за изява. Аз го питам Джамбазов той не ми казва нищо. Лъже ме. Знам. Според мене, с ръка на сърцето, няма да издържи делото. А за другото дело, за медийните поръчки, чух една клюка, която ако искаш ще ти я кажа, ако искаш няма да ти я кажа.

М.Н.: Кажи.

Н.К.: Предлагат сделка и май е приета от девойки, една от които е дамата, с която живееш. Да свидетелства срещу тебе, за да не и повдига обвинение.

Б.Б.: Тоя не ти е проблем, тая ти е проблем.Още преди една година ти казах.

Н.К.: Е значи мисла в правилната посока.

Б.Б.: Проблем ти е тая, която може да те накисне по най-безобразния начин. Така че отивай и се оправяй.

М.Н.: Аз там притеснения нямам.

Б.Б.: Ако тая, къде живее при мене ходи да ме топи, чия е вината? Това което ти го казва човека…

М.Н.: Е то нали е клюка.

Н.К.: Клюка ама.

Б.Б.: Ама има логика.

Н.К.: Отивам при началника си на репетиция. Не знам дали ще се върна.

Кокинов си тръгва. На тръгване предава на Борисов резултати от прокурорски проверки преди да са обявени от прокуратурата. Юристите ще преценят престъпление по кой текст от НК е извършил.

М.Н.: /към Бойко/ Значи Шефе, тя няма да ме издъни. Марга е много близка с Калина. И след като я осъдиха за дипломата тя пак се вижда с нея.

Борисов говори по телефона.

Б.Б.: С Бареков как беше?С тоя капут!

Борисов говори по телефона. Мълчанието на мутрите.

Б.Б.: Ще приказват срещу себе си.

Б.Б.: /към Миро/ Лудия не ти е проблем. Т'ва ти е проблем щото са европейски пари.

Получени са аудио файлове с разговори между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов. Звуковите файлове са над 15 на брой.

аз аудио файлове не видях?

Извода е, че децата на Цветанов не са от него

Аудио файловете в offnews.bg - и да ги видиш какво? Да не мислиш, че някой ще пусне измислена стенограма? И да ги слушаш 100 пъти, все тая, тея са толкова нагли, че няма накъде - такива наглеци не сме имали никога.

Извода е, че децата на Цветанов не са от него

Аудио файловете в offnews.bg - и да ги видиш какво? Да не мислиш, че някой ще пусне измислена стенограма? И да ги слушаш 100 пъти, все тая, тея са толкова нагли, че няма накъде - такива наглеци не сме имали никога.

четох част от стенограмата още сутринта
но аудио файловете не бяха пуснати
разбира се, че ако има аудио не може да се каже, че стенорамата е измисена

само три са - другите 12 :D

да не мислиш, че по времето на сергей не е подслушвано?
а и Борисов още през 2011 е казал че се подслушва - нещо от типа "всеки трябва да работи така както би работил ако знае, че го подслушват"

По времето на Сергей такива скандали не е имало, а пък да не говорим, че никога не се е налагало хора от БСП да си изнасят семействата в чужбина и да стават защитени свидетели - това значи, че тези хора са напълно ясно на какво са способни цв.цв и бойко и имат истински СТРАХ. Такива работи не са се случвали, извинявай ама Станишев не даваше по 100 милиона на година за подслушване, да не говорим, че тези автомобили са закупени след идването на ГРОБ.

Сега ми е интересно как ще реагират особено боко борисов какво ще се оправдава, нали гарантираше за него, сега като се чуе на аудио файлове, интересно ми е Станишев ли ще е виновен пак :D

Сега ми е интересно как ще реагират особено боко борисов какво ще се оправдава, нали гарантираше за него, сега като се чуе на аудио файлове, интересно ми е Станишев ли ще е виновен пак :D

Мен ми е интересно, как след всичката помия три години и половина има все-още хора (да не използвам груби термини) които го защитават.

такива скандали не е имало

a преди 500 години "такива" (какви?) скандали имало ли е?

значи каква е разликата между управлението на Станишев и Борисов - при единия е имало по-малко скандали отколкото при другия
:lol:
баси логиката

Такива задкулисни игрички е имало и при сергей, но отбора на станишев имаше класа - високообразовани кадри с опит на политическата сцена и такива неща рядко излизаха на сцената. Докато бооко и компания са сбирщина от селяндури и мафиоти без необходимите качества и това, което виждаме е съвсем нормално. Тъпият крадец си купува лимузини и вози футболисти на хеликоптер, умния крадец кара опел и подбира под лупа хората, с кито работи и думите, които изпозлва в публичното пространство.

Мен ми е интересно, как след всичката помия три години и половина има все-още хора (да не използвам груби термини) които го защитават.

А де, и аз това се чудя. Според мен, след всичко това, след цялата тая патаклама да го защитаваш, или па да гласуваш за него, е те това си е вече жив мазохизъм.

А де, и аз това се чудя. Според мен, след всичко това, след цялата тая патаклама да го защитаваш, или па да гласуваш за него, е те това си е вече жив мазохизъм.

Не това, промит мозък.

Не знам как и по какъв начин, но просто всичките му привърженици му вярват безусловно, което за мен не е нормално. Както и преди съм казвал, аз не съм от никоя политическа партия, но съм против тиквонадената фабрика, и ще гласувам за тези които могат да го свалят, и изритат веднъж завинаги и от медии и от живота на всички хора. Такива хора като него и цветанов заслужават, много по-тежки наказания, въпреки, че няма ад ги получат никога.

Проблемът е, че сте младежи още и сигурно тоя филм го гледате за първи път.

А на по-старите от нас вече им е писнал.

Тоя филм се повтаря последните 20 год непрекъсното и особено около избори. Има си сценарий, има си кръгове, които насочват нещата в определена посока (или биха искали).

БСП и ДПС са двете партии, които винаги остават чисти.

Виденов и БСП бяха 100 пъти по-виновни, ама накрая Костов обра парсата и сега БСП пак си има процентите, ама Костов духа супата. Колко лъжи се изприказваха по негов адрес и по адрес на министрите му. И колко митове има за него не е истина. А Виденов и БСП чисти излязоха.

Имаше един министър Александър Божков (той почина - лека му пръст).

http://bg.wikipedia.org/wiki/Александър_Божков

Бяха му лепнали прякор "Мистър 10%". Само че така и не се разбра къде са тези пари. Пак имаше такива анонимки - само че тогава нямаше Интернет, а се появяваха по вестниците. Анонимни бизнесмени коментират, че им искал по 10% от сделката за приватизация на нещо си. Обаче никой не го потвърди с името си. Всичко беше анонимно. А човекът така и не успя да покаже, че има пари. И по-умните и по-старите (като мен) вече се усещаме.

Така, че този филм съм го гледал още тогава. И преди това се въртеше 92-93 - ама тогава съм бил прекалено малък и не съм се интересувал от политика чак толкова.

После управлението на Царя беше най-доброто за България. Обаче с публикации в медиите и него го съсипаха - изкараха го най-голямото зло. Сега НДСВ и Царя ги няма.

Сега е наред просто следващата партия, която не е от кръга БСП - ДПС.

Някой анонимно твърдял нещо. Експерти се изказват, че ГЕРБ разорили страната. И хората вярват и не гласуват за тях. Или пък се намалява избирателната активност и така купуването на гласове излиза по-евтино.

А факт е, че по управлението на ГЕРБ и на бат Бойко се построй много повече отколкото се е строило през последните 70 години в България.

Метрото в София е факт от както ББ е кмет и после министър председател.

Дунав мост 2 - за който се говори и пише от и аз не знам кога - вече е факт. 500 километра граница с Румъния - за 50 год само 1 мост построен. В Белград сигурно са 3-5 моста над Дунав. А Будапеща са 5-7.

И накрая магистралите - толкова магистрали построени за мандата, колкото преди това има построени от как се знае какво е магистрала.

И после се почва - магистралите на стават за ядене, хората няма какво да ядат, хората са безработни, бизнеси фалират. 90% от тези неща не са верни. Но видни "експерти" ги говорят по ТВ-то и то става истина - както за Костов че бил продал България, както че Царя бил най-голямото зло. И още други такива неща.

А ако по тези инфраструктурни проекти не се работеше - тея хора какво щяха да правят?

И после що сме зле. Щото като тръгнем да се оправяме - и едни тъмни сили и сенки от миналото пускат димната завеса и накрая идват добре познатите БСП + ДПС и ни връщат 10 год. назад.

Така, че млади хора не се чудете що има дето подкрепят още ГЕРБ и бат Бойко или Кунева или Костов - просто тоя филм го гледаме вече 24 години и ни е омръзнал.

На математика му е толкова промит мозъка, че даже не искам и да го коментирам - вместо да слуша записите и да гледа фактите, той си знае неговото - каквото бойко му каже. Кое се е построило бре капут? Къде какво е построено??? Всичките тея "проекти" бойкови, които се строят само от негови фирми ( като на Главчев - ГЛАВ БУЛГАР СТРОЙ ) опоскват парите. Ти знаеш ли как строят тея неговите "магистрали" - не плащат на подизпълнителите фирми и ги натискат да строят бързо и некачествено с некачествени материали, а главния изпълнител като глав булгарстрой си вземат милионите.

Кое не е вярно? Че фирмите масово фалираха ли? Че ГЕРБ опоскаха бюджета? Че не изплащат ДДС на бизнеса? Че рекетират? Че сме милиционерска държава ли? Че не се подслушва? Че не са простаци? Че нямаме индексация на доходи? Че МВР не е в икономиката? Такова нагло управление не сме имали никога досега!

Някой анонимно твърдял нещо. Експерти се изказват, че ГЕРБ разорили страната. И хората вярват и не гласуват за тях. Или пък се намалява избирателната активност и така купуването на гласове излиза по-евтино.
Не само, че твърди, а и записи излязоха, а факти колкото искаш. Ей ти един факт - от управлението на ГЕРБ 110 милиона за подслушване. Записите, които излизат също са факт, да не говорим за МЕГА просташкия език на БУДА в тея флашки, няма такъв простак. Ей за тоя простак си гласувай като си прост.

Статус
Not open for further replies.

Горе